Příznaky. Je to takto v pořádku?
Zdravím, měla bych být 5+5, na gyndu jdu až 13.4. a kromě občasného pobolívání v podbříšku, citlivějších prs a občasného bolení hlavy nemám žádné jiné nevolnosti. Je to v pořádku? Měla jste to taky některá takto?
@susinekk Ano je to v pořádku, taky jsem to tak měla a nevolnosti začly až v 9tt. 🙂
Naprosto v pohodě, ale u mě začalo to pravé utrpení až v 10tt
Nevolnosti se mi objevily až asi po 12tt - jednou za týden se mi neudělalo někde dobře, šlo to ven, tahle asi třikrát a od tý doby zase nic.🙂 Do tý doby jen citlivější prsa a občas píchnutí v podbřišku. Někdo nevolnosti nemá vůbec. Buďte v klidu.🙂
@susinekk Já neměla žádné těhotenské příznaky a malá má už 10 měsíců 🙂
@susinekk mam skoro to same co ty a jsem z toho takova vyplasena. Bricho jako na MS me bolelo pred datem na MS, ted uz je to jen obcasne. Krom toho, ze mam neustale hlad (kdyz nejim tak mi zacina byt spatne), trosicku se mi zvetsila prsa a jsem vic unavenejsi, tak mi nic neni... Zitra jdu na ultrazvuk, tak snad bude vse ok

@susinekk je to v pořádku. Ted mam třetí mimi a ani u jednoho jsem neměla nevolnosti. Občas mě bolelo bricho jako bych to měla dostat a citlivá prsa jinak vůbec nic. Takže se neboj užívej si toho že ti není špatně a držím palce ať máš i nadále hladký průběh těhu