icon

Těhotenské příznaky - skoro žádné nemám a těhotenství si nepřipouštím

horvathova3
18. říj 2018

Ahoj, po minulém SP jsem taková skeptičtější. Těhotenstvi si nějak nepřipouštim a určitě to bude u mě trvat až do Vánoc. Teď jsem v 5+6 od doktora potvrzeno vše je v pořádku, nespinim nic.
Problém je, že nemám skoro žádné příznaky.. přesně takhle to bylo i na jaře. Nic mi nebylo, jsem sice víc unavená ale nezvracim, nemám vůbec hlad spíš mám pocit, že snad i hubnu. Spát můžu celou noc jediné co tak čůrat chodím i 3x za hodinu.
Měla jste to taky některá? Jednoduše mám červíka v hlavě co říká je to stejně jak minule.☹

Strana
z9
karoczde
15. lis 2018

Tak to se máte..:(

lazuli35
16. lis 2018

@karoczde se něco stalo???

karoczde
16. lis 2018

@lazuli35
Nene nic se nestalo..ale jsem taková nejistá pořád..:(. Kontrola je až v úterý a hrozně se to vleče:(. Mám strach pořád...chvilemi je to lepší a říkám si, že bude vše ok a pak začnu mít zas pochybnosti..:(

lazuli35
16. lis 2018

@karoczde no, toho se asi už žádná z nás nezbaví kvůli předchozím zkušenostem 😔 já vím, že se to lehce řekne, ale zkus si vymyslet, nějakou činnost/zálibu nebo něco dělej, co tě zaměstná a to hlavně tvůj mozek. A věř mi, není to nic moc, mít hlad a bát se si cokoliv dát, protože víš, že ti do půlhodiny bude zle a nebudeš schopná ničeho. Užívej si ten luxus, že nemusíš objímat záchodovou mísu a můžeš dělat vše jako dřív bez omezení 😉 teď bude víkend, to uteče, vymyslete si doma nějaký pěkný program 😊 a úterý je za chvilku tady!

sticker
horvathova3
autor
16. lis 2018

@karoczde já jdu v pondělí na kontrolu, je to hrozně dlouhá doba. Dneska ráno jsem půlhodiny ležela a koukala do stropu s větou: co když to bude ZT. Břicho mi někdy vylezele a někdy ne. Stala jsem asi 10 minut před zrcadlem a zkoumala snad vše co je dostupné. Bráchovi se narodil 3 týdny zpět první syn. V úterý porodila kamarádka. A já si sedla na vanu a brečela, že jestli to tentokrát nevyjde tak se asi zabiju, že to už znova nedám ☹

karoczde
16. lis 2018

@lazuli35
Moc dekuji za podporu🙂. To já se právě dokážu zabavit..ale můj problém je i v tom, že jak si těhotná nepripadam, tak občas úplně zapomenu na to, že těhotná jsem.. pokud se mě občas někdo zepta jak mi je či třeba v tv slyším někoho mluvit o těhotenství, tak až pak si vlastně řeknu, že čekám mimi. Jak je to vůbec možné? Neměla bych náhodou prekupovat hormonama, na mimi pořád myslet a hrozně se těšit? :(. Na začátku, i když to nemělo význam, tak jsem si pořád hladila bříško, teď už ani nemám tu potřebu:(. Jako když si vzpomenu, tak se na mimi těším, ale padne na mě právě i ten strach..jestli je to vše normální..
Možná , ze to je i mým špatným svědomím, že vím, že bych měla jíst víc a více zdravě a vyváženě..ale třeba taky do sebe nedostanu moc zeleniny..nemam na ni vůbec chuť. Když ji připraví manžel, tak si dám, ale jinak jak na ni nemám chuť tak mě to nedonuti si ji k jídlu udělat.. s naším kocourkem se taky pořád mazlim, i když vím, že to není úplně ideální..
Možná až budu mít po kontrole a doktor mi řekne, že je vše jak má být, tak pak se snad začnu těšit se vším všudy...

karoczde
16. lis 2018

Ale je fakt, že jsem taky 2xzvracela.. minulou neděli po ránu.. vypila jsem na lacno asi moc vody, tak hned šla.. A včera večer před spaním... dala jsem si sklenici mléka a šlo taky ven.. Nevím jestli jsem si vypila hodně rychle nebo co.. Je fakt, že jsem si včera čuchla k celozrnemu balenemu chlebu, co vždy kupují a ten mi teda zasmrdel...
Jinak sny mívám taky pořád..nekolikrat za noc...jen mi nepřipadají nijak v souvislosti s tehotenstvim a hlavně si je nikdy pořádně nepamatuji. Vím že se mi něco zdálo, ale nevím prostě co pořádně.. A budim se snad každé 2 hod...

