Šok!
Mám 39let,tři děti 12,10 a 9 let a dnes ráno tohle......

Ahoj, nemam 3 deti, ale mas uz deti vetsi a budou pomahat. Drzim pesti at je vse v poradku a preji krasne tehulkovani❤️
@jezkovyvocicka mamka ve 39 rodila 😄👍 me bylo 19 a brachovi 12. tehotenstvi zvladala v pohode, ale ona si obecne moc nestezuje 😅 porod rikala trochu tezsi, jak uz to telo necekalo. ale jinak parada! segra je bozi, teda byla (ted uz je v puberte 😂😂😂🙈) ale moc sme si to s ni uzivali, porad ji hlidali. pro nase fakt oziveni, jinak by jen lezeli na gauci 😄 bude to super, uvidis 👍
... nejprve gratuluju!!!
Plánovala jsem těhotenství na starší kolena, bohužel neskončilo dobře, takže jsme nakonec adoptovali chlapečka z kojeňáčku ❤... Kdyby byl náš, otěhotněla bych s ním ve 40ti letech... Takže ve finále mám tři děti, 21, 18 a 9 let... Je to bez nadsázky strašně fajn a jsem za to moc vděčná. S každou ratolestí si užívám její věk, je to opravdu velmi rozmanité, barevné a život má fakt grády... Na druhou stranu musím přiznat, že jedu na 130% a při své smůle jsem neměla ani jedno spací dítě, malíček byl hodně náročný i z důvodů pobytu v kojeňáčku, ale fakt nelituju, šla bych do toho znova a zase na plný pecky...
Moc držím palce, opatruj se a šťastný konec čekání!😉
Moc Vám děkuji za milé reakce.Přispěla jsem dnes poprvé, ačkoli si zde ráda pročítám diskuze už delší dobu....
Jsem zvědavá,co na to řekne můj muž,chci mu to říct osobně,nikoli po telefonu.
Od rána se můj mozek vozí na kolotoči.....finančně bychom čtvrté děťátko zvládli,ale fyzicky?mám poměrně náročné povolání a bývám už tak unavená jako hrom.Navíc mám svou práci ráda,moc,kladu si otázku...chci z ní odejít?Ale zase nechci stavět kariéru nad děti...ten fakt,že jsem těhotná mě dojímá,rodila bych cca 3 měsíce po svých 40narozeninach....jak říkám, kolotoč rozporuplných pocitu.
Každopádně děkuji za milé reakce,jsem za ně ráda.
No,pokud se nechráníš, tak jako zasloužilá matka musíš vědět, že se tohle může stát 🤣v tvém věku je i spousta prvorodiček. Hodně štěstí ✊
@jezkovyvocicka proc na stara kolena 🙂 preju vam to a na vek neberte ohled
@jezkovyvocicka Moc gratuluju ☺
@te_reza
To vím,ale od porodu poslední dcery,až do minulého měsíce nám metoda ochrany fungovala.Navic poslední dva roky mám úplně mizernou MS,někdy třeba jen dva dny.....a ten dnešní test, je zřejmě výsledek jedné noci z dovolené,cha....
@jezkovyvocicka moc gratuluji 🍀💞❤️
@jezkovyvocicka já tenhle šok prodělala letos v lednu, ve věku 42 let 😉 po X letech nechraneneho sexu, po smíření že moje tělo se rozmnožovat nehodlá. Za měsíc mám termín, těhotenství pohodové, holt budu stará, ale spokojená matka. Takže pokud se cítíte, gratuluji a přeji zdravé dítě 😊
Moje mamka rodila ve 40 letech.. mě je 20 a mám 15 letýho a teda 2 letýho bráchu.. strašně si mateřství užívá, neskutečně prokoukla v dobrým slova smyslu.. taky hodně omládla, nikdy jsem ji neviděla šťastnější🙂
@jezkovyvocicka moje maminka mě rodila v 39. Bráchové 18, 14, 11. Byl to pro ni šok, velké překvapení. Ve finále je ráda, že mě má.
@jezkovyvocicka je mi skoro 39 mám deti 13, 10 a 1 rok. Je to fajn. Děti jsou rovnocenní pomocníci. Malého zbožňují. Jen je mi trochu líto, že vyroste prakticky jako jedinacek. Zdravotně jsem to zvládla dobře, malej moc v noci nespí jsem asi unavenější než před tím ale neměnila bych
@jezkovyvocicka a její o tři roky mladší sestra se inspirovala😁 a narodila jí taky holčička, taky ji rodila v 39 a měla dvě starší děti.
@ancess Nejsem si jistá,zda se na to cítím,ale zase(aniž bych byla věřící)se mi příčí ukončit těhotenství z důvodu,že bych byla unavená.No,nechám to koňovi(ne tomu modrému🙂, odpověď,jak s tímto darem naložit,ke mně určitě brzy přijde.
