icon

Prvotrimestrální screening. Těšíte se, až bude za vámi?

barcachejn
1. říj 2019

Ahoj holky 🙂 nemam zadny dotaz jen se mi pomalu ale jiste blizi prvotrimestralni screen a jsem cim dal tim vice nrvozni je nekdo kdo to ma stejne? 🙂 aby bylo vse v poradku to hlavne 🙂 mam ho 14.10 a dnes jsem 11 +4 ranni nevolnosti se me statecne drzi a unava take 😅 uz at je ten prvni trimestr za mnou,rika si to nekdo take? 😀 vsem co to maji stejne a maji tez strach a obavy preji hodne stesti a same pozitivni vysledky 🍀🙂

Strana
z4
mamal34
1. říj 2019

@kackaa91 Tak chlap dobrý, spíš si myslím že mu to ještě nedošlo 😀 syna vychoval v podstatě sám... Maminka chtěla holčičku takže ji kluk nezajímal, takže teď bude poprvé " jen " tatínek. Ale problém byl spíš u tchanovcu

kackaa91
1. říj 2019

@mamal34 Ježíš kvůli toho že neměla holčičku tak se vykaslala na své dítě... Hrozné 😨.. Mě to přijde že i mému příteli to ještě moc nedochází 😁😁... Proč u tchanovcu jestli se můžu zeptat?

mamal34
1. říj 2019

@kackaa91 napíšu zprávu ju?

kackaa91
1. říj 2019

@mamal34 jj jasně písni

catchulinecka
1. říj 2019

holky zdravím a ráda se přidám. Jsem 10 plus 1, v pátek ted jdu na tu prvotrimestrální krev. Jdu ted po třech týdnech na kontrolu a vždycky mám nervy a budu je mít furt. Jsem totiž také po ivf
@kackaa91 a po mnoha nepodařených pokusech, takže tak 🙂 ale pořídila jsem si už angelsounds a našla ho ❤️ ale nekontroluju každý den.
No a k nevolnostem, já je mám večer, nemůžu večeřet a když se navečeřím, tak jsem pak na heřmánkovém čaji a trpím.
A jinak teda mě už nějaký ten týden fakt dost bolí tak jakoby pánev uvnitř, prostě pánevní dno, u první dcery jsem poznala, že se mi tam prostě roztahuje, ale ted jsem překvapená, že je to celkem brzy a fakt tak intenzivní, že se mi občas při chůzi podlomí kolena.
No zajímavé to je to těhotenství 😀

kackaa91
1. říj 2019

@catchulinecka juu jsi kousek napřed než jsem já s mrňouskem 😊pro mě byl zázrak že se nám to po ivf povedlo ❤️ takže ti @catchulinecka gratuluji... No já mám ještě endometriozu tak mi připadá že to roztahovani dělohy a vazů bolí jako čert 😁😁

svntvt
1. říj 2019

Holky,dyztak skupina Dubnovky 2020 😉 ja jsem 10+1 🙋🏻‍♀️

barcachejn
autor
1. říj 2019

@kackaa91 Moc dekuji 🙂 i tobe a cvrckovi jen to nejlepsi 🙂 ja byla naposledy v 9 tydnu na kontrole :D 🙂 takze uz zase 14 dni nic nevim a jsem nervozni :D ale zase to clovek nemuze tak moc resit a prozivat 🙂

barcachejn
autor
1. říj 2019

@mamal34 To mi ani nerikej ze se to stupnuje :D ja se tesim ze to ma odeznivat :D ja vim kazda to mame jinak 🙂 tak ale snad je vsechno v poradku? Doufam ze ano,ono obcas neni vse tak jak vypada a i tezsi zacatky konce happyandem 🙂))

kackaa91
1. říj 2019

@barcachejn také děkuji 😘 ten čas vždycky před další kontrolou vůbec neutika jakoby se zastavil 😁 ale uvidíš všem se nám tady bude dařit a přivedeme na svět krásné zdravé miminka 🙏🙏🙏❤️

mamal34
1. říj 2019

@barcachejn U nás úplně super... Nevolnosti zvládnem... Jednou přestat musí a screening vyšel super, co víc si přát 😀 všechny naše děti budou v pohodě, musíme jim věřit

barcachejn
autor
1. říj 2019

@jituli84 Dekuji i tobe drzim palecky 🙂 no to si prave rikam jestli ten screen bude v poradku tak uz ale vazne budu v klidu :D :D ale presne tohle jsem si rikala kdyz jsem pred 14 dny sla na kotrolu a rikala jsem si kdyz bude tlouct srdicko a bude to v poradku uz budu vazne v klidu,vse bylo v poradku no a stejne :D :D ale to bude po cele tehotenstvi jakmile mas jednu spatnou zkusenost vzdy se o toho sviste budes bat a to i po porodu 🙂 prijdou zase jine starosti a trable 🙂 ale jak rikas jsme zeny a nekdy jsme silnejsi nez si myslime 🙂❤

barcachejn
autor
1. říj 2019

@kackaa91 A jinak tedy ja sjem nespinila u tohodle tehotenstvi jeste vubec 🙂 pri minulem ano ale to uz od zacatku bylo spatne a skoncilo potratem v 6tt,takze zazivam poprve takove to ze vidim miminko na UZ a slysim dobre zpravy tak aspon to si uzivam 🙂 ale toho se neboj urcite to dobre dopadne 🙂 uz se blizis pomalu ke konci 3 mesice a pak uz se to riziko alespon nejakym procentem snizuje 🙂

barcachejn
autor
1. říj 2019

@mamal34 Ahojky 🙂 taky mi dr rikala ze hematom je nebezpecny ohledne toho ze muze vzit plod proto jsem si ulevila kdyz mi rekla ze mam uplne cistou delohu a ze se nemam bat,ale taky mi rekla at se nedesim ze to neni pravidlem ze mela hodne pacientek ktere ho meli a byli to naprosto v poradku 🙂 zase nemuze clovek se vsim litat k dr ale pri krvaceni nebo spineni uz bych asi plasila takze te obdivuji ze i pres to krvaceni jsi byla statecna ja bych byla histerka 1 tridy :D

kackaa91
1. říj 2019

@barcachejn já vím že když se má stát něco tak se to prostě stane. Ale už chci mít 3 mesic za sebou a malinko si oddechnu jak říkáš 🙏🙏🙏❤️věřím že to bude dobré. Já ani nic doma nedělám opravdu jen ležím a směr wc
😂 😂 😂

barcachejn
autor
1. říj 2019

@catchulinecka Ahojky..No tak me zase neboli deloha skoro vubec nevim jestli to jeste zascne nebo co :D :D prave ctu ze vsichny holky boli deloha atd a menstruacni bolesti jakoby ze maji a tak a me tam obcas dloubne a pichne a jinak nic :D krome toho teda ze chodim od vcerejska na malou jak blazen. Tak ja diky bohu zvracim ted uz jen rano ale jeste pred 14 dny jsme trpela i v noci a vecer. Neboj se urcite uz to ted bude v poradku 🙂 ❤ jsem tedy taky po jedne spatne zkusenosti ale oboji tehotenstvi bylo normalni prirodni cestou. Dej vedet az budes po screenu jak dopadl 🙂 krev uz mam take za sebou a cekma na screen.

