icon

Přítel po mně neustále žadoní sex, jsem v 11tt

koblizek1234
29. říj 2016

Holky potřebovala bych poradit, už sem s toho fakt zoufalá ☹ přítel po mě neustále žádoní sex.. jenže já mám od začátku těhu blok a jen s pomyšlení na sex je mi zle ☹ už 2 měsíce sme spolu nespaly.. sem 11tt... neuvěřitelně mi to vyčítá a není mě schopný pochopit ☹ teď už mi dokonce začal vyhrožovat že mě podvede ☹ nemáte nějakou radu jak přejít tu nechuť ,abych se aspoň na chvíli překonala??

verunka95
29. říj 2016

@majaaa82 no abych to ukoncila psala jsem zakladatelce svuj nazor a to jak to bylo u nas a ptala se ji jestli jsem ji pochopila dobre .... Nato si reagovala jenom ty ktera asi ví jak to u nich doma chodi protoze jinak nechapu kde beres tu odvahu se takhle vyjadrovat a odsuzovat . ja uz na tebe nemam moc slov a kdybych si na tebe mela udelat nazor jakoze nebudu protoze te neznam tak z toho co pises mi tu prijde ze chlap u vas doma je nic a nebo jeste spis ze zadneho nemas ale tot muj pocit nehodlam se hadat ani urazet takze tim koncim diskuzi stebou a dal uz budu reagovat pouze pokud se ozve na mou reakci zakladatelka jinak dobrou

jade85
29. říj 2016

@majaaa82 V sestinedeli nebo pri infekci jsou medicinske duvody, proc sex nemit, v tehotenstvi, pokud je vse ok, zadne takove duvody nejsou. Takze de facto sex mit muze, srovnavas nesrovnatelne. Mit sex je normalni, takze zadny chlap neni lotr jen proto, ze chce sex. Ano, vyzaduje sex ponekud neurvale, neni to dobre, ale radit dotycne, aby ho jen kvuli tomu opustila, je jako radit chlapovi, aby opustil zenu, ktera se behem PMS chova jako hysterka (a ze takovych je). 🙂

luciilui
29. říj 2016

@verunka95 Ta uz s3 asi chudera neozve, psala mi ip jak muze zamknout diskuzi aby uz ji a jejiho partnera nemohl nikdo odsuzovat :/ skoda, snad si aspon par rad k srdci vzala a zbytek hnusmych prispevku presla s nadhledem 🙂

verunka95
29. říj 2016

@luciilui přesně škoda pomalu už aby se tu člověk bál na něco zeptat !

majaaa82
29. říj 2016

@verunka95 verci, muj muz je velmi tvorivy clovek, ktereho si nesmirne vazim a respektuju ho. Ale taky to neni agresor, ktery by na me v sexu tlacil.

karlajasmine
29. říj 2016

Tak ja nevim ale ja pritele docela chapu. V prvnim trimestru mi moc do sexu nebylo, ale proste jsem se prekonala, protoze nebyl jinak zadny duvod, proc sex nemit, a chapu, ze pro chlapa to bylo dulezity... a naopak ve tretim trimestru jsem byla nadrzena jak blazen a manzel nechtel, protoze mu to bylo divny s tim mym brichem, tak se zase nekolikrat prekonal on, kvuli me... a byla jsem mu za to dost vdecna, protoze jsem to strasne chtela a potrebovala i psychicky. Takze nechapu zdejsi rady typu ''odejdi od nej''... v sestinedeli je to uplne neco jinyho, clovek krvaci a i kdyby chtel tak je dost duvodu, proc se sexem pockat..
Pritele chapu a proste bych se zkusila kvuli nemu prekonat, za predpokladu, ze to oceni...

majaaa82
29. říj 2016

@luciilui tak ona napise, ze se jeji partner chova jako debil, ale my ho nesmime hodnotit a mit nazor?

verunka95
29. říj 2016

@majaaa82 skus ho dva mesice nechat bez sexu a rekni mu ze je to protoze se ti proste nechce a pak se ho zeptej jak se citi jaky z toho ma pocit .... Treba te to donuti vcitit se do druheho ikdyz.....

majaaa82
29. říj 2016

@karlajasmine pokud by muz netlacil, taky bych se snazila prekonat, protoze bych vedela, ze mu to udela radost. A mimochodem, taky se obcas premlouvam. Ale okud na ni vyviji natlak, je to spatne. Heedek, zensky, to to nevnimate?

luciilui
29. říj 2016

😂 korunu te ktera jeste zvladne reagovat

majaaa82
29. říj 2016

@verunka95 byli jsme bez sexu cele sestinedeli plus tyden navrch. Ted se spolu milujeme tak jednou za ctrnact dnu, je to takovy otukavaci, protoze ne to porad hafo boli. Byla jsem hodne sita. A nikdy jsem od nej neslyslela ani tuk, ze by mu to vadilo, ba naopak, jednou mi rikal, ze se nemusime milovat, pokud mi to neni prijemne. Pritulil se ke me a usnuli jsme v objeti. Tomu rikam respekt.

