icon

Slabaá čárka 14 dnů po zmeškané MS a krvácení

kajunka01
26. srp 2018

Ahoj 13.8 jsem mela dostat ms a nic, testy celou dobu bile a vcera vecer slaba carka a dnes rano take ruzova viditelna,. Jenze jsem asi dnes hodinu na to acla krvacet boli me bricho jak na normalni ms, je mozny ze to odeslo s ms nebo muzu byt tehotna stalo ae nekomu neco podobneho??

kristyn.g
•
26. srp 2018

ahoj, kamaradka měla normální menstruaci, pak za dva týdny nebo týden to dostala znova a byla těhotná

kajunka01
autor
•
26. srp 2018

@kristyn.g to je super dekuji v utery mam jit k dr tak treba neco uvidi

fatal_error
•
26. srp 2018

Stalo se mi to v zivote uz 2x, to je ten duvod, proc se NEMA testovat pred terminem menstruace. Vetsina tehotenstvi odejde s menstruaci, bohuzel. Ja jsem to mela pokazdy tak, ze hned co se rozjelo krvaceni, carka slabla a druhej den uz byl test bilej. Je to normalni a bezny.

lachtanice86
•
26. srp 2018

@kajunka01 ano stalo se mi to několikrát. Biochemicke. Odešlo s ms

hesstia
•
26. srp 2018

@fatal_error paní ale píše, že měla ms dostat před 14 dny.....

kajunka01
autor
•
26. srp 2018

@fatal_error ale ja mam mit ms uz pred skoro 14 dny poradne ctete

kajunka01
autor
•
26. srp 2018

@hesstia myslite ze dr neco v utery uvidi?

hesstia
•
26. srp 2018

@kajunka01 2. týden po MS pochybuji. může ti jen z krve zjistit kolik je HCG a jestli roste, to se dělá s odstupem třeba dvou dnů ta krev.. ale podle mne je to zbytečně nervování se, v tomhle stádiu se s tím stejně nic nedá dělat, buď se prcek udrží nebo ne... držím palečky, aby bylo vše oka 🙂 mě si na utz pozval doktor až na 8. týden, aby už bylo vidět i srdíčko

astyna
•
26. srp 2018

mě se to stalo taky - zpoždění dva týdny, ms nikde, na uzv "něco bylo". Cestou od doktora jsem to dostala. Proběhla bolestivější ms, neřešila jsem to. Ani bych to neudržovala.

rousse
•
26. srp 2018

jj měla jsem to taky tak - 2 týddny nic, na těhu testech se až po několika minutách objevila čárka (slabá, nikdy uplně silná) a pak jsem se rozšpinila a rozjela se normálně silnější MS a odešlo to.... byla jsem moc ráda, že se to tak vyřešilo samo a nemusela jsem na revizi - to už mám za sebou taky včetně ležení v nemocnici a udržování a modlení se, aby na utz něco bylo a můžu říct, že ta první varianta je o 100% lepší.... sice drsné, ale když je něco špatně, tak ať se to vyřeší takhle samo co nejdřív.

fatal_error
•
Autor odpověď smazal
•
fatal_error
•
26. srp 2018

@kajunka01 14 dni po ms bys nemela slabou carku, tu bys mela v den ocekavane ms. vypada to, ze ovulace byla jindy, nez myslis, coz se stane a i kdyz se neco delo, pravdepodobne to odejde s ms. naprosto bezna vec. co mame psat? ze kdyz prisla ms, ze se tehotenstvi udrzi? to jako vazne? patlat med okolo pusy? vzbuzovat falesny nadeje? proc? mimochodem tehotenstvi se i pres ms muze udrzet treba kdyz je mimodelozni. ale strasit se asi taky nesmi. 🙂

fatal_error
•
26. srp 2018

@kajunka01 x lidi tu napsalo, ze se jim to stalo taky, stejne jako me a proste to odeslo, hotovo. prijde mi, ze fakt chces slyset neco, co neni pravda, ale proc?

kajunka01
autor
•
26. srp 2018

@fatal_error jedu z pohotovosti a jsem v 6tt je uz srdicko a krvaceni je pry zatim nezname ale plodu se dari dekuji vam vsem za rady

corry21
•
26. srp 2018

Holky dyt pise ze MELA DOSTAT PŘED 14 dny a NIC. takže má 14 dní zpoždění. Myslím že je to napsané dost srozumitelně. Nicméně zakladatelce gratuluju, je zvláštní že testy celou dobu negativní a pak jen duch a na ultrazvuku už šestý týden... Jakými testy jsi testovala že to nechytly? Díky!

kristyn.g
•
26. srp 2018

@kajunka01 juuu no vidíš jak jsem psala s tou kamarádkou tak to je podobně zvláštně 🙂 moc gratuluji a držím palce ať vydrží 🙂

moly001
•
26. srp 2018

@kajunka01 gratuluji a držím pěsti ať je vše v pořádku!🙂

preiba
•
26. srp 2018

@fatal_error ale zakladatelka píše, že měla mít MS před 14dny, tudíž se testovala po vynechání ms 🙂

preiba
•
26. srp 2018

@fatal_error kdyby jste raději cetly správně co zakladatelka píše 🤦‍♀️

astyna
•
27. srp 2018

No vida. At se dari 😊

astyna
•
Autor odpověď smazal
•