barcachejn
autor
1. říj 2019

@kackaa91 to delas dobre 😀😀 ja jsem uz na neschopence. Soupnul me na ni muj dr pred tydnem kvuli vyssimu tlaku a jednomu potratu,tak take odpocivam a polezim si a kdyz je mi lepe jdu se projit s pejskem ale nijak se nenamaham,takze hlavne odpocivej 🙂 presne tak to uz mame za par ale kazdy den je tak dlouhy kdyz clovek na neco ceka... Myslim si teda ze si stejne neoddychneme zase budou jine a jine veci 😀😀ale to nejvetsi riziko bude za nami 🙂❤

pavlatkos
1. říj 2019

@jituli84 je to hrozný že? ☹. Mě bylo zle do 7. měsíce ☹

vladienka
1. říj 2019

Ja mam screening teda az 4.11., ale napadlo ma ze to ho mate hodne natesno,s prvou dcerou som bola objednana na 13+1, mala bola vacsia a bol to docela pruser 😬

Inak som v 8tt a je mi neustale zle a unavena som nonstop takze na ihrisku zaspavam posediacky :D po obede skusam spat s malou

jituli84
1. říj 2019

@pavlatkos Jako takový nevolnosti jsem snad ani nezažila, ale co už, hlavně aby dítko bylo v pohodě, nenaděláme nic 🙂

jituli84
1. říj 2019

@vladienka Právě jsem si říkala, jak jsem stále pospávala, bylo mi zle, migreny, že vubec nevim jak bych to dávala, kdybych měla už jedno dítko doma, velkej obdiv

andrejicek24
1. říj 2019

Ahoj. Nechci tě strašit ale i když jsem v 25tt tak sice nezvracim ale únava je pořád, ted už i s větším bříškem, v noci chodím pořád čůrat a mám bolesti hlavy.. A závratě. Takže do porodu se nezbavis ničeho 🤣🤣❤️

vladienka
1. říj 2019

@jituli84 je to narocne ale vsetko sa da.. zaklad je zapojit manzela, minuly tyzden sme boli nemocni, mala sa furt budila, ja migrena, tak holt musel pomahat... tento vikend sme boli same a to bolo teda narocnejsie 😅

barcachejn
autor
1. říj 2019

@vladienka Tak alespon ze ti po obede mala spinka a muzes taky to mas jeste dobre 😀taky i pres den spim a jak jeeeje😀ale zase v noci mam se spanim nekdy problem. Presne :D at se chlap snazi to nejhorsi stejne slizneme my :D No ja jsem objednana na 13 +3 taky mi to prijde uz celkem pozde ale tak verim jim no.

barcachejn
autor
1. říj 2019

@andrejicek24 Super :D :D dekuji za uklidneni :D ne ja vim ze to nemusi prejit,ale nemam to zase az tak hrozny to jine holciny jsou na tom mnohem hur me treba vubec neboli hlava a nemam takove ty cichove smysly,ale vubec jen rano zvracim a jsem unavena ve smes jinak nic a obcas mam nechut k jidlu ale na zacatku byla vetsi 🙂 ale curat chodim teda ted taky porad :D

vladienka
1. říj 2019

@barcachejn v noci spim tiez strasne 🙄 mam pocit ze spim len napoly.. tak drzim palce aby to bolo ok 🙂 snad nie je mimco starsie, ja viem ze mam vzdy iny skutocny termin nez podla MS

barcachejn
autor
1. říj 2019

@vladienka Doufam ze ne na posledni kontrole jsem byla naopak o den mladsi nez podle MS tak snad to tak opravdu je. Ano presne tak taky spim jen napul. Dekuji i tobe drzim palecky a at mas druheho zdraveho cvrcka ❤🙂

barcachejn
autor
1. říj 2019

@vladienka Jeste mozna se ted zeptam uplne blbe ale proc byl pruser to ze mala byla uz vetsi?😲

vladienka
1. říj 2019

@barcachejn screening sa moze robit len do urcitej velkosti plodu, trikrat ju premerali kym to nejak sedelo, ale hodnoty uz boli trochu mimo tabulky, takze sme riesili kontrolny utz, pohovor s genetickou a tak 🙄 ale vsetko dobre dopadlo 🙂

barcachejn
autor
1. říj 2019

@vladienka Jo tak no tak snad to bude v poradku a mam ho opravdu o den mladsi 🙂

Strana
z4