karoczde
18. lis 2018

@horvathova3 určitě to dopadne dobře🙂. Moc moc ti držím zitra palce, budu na tebe myslet.. dej vědět pak...

lazuli35
19. lis 2018

@karoczde tobě držím pěsti v úterý a tobě @horvathova3 dnes 😉
Určitě bude vše v pořádku a třeba si odnesete už i fotečku 😊

horvathova3
autor
19. lis 2018

@karoczde
@lazuli35 tak jsem dneska šla po 3 týdnech, nabrali mi krev a čau za 14 dní. Takže žádný utz :( prej je to zbytečný

lazuli35
19. lis 2018

@horvathova3 cože? V kolikátém máš být týdnu?

horvathova3
autor
19. lis 2018

@lazuli35 teď 11tyden (10+2) byla jsem naposled v 7+2.. a prej to stačí až přijdu příště 12+2, že uděláme rovnou ten prvotrimestralnim ☹ takže já od rána div nezvracim stresem, jestli je všechno v pořádku. A nakonec stejně vůbec ale vůbec nic nevím

lazuli35
19. lis 2018

@horvathova3 jej. To je mi moc líto 😔 přijde mi teda tohle zacházení s pacienty přinejmenším pochybné a dost nelidské, vzhledem k tomu, co jsi prožila v předchozím těhotenství. Ví to vůbec?

horvathova3
autor
19. lis 2018

@lazuli35 Asi ano, ale asi tam takových chodí víc ☹ no tak můžu odskrtavat dalsich 14 dní

karoczde
19. lis 2018

@lazuli35
@horvathova3
Tak já fotecku i prukazku dostala dostala už minule..

No je to divné s těma ultrazvukama. Tady v Německu je to podobné..taky některý doktor dělá ultrazvuk občas některý častěji..
Taky se bojim, že mi zítra vezmou jen moč a krev.. protože ultrazvuk mám napsaný až v lednu.. A další kontrolu budu mít až 27.12. Tak doufám, že nebudu muset taky čekat další měsíc..to bych pak asi šla k jinému k doktorovi.
Jako nechápu to, žena, která už jednou prodělala ZT, tak ji takhle odbydou?

horvathova3
autor
19. lis 2018

@karoczde u meho doktora je průkazka až po 12tt . Já se na ni těšila, pak můžu sedět na zelených místech a jelikož dojíždím hodinu do práce, tak by mě z místa nemohli vyhodit.. bohužel je mi celou cestu co sedím v autobuse,metru nebo vlaku dost špatně. Vadí mi cestování i v autě. Mě bylo řečeno něco ve smyslu, pokud to žena nemá pomocí CAR, tak není důvod k častějším kontrolám. Takže asi tak.. moje myšlení na "všechno je v pořádku" a raději si to moc nepřipouštěj, může pokračovat. Tak strašně jsem se těšila, že to oznamim bráchovi. Protože se mu narodil syn 3 týdny zpět a pořád se ptá co u nás nového? Ale takhle raději budu zase zarytě mlčet

lazuli35
19. lis 2018

@karoczde držím palce, aby jsi zítra na utz viděla zdravé miminko 😉
@horvathova3
Mě by to ani nenapadlo, že na kontrole v těhotenství u gynekologa mi neudělají ultrazvuk 🙈 tak jak vidím, asi to není úplně neběžné. A zkoušela jsi mu říct, že jsi měla ZT a kvůli tomu bys ráda utz viděla, aby ses ujistila, že je vše v pořádku? Že by ses uklidnila, že jsi vzhledem k předchozí zkušenosti dost nervózní a tvé psychice to nepřidává. Nebo se tam prostě za týden objednat, že tě píchá v podbřišku, to by tě měl zkontrolovat. Je to taková malá lest, ale tak když by tě to uklidnilo...
Jinak mé celodenní nevolnosti pokračují, jediný den, kdy my bylo dobře, byl čtvrtek. Dnes taky od rána až do asi půl jedenácté ok, pak jsem snědla půl jabka a bylo po klidu 😅 snad bude ve čtvrtek na ko vše v pořádku a uvidím srdíčko 😊

karoczde
19. lis 2018

Tak vám je holky pořád špatně aspoň.. Mě pořád nic takže jsem hodně nervózní... Mě právě minule ZT zjistili na 2.konrole...proto mě právě ta 2.kontrola děsí asi víc než jiná...proto by mi vadilo asi kdyby mi ten ultrazvuk zitra neudelali...

