Slabší čárka. Co myslíte?
ahoj, jsem v 10tt, minulý týden jsem měla podivný pocit, tak jsem si udělala těhotenský test, ten mě uklidnil, čárky byly krásné silné. Dnes jsem na něj ale narazila a srovnala s testem ještě o něco starším a čárka (už notně zaschlá) byla slabší než ta ze staršího testu (tam byla silnější než kontrolní, na tomto byly stejně silné). Šlo o testy stejné šarže z jednoho balení. Může po týdnu po zaschnutí čárka zeslábnout víc, než na nějakém jiném třeba jen množstvím barviva byť šlo o stejnou šarži, testy byly stejně uschovávané (ne třeba jeden ve vlhku) nebo je to jasný a můj špatný pocit byl oprávněný? Jiný nemám, abych si udělala ještě další. Díky
Ty testy už mají být dávno v koši, v návodu je jasně napsané, výsledek se počítá do 5 minut, ne po hodině, ne po dnu, ne po týdnu. Absolutně ty testy nemají žádnou vypovídající hodnotu. Takže se tím nestresuj, může to znít blbě, ale pokud by se teď něco pos*alo stejně s tím nikdo nic neudělá. Mysli pozitivně.
Jako že týden starý test že je slabší? Tak jasně že postupně čárka bledne 🙊 a hlavně kdyby bylo něco špatně,.určitě ti to v tomhle týdnu test neukáže. A těhu příznaky se normálně můžou zmírňovat až prostě ustoupí 🤷🏻♀️ taky mi začalo být konečně lépe a po 3 dnech kdy mi bylo super,.zase bleju 🤮😂 pokud máš ale fakt strach, jdi na gyndu 🤷🏻♀️
@kkonikk ale to nemůžeš takhle brát, že na jednom je po 14 dnech silnější než na tom po týdnu. Prostě to je nesmysl řešit takhle staré testy.
@kkonikk to fakt nemá cenu řešit...stejně nic nevyřešíš...už jen nápad dělat si test v takovém týdnu je zvláští. Kdyby bylo něco špatně, tak hcg klesá fakt hodně pomalu a pravděpodobně by jsi začala dříve krvácet, než by se to vůbec projevilo nějak na testu 🙂 hlavně klid, nebo se z toho zblázníš 🙂
@lachtanice86 díky, snad to ve středu dobře dopadne (a já se přes víkend nezblázním 😀
)
Čárky na testu nic nevypovídají ve tvém týdnu, ale chapu te, mě se ztratili příznaky ze dne na den někdy kolem 7tt a mohla jsem se nervama zblaznit, naštěstí vše bylo v poradku a verim, ze bude i u tebe😊 ale pokud mas nervy, tak podle mě lepsi než se stresovat je zajet si na pohotovost, i kdyby sis měla trosku zavymyslet, ze te někde boli, nebo tak, oni malicky zkontrolujou a ty si můžeš uzit klidný víkend😊

jen ještě doplním, podivný pocit byl vyvolaný ustoupením těhotenských obtíží