icon

Těhotenské příznaky - skoro žádné nemám a těhotenství si nepřipouštím

horvathova3
18. říj 2018

Ahoj, po minulém SP jsem taková skeptičtější. Těhotenstvi si nějak nepřipouštim a určitě to bude u mě trvat až do Vánoc. Teď jsem v 5+6 od doktora potvrzeno vše je v pořádku, nespinim nic.
Problém je, že nemám skoro žádné příznaky.. přesně takhle to bylo i na jaře. Nic mi nebylo, jsem sice víc unavená ale nezvracim, nemám vůbec hlad spíš mám pocit, že snad i hubnu. Spát můžu celou noc jediné co tak čůrat chodím i 3x za hodinu.
Měla jste to taky některá? Jednoduše mám červíka v hlavě co říká je to stejně jak minule.☹

Strana
z9
pandora197
5. lis 2018

@horvathova3 Já si teda angelsound pořídila a strašně mě to uklidňovalo a pomáhalo vydržet do další kontroly,pak jak už začali pohyby,tak nebylo třeba.

lachtanice86
5. lis 2018

@horvathova3 to vím. Já na začátku chodila co 14dnu kvůli tomu že ksem před tím měla potraty a zt ale pak až za měsíc. Pro klid jsem si koupila angelsounds a psychicky mi to pomohlo moc

horvathova3
autor
5. lis 2018

@lachtanice86 tak to já si ho pořídím samozřejmě taky, je jich tady hodně i na bazaru. Na manžela v tomhle nějak "prdím". Myslím, že mi to pomůže psychicky. Teď už jen vydržet aspoň do toho 12tt, aby tam bylo něco slyšet 🙂.

karoczde
9. lis 2018

Ahojky holky, tak jak se vám daří? 🙂. Doufám, že dobře a úspěšně🙂.
No, mě ještě čeká dlouhých 11 dní do kontroly..a už začínám zase plašit a mít strach:(.
I když jsem sem tam měla strach, tak to vždy bylo jen chvilkové, ale teď poslední 2-3 dny je mi totálně pod psa a jsem prakticky ve stresu furt.. ž ničeho nic mi ustupuje i ten jediný příznak, který jsem do teď měla- citlivost a bolestivost prsou
..:(. Ještě tak 3 dny zpátky jsem se třeba při mytí ve sprše nemohla prsou ani dotknout a ty posl.2 dny v pohodě... už ani hlad mě v 7 ráno nevyhání na snídani..:(. V bříšku mě nepíchlo ani nezabolelo dobrý 2 týdny, ne-li déle..
Nevím, co dělat... mám hroznej strach, kterého se tentokrát nemůžu zbavit:(. Myslíte, že by i tak mohlo být vše v pořádku?

alkuska
9. lis 2018

@karoczde Klid, je to normální. Buď ráda že se ti ulevilo, různé obtíže se zase vrátí později 😉

lazuli35
9. lis 2018

@karoczde klid! Příznaky přicházejí a odcházejí, to je snad normální, nebo se tím alespoň já utěšuji 😅 já teda začala mít nevolnosti, občas. A ta šílená únava odpoledne! Jinak nic, dnes mě trochu poboliva v podbřišku, tak si říkám, jestli to je dobré nebo zlé znamení.
Jinak jsem včera byla po týdnu na ko a měla bych být 6+0, ale na utz bylo 5+3, dr. říkal, že takhle na začátku je to měření nepřesné, tak budu doufat, že to je tím. A vím, že mívám ovulaci až tak 16.-18. den cyklu, tak třeba je to i posunuto z tohoto důvodu. Našla jsem foto z toho zmlklého těhu v květnu a tam jsem byla v 6+4 (zamlklo v 7+2 asi) a vypadalo to včera tedy lépe, tak snad 👍 a nabrali mi krev na zjištění Leidenské mutace, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Na kontrolu jdu až za 13 dní, snad se do té doby nezblázním 😅
Jak se máte vy ostatní, holky? 😊

