icon

Přítel po mně neustále žadoní sex, jsem v 11tt

koblizek1234
29. říj 2016

Holky potřebovala bych poradit, už sem s toho fakt zoufalá ☹ přítel po mě neustále žádoní sex.. jenže já mám od začátku těhu blok a jen s pomyšlení na sex je mi zle ☹ už 2 měsíce sme spolu nespaly.. sem 11tt... neuvěřitelně mi to vyčítá a není mě schopný pochopit ☹ teď už mi dokonce začal vyhrožovat že mě podvede ☹ nemáte nějakou radu jak přejít tu nechuť ,abych se aspoň na chvíli překonala??

Strana
z13
recmanka
31. říj 2016

@evson_rachanda jsem ráda že nejsem sama kdo to tak má a má takového muže. Některé ženy dělají s chlapů primitivní sexuální maniaky 😀 sranda to někdy číst

lajla
31. říj 2016

@recmanka tři měsíce je ještě ok, to bez debat
Nechci tady rozpoznávat žádné diskuze, jen jsem napsala jak to vidím já, nikdo s tím samozřejmě nemusí souhlasit

somalicats
31. říj 2016

@lajla Tak ale on je rozdíl v tom, když se jednomu z páru fakt nechce a když jde o nechuť způsobenou rozhozenými hormony. Mně třeba u třeťátka muž v prvním trimestru strašně smrděl, mohl se koupat sebevíc, prostě mi smrděl, stejně tak mi smrděla druhorozená. Bylo to šílený, ale my nemáme problém se pobavit, když se něco děje, takže to muž prostě musel ustát, co měl jinak dělat? Kdyby mě ještě nutil do sexu, tak radši nedomýšlím, jak by to dopadlo. Já zas byla extrémně náruživá, když jsem čekala druhou dceru, to jsem mohla i několikrát denně a to je na mého muže zas extrém, on tak častou potřebu nemá. Měla jsem mu sdělovat, že půjdu jinam, že je mi jedno, kam, hlavně když mě někdo přefikne? Asi ne, že... Koneckonců upustit pára se dá i jinak...

sisstin
31. říj 2016

@recmanka muj ex fakt takovej byl, jemu sex lezl na mozek, doslova. Pritel ma sex rad, staci, abych ho objala a "je pripraven" 😂, ale v pohode si vystaci sam, kdyz to nejde. Nema blby kecy, neni hnusnej apod. Ja osobne bych s takovym hodne maskulinim typem uz zit nemohla, to me bralo v puberte a fakt to skoncilo desne.

evson_rachanda
31. říj 2016

@sisstin Můj je taky rychlík :D začne dumat ve sprše jestli teda dneska jo nebo ne. No vyleze a jak to člověk vidí že je nachystáno tak nemůže odolat 😀
Ale přesně, když jsem měla týden v háji zub a fakt jenom skuhrala celou noc tak jenom prohlásil jestli mi nebude vadit že si půjde udělat ruční práce. Nemohla bych mít chlapa s penisem místo mozku.

roxolanka
31. říj 2016

@lajla Proč jste hned tak útočná na všechny, kteří nemají ten samý názor? Já nevím, ale vy jste za život nepotkala nikoho, kdo by se vám svěřoval? Neříkám, že mi na potkání chlapi říkají kdy a jaký mají sex, ale během života se mi už pár přátel, bývalých partnerů a můj současný partner svěřili a z toho můžu usoudit, že mám kolem sebe pár chlapů, kteří byli alespoň pár měsíců, někdy i déle bez sexu a přežili to bez psychické újmy. 🙂 A nevím, co je špatného na tom se u takovéhle diskuze zasmát, nebo vy to tu snad berete smrtelně vážně? 😀

lajla
31. říj 2016

@roxolanka útočná? Nejste spíš Vy vztahovacna? Psala jste že Vám můj názor připadá úsměvný...tak jsem odvětila, ať se smějete...co je na tom útočného prosím? dále pisete že takového neznáte...já Odvetim tak super, no asi jste velcí kamarádi všichni..když se Vám svěřují...a já opravdu svobodného kolem sebe nemám no...útok opravdu nevidím, pouze velkou vztahovačnost
Názor je mi fuk...protože jsem psala o své situaci doma, jak bych to řešila já, kdyby k tomu došlo...není.to žádná všeobecna rada, jestli jste dobře cetla

