icon

Těhotenské příznaky - skoro žádné nemám a těhotenství si nepřipouštím

horvathova3
18. říj 2018

Ahoj, po minulém SP jsem taková skeptičtější. Těhotenstvi si nějak nepřipouštim a určitě to bude u mě trvat až do Vánoc. Teď jsem v 5+6 od doktora potvrzeno vše je v pořádku, nespinim nic.
Problém je, že nemám skoro žádné příznaky.. přesně takhle to bylo i na jaře. Nic mi nebylo, jsem sice víc unavená ale nezvracim, nemám vůbec hlad spíš mám pocit, že snad i hubnu. Spát můžu celou noc jediné co tak čůrat chodím i 3x za hodinu.
Měla jste to taky některá? Jednoduše mám červíka v hlavě co říká je to stejně jak minule.☹

Strana
z9
lazuli35
19. lis 2018

@karoczde
@horvathova3 ahoj holky, o angelsounds jsem slyšela, resp. četla až tady na MK a já nevím. Ani jsem si o tom víc nezjišťovala. Měla bych strach, že nic nenajdu a že z toho budu zbytečně ve stresu.

horvathova3
autor
19. lis 2018

@lazuli35 já jsem si ho dneska našla (už vím od víkendu kde hledat) a opravdu mě to uklidnilo, když se dneska na prohlídce nic nedělo 🙂. Trvalo to jenom chvíli max 10sekund přiložení. A dělala jsem to naposled v sobotu a taky jenom 10sekund přiložení.

karoczde
19. lis 2018

No já si právě dala záležet a hledala dole a docela dlouho a nic :(. Nechci si dělat stres, ale ani bůhví jaký naděje..nechci být zklamaná:((.
Zkusila bych to zítra, ale to asi budu vědět zítra už dřív ž kontroly...takze zítra buď a nebo...

lazuli35
19. lis 2018

@karoczde zítra to bude v pořádku 😉🍀

karoczde
19. lis 2018

@lazuli35 doufám, momentálně si nepřeju nic jiného:(.

horvathova3
autor
20. lis 2018

@karoczde 🍀🍀🍀 určitě to dopadne dobře. Já si teď přečetla, že ten můj balíček zaplacený u doktora obsahuje utz a fotky z každé návštěvy. Tak jsem na sebe naštvaná, že jsem se nechala poslat k šípku, že to počká. 😔

lazuli35
20. lis 2018

@horvathova3 oni se platí nějaké balíčky??? 🤔

horvathova3
autor
20. lis 2018

@lazuli35 jojo, tohle má po Praze skoro každý doktor.. ceny jsou od 800-4000 Kč . Ten můj chce 3tis jsou tam 3+4d ultrazvuky. Fotky z vyšetření. Jinak si to musíš extra hradit 😒. Hodně holek má doktory, který to dělají jako samozřejmost a nic za to nechtějí.

lazuli35
20. lis 2018

@horvathova3 teď jsem si o tom něco četla... Takže když nebudu chtít 3D a 4D ultrazvuk a fotky z vyšetření jen ty, kdy si řeknu a uhradim si je sama, tak balíček mít nemusím?

horvathova3
autor
20. lis 2018

@lazuli35 přesně tak ☺️ sousedka má 2 holky a říkala, že ty fotky jsou nádherné a ráda na ně někdy koukne

lazuli35
20. lis 2018

@horvathova3 to bude ještě na diskuzi s manželem atd. Ale nechci předbíhat, dívám se maximálně ke čtvrtku 😉 díky za info!

horvathova3
autor
20. lis 2018

@lazuli35 já se dívám k tomu, že tam zavolám, že chci ultrazvuk 😂

lazuli35
20. lis 2018

@horvathova3 zavolej, máš na to právo 😉

karoczde
20. lis 2018

No my to tady máme tak, že jsou snad 3 ultrazvuky hrazené pojišťovnou.. Ale záleží to na doktoru, jak často ho dělá . Někteří vícekrát a někteří se snad drží těch 3.. Tak uvidím dneska.. mám termín v 10:45..
Jinak si ale taky nechá většinu věcí zaplatit... jen to, že třeba mi vystaví nějaké potvrzení, třeba o těhotenství tak za to chce 10,23€.
Za test za toxoplasmozu jsem dala 40€...

karoczde
20. lis 2018

Držte mi palce holky...:(

horvathova3
autor
20. lis 2018

@karoczde držím palce a budu na tebe myslet. Ja mám práve ten balíček za 3tis je tam napsané, že při každé návštěvě bude utz a fotka..

lazuli35
20. lis 2018

@karoczde držím!!!! ✊ Ty jo, to jsou docela pálky! Já jsem minule platila za potvrzení pro pojišťovnu 100 Kč, měla jsem extra na rizikové těhotenství pojistku, takže za nějakou dobu jsem ještě dostala peníze, snad 300 Kč za den od určitého dne nemoci.

