icon

Špinění v 1. trimestru. Máte zkušenost?

janitureckova
27. únor 2020

Zacinam 10.tt a dnes pri kychani a zakaslani jsem lehounce zaspinila. Stalo se mi to i jednou pri tlaceni na wc (pardon za vyraz).. mate s tim nektera zkusenost? Muze to byt cilivejsim cipkem? 1.porod pred 2 lety.

misath17
27. únor 2020

@janitureckova ahoj,já jsem 9+2 a Spinila( hnědé) jsem skoro každý den,tři týdny v kuse. Minuly týden to přestalo a zatím nic,ani známka. A dle UZ zatím vše v poradku. Doktorka nevedela čím to je,prý se to stává a kolikrát se nepřijde na příčinu. Napsala mi utrogestan a Ascorutin. Procetla jsem hodně diskuzí a stává se to velmi často a velmi často to nic neznamená. U mě to je teda hodně psychicky náročný,pořád se bojím aby to neznamenalo něco špatnýho ve vývoji,ale myslím pozitivně,nic jiného mi nezbývá🙂

janitureckova
autor
27. únor 2020

@misath17 dekuji. Jojo pro psychiku je to fakt neco. Ale rikam si ze pokud nejsou zadne bolesti a neni to vylozene silne krvaceni, bude vsechno v poradku. Uz aby bylo po 12 tydnu, to uz bude clovek klidnější. Preji hodne stesi 🍀

misath17
27. únor 2020

@janitureckova taky si myslím,a je fakt že i hodně holek krvacelo kvůli hematomu a taky to u nich dopadlo dobře. Já minulý rok prodělala ukončení těhotenství ve 23.tyndu kvůli vývojové vadě,tak doufám že mě dvě smůly po sobě nepotkají.Jak rikas už se těším až budu mít aspoň po tom prvním screeningu ikdyz už vím že nikdy není vyhráno..☹držím pěsti,kdyby se ti to opakovalo zajdi si k doktorovi ať ses klidnější,myslím že tohle by měl každý doktor pochopit. Já chodím na kontroly taky častěji pro svůj klid a doktorka to chápe🙂

lenkaliscin
21. bře 2020

Ahoj holky, předevčírem mi bylo potvrzeno těhotenství 5t. Nasadila mi ale kvůli špinění prášky Ascorutin 2-2-2 a Utrogestan 2 v noci. Výtok je růžový a po utragestanu kdy jsem ho včera poprvé užila jsem teď ráno měla silnější růžový výtok s kousky drobných červených nití. Myslíte že je to vážně nebo se to stává? Děkuji

misath17
24. bře 2020

@lenkaliscin ahoj, já jsem spinila vesměs hnědé,párkrát vím že to bylo růžové,a několikrát i jasné cerveně jak když se riznes do prstu. Brala jsem léky stejně jako ty,byly to hrozne nervy ale zatím je vše v pořádku, a ve čtvrtek mě čeká první velký screening,který snad dopadne dobře. Takhle na začátku se může stát cokoliv, ale doktorka říkala že špinění nemusí vždy znamenat že je něco špatně,že spousta žen i krvácí a to bez zjevné příčiny.Držím palce ať vše dobře dopadne🙂