Slabě pozitivní test v 9 týdnu

Ahoj, prosím máte někdo podobnou zkušenost? Po vynechání MS jsem si s odstupem týdne udělala těhotenský test, oba byly hned pozitivní, krásná tlustá čára. Teď když bych měla být podle výpočtu v 9 týdnu jsem si udělala test znovu a už je jen slabě pozitivní. U doktora jsem ještě nebyla, jsem objednaná až na 10.1. Zítra si tam tedy určitě zavolám, jen by mne zajímala vaše zkušenost nebo názor. Předem moc díky
anjelicek26
3. led 2013
@lenkave - no tie ciary by mali byt silne az az v tom 9.tyzdni. Skus si spravit dalsi hned zajtra rano, co to spravi. Mozno len zly test. Drzim palceky.
lara30
3. led 2013
mam odobni problem 😉 len nAAOZAJ slAbunka ciarka ....o case kupime iny 😃
lenkaveautor
3. led 2013
Moc děkuju 🙂 vím že Hcg klesá ale mělo by klesat až později
sendoska
3. led 2013
Já jsem si testů na začátku těhu dělala několik ... a Klidně se mi i stalo že třeba o pár dní pozdeji byl slabší než ten předchozí... a ještě jsem měla náký drahý test co měl zjistit těhotenství už před Ms a dělala jsem si ho v cca 6 týdnu těhu a byla tak 2 čárka uplně slaboulinká .. takže Si myslim, že záleží na testu a taky na to kolik jsi před tím vypila tekutin.... ale pokud je pozitivni stále neměla bych obavy .. i když je druhá čárka slabší 🙂 .. a nebo si kup ještě jeden a udelej si ho třeba co nejdřiv at jsi klidná 😉
anjelicek26
3. led 2013
@lenkave - no v deviatom tyzdni je stale na urovni par desiatok tisic a 25-kovy test to zachytit musi ako dialnicu... hcg pocas tehu pod 15-20000 jednotiek neklesne. Proste vadny test, spravit znova 🙂

http://www.google.co.uk/imgres?q=hcg+verlauf+sc...
lenkaveautor
3. led 2013
No zítra ráno to zkusím znovu, jsem na to zvědavá , hodně by mne mrzelo kdyby to nevyšlo 😞 Dělám si pro jistotu vždy jen jednu značku testu, Mamatest.
sendoska
7. led 2013
@lenkave tak vyšlo to?
band
7. led 2013
@lenkave - no mě se to teď stalo taky!!! měla bych být v 8 týdnu a když sem si udělal opět mamatest, tak čárka byla slabší (je to v mém albu). Taak sem dneska naběhla do lékárny a koupila si tam ten digy cleanblue a naskočilo tam 3+ - největší výsledek, který se ukazuje. Co sem se po tom pídila, tak se píše, že už tyhle testy nejsou schopný takovou velikost HCG vyhodnotit - hodnotí 10-15 a né 10000 🙂 tak takhle blbnou 😃 . držim palce
lenkaveautor
8. led 2013
Ahoj, tak jsem taky četla, že jsou testy v téhle době už nespolehlivé, tak mne to trochu uklidnilo. K doktorce jdu v pátek, tak mi držte palce prosím ať je to o.k.
lenkaveautor
8. led 2013
@band tak jsem koukala do Tvého alba na testy a měla jsem to zhruba stejné. Tak nám držím palce 🙂
band
8. led 2013
@lenkave nevim, jestli to má nějakou váhu, ale bylo mi divné, že když sem namočila ten test se slabší čárkou do moči, tak jak to tu moč natahovalo, tak se tam čárka ukázala okamžitě ale pak už nesílila. Ale když sem měla to zamlklé, tak se čárka začla ukazovat až po chvilí a nesílila. I ten test digy by už ukazoval míň - třeba 1-2...je to dlouhé čekání a sem nervózní a tyhle tysty tomu teda nepřidávaj...ale už se nám to čekání krátí x-)
lenkaveautor
8. led 2013
@band a měla jsi nějaké příznaky u ZT? Myslím, krvácení, odeznění těhot.příznaků atd.
gabikula
8. led 2013
@lenkave, ahoj, ja som splašená bežala k doktorke v 8.tt , že testy sú bledé ( pred tým boli doosť tmavé), aj nevoľno mi prestalo byť (to sa po troch dňoch vrátilo 🙂 )a že je určite zle. Skoro som sa tam v ambulancii rozrevala. Doktorka urobila sono, srdiečko bilo, povedala, že si nemám už žiadne testy robiť a už teraz máme doma malého Miška 🙂.
lenkaveautor
8. led 2013
@gabikula Tak to je krásně pozitivní, snad na tom budeme stejně 🙂
band
8. led 2013
@lenkav těžko říct - myslim, že ovlivňuju sama sebe. Když sem si myslela, že je všechno OK, tak sem těhu pocity měla a jakmile sem zjistila, že je konec, tak bylo po všem. A teď, jak sem si udělal test a byla tam slabší čárka, tak bylo taky rázem po příznakách a měla sem pocit, že dostanu mrchu. 8-( 8-( 8-( ...jinak sem u zamlklého nešpinila ani nic podobného 8-(
lenkaveautor
9. led 2013
no tak to mám stejné, mozek je pěkná potvora, jak jsem viděla slabou čárku, ve vteřině jsem měla pocit že jsem bez těhot.nevolností. A ty mám teda už 18 dní kruto krutý, de facto skoro jen ležím, je mi strašně špatně, tak snad alespoň tohle by mohlo být dobré znamení, že je vše o.k. už jen dva dny do kontroly.
iff89
21. dub 2013
Zdravím vás. mám otázečku.......v době ovulace jsme se s přítelem snažili o mimi.....měla jsem zvýšenou teplotu bolestivá prsa a další známky těhotenství. V 1.den menstruace 8.4 jsem to dostala ale jen hnědě a jen na dva dny a to jsem nikdy neměla. po týdnu prsa trochu splaskla ale zjistila jsem že mi z nich teče zeleno bílí výtok bolí mě strašně kyčle v kříži a při sexu trochu v podbřišku. Testy jsem si dělala naposledy 19.4. Se sestřičkou jsem si volala a ta mi řekla at si udělám testík a ještě počkám že to mužou bejt jen hormonální nějaký stavy......ale je mi 23 a nikdy jsem tohle neměla. Mám pocit že jsem těhotná ale test pořád ukazuje jen jednu / 😞 mám ještě doufat nebo je to už pozdě a mám nad tím zlomit hůl? děkuji :-S
sendoska
24. dub 2013
@iff89 tohle vypadá jako známky těhotenství... pořád je na testu jen 1 / ?
iff89
24. dub 2013
@sendoska zdravím,....včera jsem byla na sono (tam nic nebylo vidět) a brali mi krev aby zjistili co a jak jestli to neni třeba mimoděložně. Ale ted mi pár lidí říkalo že je to na sono ještě moc brzo tak nevím 😞
sendoska
25. dub 2013
@iff89 u mě v 4tt nebylo na UTZ nic vidět až v 5 tt gestační váček. tak držím palce at se ještě něco objeví !
iff89
25. dub 2013
@sendoska je tak to mě aspon malinko uklidnilo děkuju 🙂
iff89
27. dub 2013
Tak jsem si byla pro výsledky krve a hcg bylo negativní tak nevim no......jestli je brzo či co nebo jestli sem byla a nejsem nebo sem a je ještě brzo......řeknu vám to čekání je opravdu na pendrek.... :-|

Začni psát odpověď...

Odešli