Slabaá čárka 14 dnů po zmeškané MS a krvácení

kajunka01
26. srp 2018

Ahoj 13.8 jsem mela dostat ms a nic, testy celou dobu bile a vcera vecer slaba carka a dnes rano take ruzova viditelna,. Jenze jsem asi dnes hodinu na to acla krvacet boli me bricho jak na normalni ms, je mozny ze to odeslo s ms nebo muzu byt tehotna stalo ae nekomu neco podobneho??

kristyn.g
26. srp 2018

ahoj, kamaradka měla normální menstruaci, pak za dva týdny nebo týden to dostala znova a byla těhotná

kajunka01
autor
26. srp 2018

@kristyn.g to je super dekuji v utery mam jit k dr tak treba neco uvidi

fatal_error
26. srp 2018

Stalo se mi to v zivote uz 2x, to je ten duvod, proc se NEMA testovat pred terminem menstruace. Vetsina tehotenstvi odejde s menstruaci, bohuzel. Ja jsem to mela pokazdy tak, ze hned co se rozjelo krvaceni, carka slabla a druhej den uz byl test bilej. Je to normalni a bezny.

lachtanice86
26. srp 2018

@kajunka01 ano stalo se mi to několikrát. Biochemicke. Odešlo s ms

hesstia
26. srp 2018

@fatal_error paní ale píše, že měla ms dostat před 14 dny.....

kajunka01
autor
26. srp 2018

@fatal_error ale ja mam mit ms uz pred skoro 14 dny poradne ctete

kajunka01
autor
26. srp 2018

@hesstia myslite ze dr neco v utery uvidi?

hesstia
26. srp 2018

@kajunka01 2. týden po MS pochybuji. může ti jen z krve zjistit kolik je HCG a jestli roste, to se dělá s odstupem třeba dvou dnů ta krev.. ale podle mne je to zbytečně nervování se, v tomhle stádiu se s tím stejně nic nedá dělat, buď se prcek udrží nebo ne... držím palečky, aby bylo vše oka 🙂 mě si na utz pozval doktor až na 8. týden, aby už bylo vidět i srdíčko

astyna
26. srp 2018

mě se to stalo taky - zpoždění dva týdny, ms nikde, na uzv "něco bylo". Cestou od doktora jsem to dostala. Proběhla bolestivější ms, neřešila jsem to. Ani bych to neudržovala.

rousse
26. srp 2018

jj měla jsem to taky tak - 2 týddny nic, na těhu testech se až po několika minutách objevila čárka (slabá, nikdy uplně silná) a pak jsem se rozšpinila a rozjela se normálně silnější MS a odešlo to.... byla jsem moc ráda, že se to tak vyřešilo samo a nemusela jsem na revizi - to už mám za sebou taky včetně ležení v nemocnici a udržování a modlení se, aby na utz něco bylo a můžu říct, že ta první varianta je o 100% lepší.... sice drsné, ale když je něco špatně, tak ať se to vyřeší takhle samo co nejdřív.

fatal_error
Autor odpověď smazal
Zobraz
fatal_error
26. srp 2018

@kajunka01 14 dni po ms bys nemela slabou carku, tu bys mela v den ocekavane ms. vypada to, ze ovulace byla jindy, nez myslis, coz se stane a i kdyz se neco delo, pravdepodobne to odejde s ms. naprosto bezna vec. co mame psat? ze kdyz prisla ms, ze se tehotenstvi udrzi? to jako vazne? patlat med okolo pusy? vzbuzovat falesny nadeje? proc? mimochodem tehotenstvi se i pres ms muze udrzet treba kdyz je mimodelozni. ale strasit se asi taky nesmi. 🙂

fatal_error
26. srp 2018

@kajunka01 x lidi tu napsalo, ze se jim to stalo taky, stejne jako me a proste to odeslo, hotovo. prijde mi, ze fakt chces slyset neco, co neni pravda, ale proc?

kajunka01
autor
26. srp 2018

@fatal_error jedu z pohotovosti a jsem v 6tt je uz srdicko a krvaceni je pry zatim nezname ale plodu se dari dekuji vam vsem za rady

corry21
26. srp 2018

Holky dyt pise ze MELA DOSTAT PŘED 14 dny a NIC. takže má 14 dní zpoždění. Myslím že je to napsané dost srozumitelně. Nicméně zakladatelce gratuluju, je zvláštní že testy celou dobu negativní a pak jen duch a na ultrazvuku už šestý týden... Jakými testy jsi testovala že to nechytly? Díky!

kristyn.g
26. srp 2018

@kajunka01 juuu no vidíš jak jsem psala s tou kamarádkou tak to je podobně zvláštně 🙂 moc gratuluji a držím palce ať vydrží 🙂

moly001
26. srp 2018

@kajunka01 gratuluji a držím pěsti ať je vše v pořádku!🙂

preiba
26. srp 2018

@fatal_error ale zakladatelka píše, že měla mít MS před 14dny, tudíž se testovala po vynechání ms 🙂

preiba
26. srp 2018

@fatal_error kdyby jste raději cetly správně co zakladatelka píše 🤦‍♀️

astyna
27. srp 2018

No vida. At se dari 😊

astyna
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru