Poznáte pohlaví z fotky?
Ahoj 🙂 momentálně jsem ve 14tt. Ve 12+4tt jsem byla na screeningu v Ústí a zeptala jsem se, jestli jde už poznat nějaké pohlaví. Doktorka se na mě podívala a řekla mi, jestli si to přejeme vědět, ze je to za poplatek s 95% přesností. Tak jsem kývla a doktorka hned řekla, ze podle pohlavního hrbolku to vypadá na holcicku :D ukazala nám, jak by to vypadalo, kdyby to byl kluk a vše nám popsala. Ale já stejně stále přemýšlím a zkoumam fotku...Mimochodem každý kdo na tehle klinice byl, tak jim to pohlaví sdělili a opravdu to tak bylo. Tak co myslíte 🙂)

Mne rekli na 95% holcicku a hodnota je 76,90 😃 takže počítám s holčičkou
@andreaseda a v kolikatym tydnu ti brali krev? Pry od 10.tydne se snizuje. 🙂 at je to porovnani teda kompletni
🙂
@baraskaska v 11.presne:)
@fabu1ous ja 10+4 presne. Tak to je hodne podobny. Nekde jsem cetla ze v 10tt je nejvyssi pak pomalu klesa... 🙂
@fabu1ous tak u tebe je to jasny si myslim
😉
@baraskaska doufám, ze ano 🙂 vysněná holcicka
Holka. Jasná zpráva. A že chtěli za to peníze...to je nehoráznost.
Já byla taky v Ústí a asi na te dáme klinice... zaplatili jsme 1000 Kč, účet jsme dostali na 900... 😁 sdělili nám, že to vypadá na holčičku. Já si myslím, že je to stejne 50:50
Mě bude stát screening 1400,- a jdu příští týden. A VZP mi proplatí 1000,- kč
Holčička
@baraskaska tak co čekáte. ?
@miaelle90 holcicku 🙂
Kamarádce řekl doktor třikrát chlapecka, z porodnice odjížděla s holčičkou... Nic není stoprocentní🙂..
@andreaseda ahojky tak u nas se potvrdila holcicka. Asi jsem original protoze vsecky babsky rady rikali kluka. 😀
@fabu1ous ja ne🙁
@baraskaska Děkuji za odpověď a gratuluji. Zajímalo mě to kvůli té hodnotě FbetaHCG, já mám ve 13tt 36, dle utz jsem tipovala holčičku, uvidím.
Vidim to na holčičku. Když jsme byli na utz, tak jsem to taky sledovala a hádala holčičku a holčička to byla. 🙂
@miaelle90 otazka kdy ti tu krev brali pokud v tom. 13 tt az tak pak by ta hodnota byla na holcicku vporadku protoze od 10tt klesa 🙂
@baraskaska No tak to bylo takové překvapení 😀 gratuluji a kolik si teda mela to volne beta hcg když ti ho brali? Taky to nesedělo? 🙂
@andreaseda nesedelo brali mi to v 10+4 myslim a mela jsem 28. Ale prijde mi ze co rikaji holky vyssi tak to na holku sedi ale nizsi jak kdy.
@baraskaska U me to tedy sedělo 😀obrý čekáme chlapečka jak vysiteho. A kdy máte termin? 🙂

@andreaseda tak ja bych byla hodne mile prekvapena kdyby to platilo. Soda sumi a podle stari krve i cinskyho kalendare, azteckeho vypoctu vychazi kluk, podle intuice a chuti taky kluk 😂 tak uvidime