hejnecko
31. říj 2016

@roxolanka možná se pletu, ale právě vzhledem k tomu, jak zakladatelka zmírnila, mi to přijde jako mně velmi povědomá situace. 😀 Když je toho na mě moc, bouchnu a mám tendence to v tu chvíli hrozně dramatizovat. Když si druhý den uvědomím, jak jsem vyváděla, je mi kolikrát trapně a zvládám se na věc podívat mnohem střízlivěji. Možná se pletu, ale řekla bych, že zakladatelka je úplně normální (ještě k tomu hormonama ovlivněná) holka, na kterou poznámka o "odskočení si jinam" v tu chvíli fungovala jako rozbuška, urazilo ji to a chtěla se vypovídat (kolik z nás by v tu chvíli zavolalo kamarádce a v afektu by použila ostřejší výraz, já určitě jo). Z reakcí zakladatelky mi připadá, že se to tady nafouklo do obrovské bubliny, snažila se to vysvětlit, ale bylo jí to houby platné. 🙂

roxolanka
31. říj 2016

@lajla A on musí být ten člověk svobodný, aby jste věděla něco o jeho sexuálním životě? A mě opravdu ty vaše příspěvky štiplavé přijdou, ale to je moje věc a to že mě označujete za vztahovačnou k tomu útočná asi patří, ale i když jsem možná vztahovačná, co já vím, tak urážlivá ne. 🙂

recmanka
31. říj 2016

@hejnecko asi tak nějak 🙂

roxolanka
31. říj 2016

@hejnecko Také mě to tak přijde, ale názory některých tady mě až zaráží, vždyť ve skutečnosti jde podle mě úplně o h..no, ale všichni se tu budou urážet a nadávat si. Přitom je to jen diskuze, podle které se normální člověk nikdy řídit nebude. 🙂

lajla
31. říj 2016

@roxolanka pokud vím nahodilá jste chlapy co nemají partnerku déle než rok, pod tím si.predstavuji.svobodneho, vdovce či rozvedeného
Nevyzvidam a nebavim se o sexuálním životě nikoho, ani svobodného ani ženatého ani nikoho jineho..nic mi po tom není, a když už tak si všichni stěžují, tak to utnu
Že byste mě urazila?😂 To fakt ne...a finito,mejte se hezky

roxolanka
31. říj 2016

@lajla A čím jsem vás jako měla urazit? A tím chlapem bez partnerky jsem myslela třeba i teď zadaného chlapa, který ale před tím, než si partnerku našel byl svobodný, takže i přes to, že teď partnerku má, tak jí neměl vždycky... polopatě? Vy se taky mějte hezky, vidím, že se neshodneme, ale to je v pořádku, kdyby měli všichni stejné názory, byla by na světě nuda. 🙂

recmanka
31. říj 2016

No nic holky jjdu vytírat 😂 ta naše rampepurda udělala brajgl až hrůza 😂

roxolanka
31. říj 2016

@recmanka Taky se jdu konečně dát do úklidu, když už jsme se tu konečně tak vyřádily. 😀

recmanka
31. říj 2016

@roxolanka Mamino hlavně opatrně jo. Ty máš odpočívat a ne šůrovat 😀 Vezmi si příklad ze mně, já si ohřála oběd na večeři a sedla si na gauč. Zapla si vyhřívací dečku na záda, přikryla se dekou a večeřím.Troufám se přiznat že vytírání se konat nebude 😀

roxolanka
31. říj 2016

@recmanka Ono já tady machruju s úklidem, ale ve skutečnosti to u mě momentálně znamenalo vyndat myčku a nandat myčku a už jsem zase tu. 😀 Velký výkon a teď tu chroupu mrkev. 😀

recmanka
31. říj 2016

@roxolanka To je jako můj muž 😀 Vždy hrdě stojí v kuchyni a hlásí- no tak já už myju, peru a ted jdu jíst 😀 ale ono to u něho je jen o tom zanout čudlík 😀 vše je z večera nachystané.Ale mně se teda dneska brutálně nechce víš 😀

roxolanka
31. říj 2016

@recmanka Teď jsem si skoro cvrnkla, 😀 to je jako u nás doma. Myju, peru, tak to je úplně přesný. 😀

recmanka
31. říj 2016

@roxolanka Fígl je v tom tvářit se u toho velmi důležitě a strhaně 😀 Ikdyž jako musím uznat že mně tedy poslední dny dělá problém i tu pračku naložit.Musím si sednout na zem, tak abych se nemusela otáčet ale co pak.Kdo měn zvedne 😀 ty záda jak mně chytí v kříži to je konec 😀 a dcerka jak mně vidí na čtyřech už na mně sedí 😀

Strana
z13