majaaa82
29. říj 2016

@luciilui takze mas vlastne patent na pravdu ty, vid? Muj nazor je spatny, tvuj dobry, plus ted hledas spojence. Luco, jsi pruhledna 😉

alemari
29. říj 2016

@luciilui chudina zakladatelka... , ale je tu koukám nové téma-impotence, co? 😝

verunka95
29. říj 2016

@majaaa82 Tak vazne naposled NECHCI x NEMŮŽU --> už prosím proboha pochop ten ROZDÍL ... Zkus si ty slova treba napsat abys je pochopila jinak uz fakt nevim jak to napsat abys to pochopila ... Uf vazne vycerpavajici :D

msimankova
29. říj 2016

@majaaa82 Ale ty nemůžeš vědět, že u nich to v šestinedělí bude jinak! Ano, těhotenství je prostě jiný stav, ale to pro chlapa taky. Nevyzná se v sobě ženská, jak může chlap? Pokud je jediný důvod ten že se dotyčné nechce, ten chlap logicky nechápe, co se děje, když před tím měli sex každý den.

sisstin
29. říj 2016

@majaaa82 mne tvuj nazor prijde uplne normalni. My ted spolu spime jednou za 3 tydny, oba jsme unaveni, nikdy jsem od nej neslysela ani tuk. Nuceni do sexu je echt humus, ja se pokazdy cejtila jak znasilnena, obracel se mi zaludek, hnus.

luciilui
29. říj 2016

@alemari moment to potrebuju vysvetlit.. ? Nevim ted jestli je to ironicky nebo jak, prosim o upresneni 🙂

majaaa82
29. říj 2016

@alemari zakladatelka neni chudinka, zakladatelka sla s kuzi na trh a musela pocitat s tim, ze ji nebude kazdy rikat to, co chce slyset. Ale jaky si to udela, takovy to bude mit. Ja ziju svuj zivot, ona svuj... ja jsem.spokojena, ona asi ne, kdyz se ptala, jak se ma prinutit. Nic vic, nic min.

alemari
29. říj 2016

@luciilui já prostě souhlasím co píšeš🙂. Pročti a třeba secpobavíš na co jsem narážela😝

majaaa82
29. říj 2016

@msimankova a proc ho meli kazdy den? Protoze on chtel a ona mu ustupovala, nebo proto, ze chteli oba. Asi spis to prvni. Ze...

luciilui
29. říj 2016

@majaaa82 nechtela jsem uz reagovat, ale teda budu muset. Urcite tady nehodnotim nici nazory co je dobre nebo spatne a zadne spojence ke svemu vyjadreni nazoru nepotrebuju 🙂 jde jen o fakt ze s tebou se bavit nebo diskutovat je dost vycerpavajici protoze to je jednou o koze jednou o voze a vsude katastroficke scenare vis. Tot vse. Vzdavam holt zenam, ktere na to tu energii jeste maji, tot vse 🙂

majaaa82
29. říj 2016

@alemari narazis na me, vim to. A je to trochu detinske. Ale posluz si.

majaaa82
29. říj 2016

@luciilui katastroficke scenare jsou dusledkem me praxe. Znovu ti opakuju, davala jsem dohromady zensky, co.je doma muzi mlatili, znasilnovali a vsemozne jinak trapili. A u.mnohych to zacinalo stejne. Ustupky, sexualni natlak, omlouvani, bagatelizovani. Delas ze me tady kravku, ale ver mi, ze mi proslo rukama hodne pripadu... vcetene sebevrazednych pokusu.

luciilui
29. říj 2016

@majaaa82 A ze sve praxe jsi tedy usoudila i to ze spolu predtim spali kazdy den protoze mu ustupovala? 😂 promin ale je asi fakt dobre, ze se tohoto remesla nedrzis

majaaa82
29. říj 2016

@luciilui rozumis vyznamu slova ASI?

majaaa82
29. říj 2016

@sisstin presne tak to byva. A je tezky takhle pochroumanej vztah k sexu napravovat. Ale tady jsou holciny, co to vidi jinak, no.

luciilui
29. říj 2016

@majaaa82 Rozumim, ale naopak nerozumim tomu jak si muzes takhle od oka tipovat a na tom stavet svuj usudek- ne jen ted ale po celou dobu diskuze.

luciilui
29. říj 2016

@majaaa82 Pokud mozno neupravuj po odeslani sve příspěvky, nasledka reakce pak bohuzel neni kompletni. Urcite se z tebe nesnazim nic a nikoho delat, ale tve prispevky mluvi samy.

anazuzzuzana
29. říj 2016

už se to tady nějak zvrtlo, ale abych se vrátila k tématu... já jsem třeba po konci šestinedělí, když mi doktorka žekla, že je vše ok, čistě pragmaticky zavelela, že na to prostě musíme vlítnout, i když se mi vůbec nechtělo a chlap na to taky nijak netlačil... prostě proto, že jsem věděla, že čím víc ten první sex budeme oddalovat, tím to bude horší... tak jsem mu i řekla, dohodli jsme se, že pokud se mi to nebude líbil, tak prostě skončíme a nebude na mě tlačit... no a jak jsem od toho nic nečekala, spíš naopak, tak to bylo super... jako do ničeho se nenechat nutit, neponižovta se, ale zase někdy se k tomu prostě musí přistoupit trochu víc mechanicky 🙂

caverina
29. říj 2016

@luciilui tak to mela zakladatelka napsat jinak....ona ho zacala pomlouvat jako prvni...a jakou cekala reakci,ze ji tady vsechny reknou ze je to normalni? ze i jim manzel vyhrozoval neverou a ze je to v poradku at si s toho nic nedela?

Strana