Ale tedy před nedávnem naše pubertální 12 ti letá dcera prohlásila,že kdybych ještě byla někdy těhotná,byl by to takový trapas,že by raději přestala chodit do školy,aby se jí nikdo nesmál🙈
@jezkovyvocicka moje dcera taky ji bylo 12 si držela uši a hystericky řvala, že to nebude poslouchat, když jsem ji oznamovala, že bude mít sourozence. Když se uklidnila řekla, že když to bude kluk tak to skousne a pokud holka tak ji dáme do babyboxu 😁 teď je to její miláček
@jezkovyvocicka gratuluji 😊 když se mi narodila dcera tak se mnou na pokoji byla paní, která měla 43 let a také další tři děti ve věku 7-16 let 🙂 byla po císařském řezu a vypadala dobře, fyzicky i psychicky 🙂 já osobně bych do toho v takovém věku rozhodně nešla, v tomhle věku už si chci ještě trochu ten život užít a neřešit opět pleny, příkrmy, málo spánku apod... nehledě na to, že pak se bude řešit školka, škola, volnočasové aktivity, různé výlety a síly na tyhle věci budou ubývat 🤷♀️ pořádně promysli i negativa, která se s péčí a výchovou dětí pojí 🙂 hodně štěstí
@jezkovyvocicka gratuluji, mám doma pětiměsíční lásku, je mi 39, + ještě dva kluky 17 a 12. S manželem jsme miminka plánovali, těhotenství a porod krásný. Jsem učitelka a na rodičák mi chodí i starší rodiče. Přeji pohodové těhotenství a užívejte 🍀
Tak stejný šok jsem zažila loni, oslavila jsem 40 a za tři týdny dvě čárky. Já jsem i odmítala si udělat test, protože jsem tomu nechtěla věřit...🙈
Mám dcery 16, 15 let, syn 7 let a nyní opět holčičku, tři měsíce. A přesně jak píšeš, hrozně jsem se bála, co na to dcery, protože mě říkaly, mami prosím tě, teď už fakt mimčo nepořizuj. A ono bum 🙈 Zajímavé je, že jim teď spolužačky a kamarádky závidí, chodí se k nám na mimi dívat a dcery se zas s ní hrozně chlubí a milují ji.
Abych odpověděla na dotaz... V tomhle věku už mám o poznání míň energie, než před 16 lety, ale tím, že mám starší děti, je to hrozně fajn, protože jsou schopni pohlídat, přebalit, pochovat, samozřejmě mají i povinnosti v domácnosti, takže to mě dost ulehčuje a zatím si to teda opravdu užívám...♥️
@mandala Moc děkuji za povzbudivá slova.Musim se přiznat,že mám z toho všeho strach,Vaše slova mě povzbudila,díky....
@jezkovyvocicka já mám 3 děti (21, 17, 4) a před 2 měsíci jsem zjistila, že jsem těhotná - neplánovaně. Čtvrté dítě budu rodit ve 42 letech. Zatím jsem nesebrala odvahu to dětem říct. Když jsem otěhotněla potřetí (37) moje tehdy třináctiletá dcera mě řekla, že nechápe jak můžu být těhotná. Že si myslela, že v mým věku už určitě sex neprovozuji.🙈
@jezkovyvocicka Moje tchýně poslední dítě rodila ve 40. Doma 20 letý a 10 letý dítě. To dáš neboj 😉
@jezkovyvocicka já otěhotněla ve 40 letech, doma jsem mela dvě děti ( 11 a 8), další dite ksme už neplanovali. Těhotenství a porod proběhly naprosto v pohode. Ale je pravda, ze někdy už proste cítím ze mam méně energie než ve 30 letech. Děti ale pomáhají, musim rict ze poslední dcera je ze všech nejsikovnejsi, učí se sama za pochodu🙂
@jezkovyvocicka když bylo synovi 17, byli jsme sami, nidky jsem mu nenašla náhradního tatínka - prostě nebyl žádný vhodný - ale pak se našel - ON. A šup, bylo to tam. Když se prcek narodil, bylo mi 39. Nejlepší rozhodnutí mého života. dnes je klukům 32 a 13 a jsou nej parťáci. Žijeme si spokojeně, starší je ženatý, malý bráška by byl u nich pečený vařený, já mám takový druhý život - a za celou dobu jsem nezaznamenala nejmenší problém - sportujeme, cestujeme, prostě - držím ti palce a neboj se toho. Je to pecka!
@janylu
@berenika39
@klokanka31
@kerca78 Ještě jednou vám děkuji.Trosku se obavam reakce širší rodiny,ty tři děti jsem měla velmi rychle za sebou a nebyla na tom zdravotně dobře,ale snad už od té doby uběhlo dost času,aby si tělo odpočinulo....
@jezkovyvocicka moc gratuluju ❤️
@jezkovyvocicka Kašli na reakce ostatních, jim do toho nic není. Hlavně abys byla ty spokojená, a mimčo také 🍀

@jezkovyvocicka
Omylem se mi odeslalo dřív..chtěla jsem se zeptat,zda je tu mezi Vámi takto podobně zasloužilá maminka,která na stará kolena otěhotněla a jak případně těhotenství zvládala...i s tímto věkovým rozdílem u dětí.Dekuji.