lazuli35
20. lis 2018

@karoczde tak jak???
Mi zas držte palce, ať se ve 12 nepobliju u zubaře 😅😅

karoczde
20. lis 2018

Tak holky...prosby byly vyslyšeny a vše je v pořádku🙂. Jsem dnes 10+4 a mimi odpovídá 10+3🙂. A srdíčko bylo taky přítomné🙂
Já ho teda moc neviděla a popravdě jsem myslela, že se to maličký bude nějak víc mrskat, ale tak když řekli, že je to v pořádku tak asi ano🙂.
Měří 3,5 cm, takže od minule vyrostlo o 3 cm🙂).
Mám radost neskutecnou🙂 . Jsem o dost klidnější🙂. Tak ještě vy holky, ať je vše ok🙂
Jinak dostala jsem vynadano, že jsem od minule dost přibrala:-/

lazuli35
20. lis 2018

@karoczde juuuu, tak moc gratuluji, to je super!!! 👏 A kdy jsi byla naposledy na kontrole? Jej, tak hlavně, že je srdíčko a mimčo vyrostlo 👍 snad ve čtvrtek bude i u nás vše v pořádku. Dnes mi kamarádka psala, že její kamarádka po 2letem snažení a různých testech atd. otěhotněla přirozeně 😊 jsem za ní ráda tolik se natrapili.

karoczde
20. lis 2018

@lazuli35 no naposledy jsem byla když jsem byla 6+4.
U tebe a u Dáši to bude taky určitě dobre a vše klapne, musí🙂.zacinam být po dnešku vice optimistická🙂.
Pak už budeme moc probírat jen kočárky, jména apod. 🙂

lazuli35
20. lis 2018

@karoczde ty jo, měsíc čekačka, to jsem si říkala, že mi stačí ty dva týdny, to jsi dobrá, že ti z toho nehráblo 👍😅 to je fajn, že už máš lepší náladu 😉 k té váze, já opět hubnu, jak na nic nemám chuť a trochu se děsím toho, že vůbec nejím zdravě, jak jsem byla zvyklá. Dnes jsem do sebe po týdnu dostala 4 cherry rajčátka. Jinak jsem měla zeleninu vařenou, ale teda mnohem méně, než jsem byla zvyklá. Nejedla jsem žádné pečivo a teď přežívám na bílých rohlikach 😥 to mě trochu trápí teda. Jinak jsem taky furt optimistická 😊

karoczde
20. lis 2018

@lazuli35 tak hlavně, že aspoň něco sníš a sneseš🙂. Tak hlavně aspoň pořádně pij🙂.
Pak tu váhu určitě doženeš po pár měsících😉. Mě děsí docela Vánoce, protože vždy peču dost cukroví, ráda si ho i dam, nebo Vanočku apod. Pokud to půjde tak jak teď tak skončím asi na 90 kg.. pri mých možná 162cm. Začínala jsem na váze 66,5 kg.. mám to s váhou nahoru dolů.. pro mě není problém přijet z týdenní dovolené se 2kg navíc.
Takže mi příště doktor zase vypadá. ..

karoczde
20. lis 2018

Ale hlavně, že mimi bude zdravé..snad to jen neodradi manžela;) .

lazuli35
20. lis 2018

@karoczde to měříme skoro stejně, já 160 cm 😉 jsem zvyklá si jídlo vychutnávat, teď to do sebe rvu násilím. Ale tak co, přesně jak říkáš, hlavně ať je mrňous zdravý 😉 já teda doufám, že skončím max na 68 kilech. Nikdy jsem neměla víc jak 56 kg 😅 jo to mi manžel říká, že jestli budu vzducholoď, tak to pak budu muset shodit 😂

horvathova3
autor
20. lis 2018

@lazuli35
@karoczde mě manžel řekl, ty jsi byla vždy takova "nenažrana" ale teď jíš strašně málo. Asi si tvoje tělo uvědomilo, že by jsi jinak měla metrák 😂. Je prostě fakt milej!

lazuli35
20. lis 2018

@horvathova3 😂 to jsi mě pobavila 🙂 mi přijde, že si tělo vynahrazuje to, co nemělo před těhotenstvím - u tebe je to míň jíst, u mě zase žraní rohlíků, nechuť k zelenině, předtím jsem to měla úplně naopak 🙈 a všude čtu, jak se má jíst zdravě, málo cukru, bez bílého pečiva... prostě tak jak já normálně, ale teď je to nemožné 😂

horvathova3
autor
20. lis 2018

@lazuli35 ja treba vůbec neholdovala fastfoodum ale teď 🤣. Bych se tam i přestěhovala... a pak si říkám no ale měla bych jíst tu zeleninu a ovoce, přece jen si bere ty živiny a když budu jíst jenom takhle, tak co z toho bude mít? Tak si dojdu pro salát. Nebo dneska hrozně jsem chtěla nugetky a hranolky s tou sladkokyselou omáčkou 🤤🤤. Nakonec jsem řekla ne! Šla jsem vedle k Italům, dala si kuřecí steak na grilu, salatek a šťouchaný brambory.

lazuli35
20. lis 2018

@horvathova3 vedeš to zodpovědně 👍 já bych ráda, ale po všem zdravějším je mi zle 😣

horvathova3
autor
20. lis 2018

@lazuli35 no mě zle stále po ničem není.. ale už si toho všiml i manžel, že nepapam moc zeleninku. 😁 Tak mi to pak donese

Strana
z9