icon

Špatné výsledky screeningu. Máte někdo zkušenost?

any858
28. lis 2019

Ahoj holky, tak nějak mi to nedalo a musím se z toho vypsat, jinak už se z těch nervů asi zblázním. Čekáme s manželem druhé miminko a zatímco první těhotenství bylo naprosto bez problémů, tak u druhého je od začátku pořád nějaký problém. Teď v pondělí jsme byli na screeningovém vyšetření v 1.trimestru a zatímco výsledky krve jsou prý dobré, tak ultrazvuk nedopadl moc dobře. Napíšu vám hodnoty a budu ráda za jakýkoliv váš názor. LN 2,6 mm, NB drobná, riziko M.Down odpovídající věku matky 1/322, kombinované riziko M.Down z výsledku v 1 trimestru 1:27. Jsem objednaná na genetiku 9.12. přímo od nich, když mi večer volali výsledky. To čekání je ubíjející. Máte někdo zkušenost s podobnými čísly? Předem moc děkuji za reakce. Aneta

Strana
z2
kuttu
29. lis 2019

@kaja2016 Přesně uz me bylo uplne jasné,ze mimco neni v poradku,ale ja to chtela vedet na 200%,a tim ze to stihlo do 14.tydne,jeste jsem podstoupila kyretaz...i tak to bylo strasne těžké rozhodnuti...dali mi na vyber...bud podstoupit klky,musela jsem z Ceskych Budějovic k Apolinari,nebo amnio v 16.týdnu a nebo pockat,az se zastavi srdce...to jsem fakt cekat nechtěla

kaja2016
30. lis 2019

@kuttu To me je moc lito. Tak aspon, ze to slo kyretazi. Porod musi byt hrozny. Radsi na ti nemyslet. Me ceka amnio az v prosinci, cekame dvojcatka, vymodlena po 3 letech, pevne verim, ze jsou v poradku. Vysledky budou az po vanocich. Doma mam 3,5 letou cacorku, tak snad to bude dobre.

kuttu
30. lis 2019

@kaja2016 určitě to bude dobré👍🙏🙏
Ale verim,ze to čekání je úplně strašný🙈😱

donika
17. pro 2019

@any858 Ahojky, můžu se zeptat jak jste se domluvili na té konzultaci? My jsme se rozhodli pro krevní testy a zrovna jsme ve fázi čekání na výsledky.. 😵😲 DS riziko 1:160.

Strana
z2