icon

Příznaky. Je to takto v pořádku?

susinekk
31. bře 2021

Zdravím, měla bych být 5+5, na gyndu jdu až 13.4. a kromě občasného pobolívání v podbříšku, citlivějších prs a občasného bolení hlavy nemám žádné jiné nevolnosti. Je to v pořádku? Měla jste to taky některá takto?

renat23
31. bře 2021

@susinekk je to v pořádku. Ted mam třetí mimi a ani u jednoho jsem neměla nevolnosti. Občas mě bolelo bricho jako bych to měla dostat a citlivá prsa jinak vůbec nic. Takže se neboj užívej si toho že ti není špatně a držím palce ať máš i nadále hladký průběh těhu

kvetuska145
31. bře 2021

@susinekk Ano je to v pořádku, taky jsem to tak měla a nevolnosti začly až v 9tt. 🙂

izzylka
31. bře 2021

@susinekk buď ráda 😂 ranní nevolnosti nemá každá...taky jsem byla ok...mě kdyby tenkrát nebolela prsa, tak ani nevím, že jsem těhotná 🤣

ema90
31. bře 2021

@susinekk Je to naprosto v poradku. Prosperujici tehotenstvi se neurcuje podle priznaku nebo nevolnosti.

jjasmina
31. bře 2021

Naprosto v pohodě, ale u mě začalo to pravé utrpení až v 10tt

pampeliska1313
31. bře 2021

Nevolnosti se mi objevily až asi po 12tt - jednou za týden se mi neudělalo někde dobře, šlo to ven, tahle asi třikrát a od tý doby zase nic.🙂 Do tý doby jen citlivější prsa a občas píchnutí v podbřišku. Někdo nevolnosti nemá vůbec. Buďte v klidu.🙂

klokanka31
31. bře 2021

@susinekk Já neměla žádné těhotenské příznaky a malá má už 10 měsíců 🙂

sami28
31. bře 2021

@susinekk chápu, mně dnes nepoboliva ani břicho a taky jsem znejistěla, zítra jdu na kontrolu, tak snad je vše v pořádku 😊

bluehorse2020
31. bře 2021

@susinekk mam skoro to same co ty a jsem z toho takova vyplasena. Bricho jako na MS me bolelo pred datem na MS, ted uz je to jen obcasne. Krom toho, ze mam neustale hlad (kdyz nejim tak mi zacina byt spatne), trosicku se mi zvetsila prsa a jsem vic unavenejsi, tak mi nic neni... Zitra jdu na ultrazvuk, tak snad bude vse ok

nikyliz
3. dub 2021

@susinekk to prijde neboj😁😁