horvathova3
autor
19. lis 2018

@karoczde mě je špatně jenom při tom dojíždění ☹ jinak vůbec nic.. to chápu u mě byl SP, takže kolikrát ten toaletní papír zkoumam jak blázen, zda je vše ok. Ale neboj, tentokrát to už musí vyjít!!!

lazuli35
19. lis 2018

@karoczde tak jim to takhle řekni, když by nechtěli dělat ultrazvuk. Určitě ti vyhoví, někdy je potřeba zahrát na city 😉

lazuli35
19. lis 2018

@horvathova3 to já taky furt hledím na kalhotky po wc jako do věštecké koule 😅

karoczde
19. lis 2018

@horvathova3
@lazuli35
No určitě jim to tak řeknu... i když tenkrat mo taky udělali ulatrazvuk, ale podle myho pásu mám ultrazvuk až na leden napsanej..tak uvidím😞.
Ale dneska už mi vážně hrabe.. pořád se prohlížím v zrcadle, už mám i pocit , že mi povolují prsa a když si sahnu na bříško, tak mi přijde že už ani tak nehřeje ..možná si to jen vsugerovávám.. prostě je to děs dneska..😞.
To s těmi kalhotkami znám .. už na poprvé jsem si je taky pořád prohlížela..i prosteradlo po ránu.. bohužel v případě ZT to bylo k ničemu, že jsem nikdy nenašla ani kapku..
Na druhou stranu si pořád říkám, že když mimi vydrželo před první kontrolou všelijaké zácpy, průjmy, enormně vysoký tlak, tak snad i tentokrát bude vše ok a že se drobeček tak snadno nevzdá..chjo holky, snad to budeme mít všechny v pořádku a budeme se tu moct bavit i o jiných věcech, hezcich a budeme mít radostné vánoce ..

Chjo

karoczde
19. lis 2018

Jinak pardon za chyby v příspěvkách ..ta česko-německá klávesnice mi v tel.dela neplechu..

karoczde
19. lis 2018

A jak jste se holky rozhodly ohledně toho Angelssound? Pořídíte si ho,? Já už ho mám pres týden, ale ještě nepoužila..porad to odkladam po ty kontrole..ale možná po tom už brzy sahnu..

horvathova3
autor
19. lis 2018

@karoczde já už ho mám a zkoušela v sobotu a našla jsem srdíčko. Ale jestli roste jak má, jestli je vše ok z toho stejně nezjistím ☹

karoczde
19. lis 2018

@horvathova3 tak srdíčko je hodně důležitý aspekt..pokud by ten drobecek menší než by měl být tak se nenech zvyklat.. to může kdykoliv dohnat... důležité je aby od minulé kontroly byl nějaký vývoj..ale myslím, že pokud by se to nevyvijelo tak by asi nebylo ani srdíčko...
No já se bojim právě, že hp nenajdu, tak právě proto váhám...

karoczde
19. lis 2018

Jinak holky jestli máte whats app a měly byste zájem si občas něco napsat, tak si mužem vyměnit kontakty ;)

horvathova3
autor
19. lis 2018

@karoczde já jsem se hlavně těšila, že po 3 týdnech uvidím, zda se zvětšil z 12mm a ono prd ☹. Já předtím měla srdíčko a slo to do kytek. Byl menší a rostl pomaleji, tak to tělo vyloučilo. Musíš hledat hodně dole a na YouTube si poslechni co máš slyset. Je to hodně veliký rozdíl oproti co jsem slyšela u Doktora. A mám WhatsApp napíšu ti do IP číslo 🙂

karoczde
19. lis 2018

@horvathova3
No tak já jsem to zkusila a vůbec nic nenašla:(. Teda něco jsem slyšela, ale byly to nejspíš moje odezvy:(. Takže já už se připravuju na nejhorší:((

horvathova3
autor
19. lis 2018

@karoczde já musím hledat dole úplne v . místech kde roste ochlupení . Vím, že bydlí v pravo dole. 2cm pod pihou, která je vidět nad kalhotkami. 😁 Zkus to zítra znovu a dole. Nahoře vůbec nebyla šance ☹. Taky jsem byla poprvé zklamaná.
Vůbec se na nic nepřipravuj! Je to zbytečný stres a ten teď nepomáhá

Strana
z9