karoczde
9. lis 2018

@alkuska
@lazuli35
Holky moc děkuju za odpověď..doufám, že máte pravdu a plaším opravdu zbytečně... Ani nevím, co bych tentokrát dělala, kdyby se ukázalo, že jsou obavy na místě.. Když jsem měla poprvé ZT, tak jsem sice brečela, ale řekla jsem si, že to byla určitě náhoda a že příště už to bude v pořádku vše..
Já myslím, že je normální, že embryo může být menší..přece jenom ty týdny lékaři počítají od menstruace a každá žena má jiný cyklus.. u první kontroly mi to taky odpovidalo 6+2 místo 6+4. A četla jsem i od některých , že měli mimčo menší i o 2 týdny a dohnali to treba až ve 34.tt . Důležité je, aby mimčo do další kontroly povyrostlo a bylo srdíčko🙂 .
Taky doufám, že na te druhé kontrole bude mít mimi více cm a bude srdíčko jako při první kontrole. Tam jsme měli 0,53 cm..

horvathova3
autor
9. lis 2018

@karoczde
@lazuli35 u mě nebýt ranního dojíždění (45minut drkotání v autobuse) a bříška ani nevím, že jsem těhotná. Dneska začínám 10tt a do kontroly mám dlouhých 10 dní. Samozřejmě cervik v hlavě říká, že co když tu bude ZT. Pak na to raději přestanu myslet a říkám si, že se moc těším na kontrolu. Naopak čtu články jak by měl být teď veliký atd. Stáhla jsem si aplikaci Pregnancy+ je opravdu povedená. A vždy se ráda kouknu na aktuální foto.

lazuli35
9. lis 2018

@karoczde stejně s tím nic neuděláme, takže je úplně zbytečné se stresovat. Musíme mimču posílat jen pozitivní energii 😊 já vím, jsem teď hrdinka, ale taky to mám nahoru a dolů 😂😂 já si teda cm nepamatuji 🙈 ale měl by to být za dva týdny viditelný pokrok, tak na to spoléhám. Teď byl vidět jen gestační a žloutkový váček a u něj kroužek - mimi 👍
@horvathova3 jo, nemysli na to, obklopuj se jen pozitivními zprávami a články 😉 ale zase je fajn, že nemáš žádné těžkosti, musíme si to užít, dokud nás nic nebolí 😎

karoczde
9. lis 2018

@horvathova3 taky dnes začínám 10tt.;) ..ale myslím, že je na bříško ještě brzy 🙂. Taky ty aplikace mám;).

karoczde
9. lis 2018

@lazuli35 jj máš pravdu:. Neovlivnime To.. ale mám strach se prostě teď tesit a pak jít na tu druhou kontrolu a co tam bude..
Každopádně ti budu moc držet palečky🙂

lazuli35
9. lis 2018

@karoczde úplně ti rozumím, toho strachu se s takovou zkušeností už asi nikdy nezbavíme. Já si to prostě snažím racionálně vysvětlovat, že to byla jen náhoda a teď už bude vše v pořádku. A děkuju 😊 taky všem tady držím pěsti 🍀🍀🍀
Vy už jste v 10., to je super 👏

horvathova3
autor
9. lis 2018

@karoczde no to jsem si myslela taky 😂 břicho jsem měla vždy placaté a teď? Pojď k nám do skupiny cervnovky 2019. 🙂

horvathova3
autor
9. lis 2018

@karoczde
@lazuli35 toho strachu se asi nebude moc zbavit až do zdárného porodu. 🙂 jednou jsem si četla příspěvky na prázdná náruč. To bylo teprve strašný ☹

karoczde
9. lis 2018

@lazuli35 tak já si trochu toho tvého optimismu půjčím🙂.
Jojo, dneska jsem 9+0. A doufám , že tedy úspěšně🙂

karoczde
9. lis 2018

@horvathova3 no tohle já raději ani nečtu, abych pravdu rekla... raději si říkám, že jakmile skončím 12 nebo 13 tt. Tak že se trochu už uklidním, protože riziko je pak přece jenom menší...

