icon

Strach z mimoděložního těhotenství. Jaké jsou příznaky?

lienka159
21. lis 2022

Ahoj holky,
v lete som si presla zamkl. tehu a nasledne samovolnym, docela dramaticky potratom,ktory koncil docistenim.
Dnes som opat tehotna ,ale som docela uz vystrasena so vsetkeho, konkretne s mimodelzneho teho.

Posledna MS bola 18.10. pri com som mala ovulko okolo 1.11.. podla ovalucaneho testu (MS a ovulaciu mam presnu)
12.11 som si robila TT bolo pozitivny, ducha ale docela silny,kazdy den silnel a v den MS boli jasne //,vystrelila do 10sekund.
Problem je , ze obcas citim pobolievanie na jednej strane, nic dramaticke,ale mam strach.

Co si prosim o tom myslite?

Dakujem Lenka

lencaa11
21. lis 2022

@lienka159 že to je normální tělo reaguje na těhotenství

klokanka31
21. lis 2022

@lienka159 Je to normální neboj. Já u mimoděložního bolesti neměla, jen jsem špinila. A zase u zdravého těhotenství jsem měla silné bolesti břicha a vše OK 🙂

jjasmina
21. lis 2022

@lienka159 je to normální, mě tam kolikrát pichlo tak, že jsem i vyjekla a nemohla jít

trilien
21. lis 2022

@lienka159 je normálne pociťovať takúto bolesť, určite je tehotenstvo v poriadku ❤ Mala som tiež takéto bolesti a tehotenstvo mám vnutromaternicové. (Podľa HyCoSy mám jeden vajcovod nepriechodný a druhý málo priechodný , tiež som sa bála pri podobných bolestiach, takže úplne chápem obavyi) . ❤

lienka159
autor
21. lis 2022

@trilien tak tyzden ma bolela dole ale na bocnej strane , kusok ako su vajecniky a dnes to citim zase, ale obcas aj na druhej strane

lienka159
autor
21. lis 2022

@klokanka31 tak do zadu tyzden ma bolela dole ale na bocnej strane , kusok ako su vajecniky a dnes to citim zase, tak mi to pride divne na tom mieste😒

ivivi
22. lis 2022

muzes tammit i cystu. Ja mela podezreni na mimodelozni. Doktorka tam moc nevidela, pak jsem tam mela tekutinu a jste cystu. Ale jen to bylo mlade. Tekutina i cysta mi zmizely. Neboj se. Ted jsem v 11.tydnu. I ted me poboliva tak ruzne, Proste hormony a zvetsujici deloha.

alpinka1
22. lis 2022

@lienka159 U mimoděložního jsem neměla žádné bolesti, jen špinila a na testech jsem měla jen slabé nesílící duchy, HCG velmi nízké a nestoupalo.
Když bylo těhotenství v děloze, píchalo mě na té straně, kde byla ovulace, podle doktorky to bylo žluté tělísko, co jsem cítila.
Určitě je vše v pořádku 😉 Držím palce!

lienka159
autor
22. lis 2022

trosku ma desi aj to ze pri prvom tehotenstve ma boleli prsia a ted mam len citlive bradavky..