icon

Příznaky v 7. týdnu těhotenství zmizely

medulinek
3. říj 2016

holky,stalo se vam,ze se vam objevily tehotenske priznaky a po trech dnech zmizely a bylo to dobre? Mam za sebou 3 ZT,v prvnim nebylo embryo a presne tohle se stalo,v druhych slably a srdicko prestalo tlouct, a ted me od patku pobolivaly prsa,to jsem byla v 6+0 a dneska najednou nic. Uplne silim,ze je to zase v hajzlu,ani bych se vlastne nedivila,jsem s nervama uplne v hajzlu a je mi jasne,ze to neni dobre. Mate pro me nekdo dobre zpravy prosím?

alice07
•
3. říj 2016

já jsem to takhle měla ze začátku těhu taky...první týdny bolest prsou, břicho atd. pak z ničeho nic všechno zmizelo i prsa se mi zmenšily, tak jsem z toho byla hotová, vůbec jsem si nepřipadala těhotně...Ale všechno v pohodě...za pár dní příznaky opět přišly a takhle se mi to pořád střídalo....tak snad tě trochu uklidním 😉 hlavně klid (i když chápu, že to je těžké)

medulinek
autor
•
3. říj 2016

děkuju,hrozně moc,furt se modlím,aby to už počtvrté vyšlo,jsem hrozně vynervovaná no.a to samozřejmě taky nepřidá

drnkla
•
3. říj 2016

Taky jsem měla několik příznaků, které tak nějak vymizely, prsa povolily atd. Pak to ale přišlo v plné síle a 7 týdnů jsem se nehla od kýblu! 😀 Chápu tě, ale nemusí to vůbec nic znamenat, nejde spoléhat na příznaky, nic to nevypovídá. Snaž se být v pohodě, hlavně kvůli miminku 😉 Ať se vám daří!

astyna
•
3. říj 2016

tak já taky přidám pár zkušeností - mě nebylo vůbec NIC. Kdybych necítila pohyby a pak samotný porod, tak jsem ani těhotná nebyla...

medulinek
autor
•
3. říj 2016

@drnkla dekuju za podporu,vim,ze ten stres nesvedci,ale jsem takovy panikar a zvlast po tech zazitcich,ve stredu jdu ke sve gyndarce,uz ne do CARu a minule to tak spatne nesla i tadoktorka,ze je mi snad lito i ji.

medulinek
autor
•
3. říj 2016

@astyna no,dokud mi nebylo vubec nic,tak to bylo vlastne super,nemelo co vymizet,ale pak najednou prsa k prasknuti a bum po vikendu vyfoukly jak balonky.

drnkla
•
3. říj 2016

@medulinek Chápu a dokážu si to představit, vím že máš obavy. Psychika je svině, jak já řikám 🙂 Ale věř, že miminko je v pořádku a nestresuj se zbytečně. Vydrž do středy, pak se ti uleví a budeš si to těhotenství užívat 😉 Buď ráda, že ti není špatně.

medulinek
autor
•
3. říj 2016

@drnkla dekuju,doufam,ze se drzi,vzyvam tu snad vsechny svaty a tak. Bohuzel manzel to moc nechape,rekne jen "snad to bude dobry" vim,ze holt ty hormony nema no.

tesarovani
•
4. říj 2016

Jo mela jsem to stejne, treba 3-4 dny mne bylo blbe a tehotne a najednou nic. A miminko je ok 🙂. A ani o ty nevolnosti jsem neprisla, vratily se v plne sile 🙂. Bude to dobry, neboj.

medulinek
autor
•
4. říj 2016

@tesarovani dekuju moc,je to aspon nadeje