horvathova3
autor
9. lis 2018

@karoczde já to četla ještě před otěhotněním.. je to opravdu silné ☹. Jo to si také říkám, že budu klidnější po 1 a 2 screeningu

lazuli35
13. lis 2018

Ahoj holky, tak jak se máte? Pořád žádné příznaky? U mě se objevila celodenní nevolnost a nechuť k jídlu,na které jsem byla zvyklá. Jím hodně zeleniny a teď na ní vůbec nemám chuť, zvedá se mi z ní žaludek a pak mám výčitky, že místo toho jím samé sragory 😅😅 snažím se pít zázvorový čaj, tak uvidíme, jak to zabere. A začala mě malinko pobolívat prsa. Ale to je prd proti nevolnostem. Naštěstí aspoň nezvracim. Ráno je to vždy dost boj se vykopat z postele a jet do práce. Ještě, že manžel jezdí se mnou, jinak bych se asi nedonutila 😅🙈

horvathova3
autor
13. lis 2018

@lazuli35 ahoj, no vidíš aspoň něco 🙂 u mě stále stejné. Spát chodím v 8 večer, dýl to nedávám 😂. A špatně je mi akorat celou cestu do práce a z práce. Nemam chutě skoro na nic ale večer chci sladkou večeři. Ideální je krupička s máslem a grankem.

lazuli35
13. lis 2018

@horvathova3 hm, to je pěkná prasárna na večer 😅😅😅 možná si taky někdy dám 😀 buď ráda, že ti je jinak dobře, je to dost otravné.

horvathova3
autor
13. lis 2018

@lazuli35 já toho zase moc nesnim. Většinou mi stačí trochu a jsem plná 😁

lazuli35
13. lis 2018

@horvathova3 tak tohle máme stejné 😀

horvathova3
autor
14. lis 2018

@lazuli35 a nejlepší kamarád je záchod, čůrat chodím snad 4x za hodinu 😀. Ať už je pondělí!!

lazuli35
14. lis 2018

@horvathova3 v pondělí máš kontrolu? 😎 S víkendem to uteče rychle 😉 já jdu až příští čtvrtek.
Záchod je tentokrát v pohodě, akorát se děsím toho, kdy ho budu muset použít na zvracení, nemám k tomu daleko 😅

horvathova3
autor
14. lis 2018

@lazuli35 v pondělí je kontrola + odběry krve, doufám , že bude vše v pořádku a dostanu průkazku. 🙂 já dneska musela zůstat doma. Prostě jsem to nedala.. bylo mi špatně, motala se mi hlava. Dobre mi bylo jenom v leze :-/

lazuli35
14. lis 2018

@horvathova3 jo takhle! To už máš k prvotrimestralnimu screeningu nebo zo je jen tak? Chudáku. No co, aspoň sis odpočinula 😉 já šla do práce jen kvůli tomu, že laborantka donesla štrůdl z domácího těsta 😅😂

horvathova3
autor
14. lis 2018

@lazuli35 jojo ,to už jsou odběry k prvotrimestralnimu. Pořád v hlavě cervik, jestli to bude v pondělí vše ok. Strašně se desim věty, omlouvám se není tam srdeční akce.. ale mám poslední noci sny jak je všechno v pořádku. Tak snad 🍀🍀 mě by dneska nevyhnala ani zmrzlinova párty

lazuli35
15. lis 2018

@horvathova3 určitě bude vše v pořádku 😊🍀🍀🍀 je fakt zajímavé, jak to tělo reaguje. Od té doby, co jsem těhotná, tak mám pořád nějaké sny. Někdy jsou fakt podivné 😅

horvathova3
autor
15. lis 2018

@lazuli35 někdy se ráno i pobavim 😂 hlavně jsou takové živé. Pamatuji si co odpovídám atd. 😀😀

lazuli35
15. lis 2018

@horvathova3 no tak třeba se i něco zajímavého dozvíš 😂

Strana
z9