Těhotenské příznaky - skoro žádné nemám a těhotenství si nepřipouštím
Ahoj, po minulém SP jsem taková skeptičtější. Těhotenstvi si nějak nepřipouštim a určitě to bude u mě trvat až do Vánoc. Teď jsem v 5+6 od doktora potvrzeno vše je v pořádku, nespinim nic.
Problém je, že nemám skoro žádné příznaky.. přesně takhle to bylo i na jaře. Nic mi nebylo, jsem sice víc unavená ale nezvracim, nemám vůbec hlad spíš mám pocit, že snad i hubnu. Spát můžu celou noc jediné co tak čůrat chodím i 3x za hodinu.
Měla jste to taky některá? Jednoduše mám červíka v hlavě co říká je to stejně jak minule.☹
@lazuli35 já jsem si ho dneska našla (už vím od víkendu kde hledat) a opravdu mě to uklidnilo, když se dneska na prohlídce nic nedělo 🙂. Trvalo to jenom chvíli max 10sekund přiložení. A dělala jsem to naposled v sobotu a taky jenom 10sekund přiložení.
No já si právě dala záležet a hledala dole a docela dlouho a nic :(. Nechci si dělat stres, ale ani bůhví jaký naděje..nechci být zklamaná:((.
Zkusila bych to zítra, ale to asi budu vědět zítra už dřív ž kontroly...takze zítra buď a nebo...
@karoczde 🍀🍀🍀 určitě to dopadne dobře. Já si teď přečetla, že ten můj balíček zaplacený u doktora obsahuje utz a fotky z každé návštěvy. Tak jsem na sebe naštvaná, že jsem se nechala poslat k šípku, že to počká. 😔
@horvathova3 oni se platí nějaké balíčky??? 🤔
@lazuli35 jojo, tohle má po Praze skoro každý doktor.. ceny jsou od 800-4000 Kč . Ten můj chce 3tis jsou tam 3+4d ultrazvuky. Fotky z vyšetření. Jinak si to musíš extra hradit 😒. Hodně holek má doktory, který to dělají jako samozřejmost a nic za to nechtějí.
@horvathova3 teď jsem si o tom něco četla... Takže když nebudu chtít 3D a 4D ultrazvuk a fotky z vyšetření jen ty, kdy si řeknu a uhradim si je sama, tak balíček mít nemusím?
@lazuli35 přesně tak ☺️ sousedka má 2 holky a říkala, že ty fotky jsou nádherné a ráda na ně někdy koukne
@horvathova3 to bude ještě na diskuzi s manželem atd. Ale nechci předbíhat, dívám se maximálně ke čtvrtku 😉 díky za info!
@lazuli35 já se dívám k tomu, že tam zavolám, že chci ultrazvuk 😂
@horvathova3 zavolej, máš na to právo 😉
No my to tady máme tak, že jsou snad 3 ultrazvuky hrazené pojišťovnou.. Ale záleží to na doktoru, jak často ho dělá . Někteří vícekrát a někteří se snad drží těch 3.. Tak uvidím dneska.. mám termín v 10:45..
Jinak si ale taky nechá většinu věcí zaplatit... jen to, že třeba mi vystaví nějaké potvrzení, třeba o těhotenství tak za to chce 10,23€.
Za test za toxoplasmozu jsem dala 40€...
Držte mi palce holky...:(
@karoczde držím palce a budu na tebe myslet. Ja mám práve ten balíček za 3tis je tam napsané, že při každé návštěvě bude utz a fotka..
Tak holky...prosby byly vyslyšeny a vše je v pořádku🙂. Jsem dnes 10+4 a mimi odpovídá 10+3🙂. A srdíčko bylo taky přítomné🙂
Já ho teda moc neviděla a popravdě jsem myslela, že se to maličký bude nějak víc mrskat, ale tak když řekli, že je to v pořádku tak asi ano🙂.
Měří 3,5 cm, takže od minule vyrostlo o 3 cm🙂).
Mám radost neskutecnou🙂 . Jsem o dost klidnější🙂. Tak ještě vy holky, ať je vše ok🙂
Jinak dostala jsem vynadano, že jsem od minule dost přibrala:-/
@karoczde juuuu, tak moc gratuluji, to je super!!! 👏 A kdy jsi byla naposledy na kontrole? Jej, tak hlavně, že je srdíčko a mimčo vyrostlo 👍 snad ve čtvrtek bude i u nás vše v pořádku. Dnes mi kamarádka psala, že její kamarádka po 2letem snažení a různých testech atd. otěhotněla přirozeně 😊 jsem za ní ráda tolik se natrapili.
@karoczde ty jo, měsíc čekačka, to jsem si říkala, že mi stačí ty dva týdny, to jsi dobrá, že ti z toho nehráblo 👍😅 to je fajn, že už máš lepší náladu 😉 k té váze, já opět hubnu, jak na nic nemám chuť a trochu se děsím toho, že vůbec nejím zdravě, jak jsem byla zvyklá. Dnes jsem do sebe po týdnu dostala 4 cherry rajčátka. Jinak jsem měla zeleninu vařenou, ale teda mnohem méně, než jsem byla zvyklá. Nejedla jsem žádné pečivo a teď přežívám na bílých rohlikach 😥 to mě trochu trápí teda. Jinak jsem taky furt optimistická 😊
@lazuli35 tak hlavně, že aspoň něco sníš a sneseš🙂. Tak hlavně aspoň pořádně pij🙂.
Pak tu váhu určitě doženeš po pár měsících😉. Mě děsí docela Vánoce, protože vždy peču dost cukroví, ráda si ho i dam, nebo Vanočku apod. Pokud to půjde tak jak teď tak skončím asi na 90 kg.. pri mých možná 162cm. Začínala jsem na váze 66,5 kg.. mám to s váhou nahoru dolů.. pro mě není problém přijet z týdenní dovolené se 2kg navíc.
Takže mi příště doktor zase vypadá. ..
Ale hlavně, že mimi bude zdravé..snad to jen neodradi manžela;) .
@karoczde to měříme skoro stejně, já 160 cm 😉 jsem zvyklá si jídlo vychutnávat, teď to do sebe rvu násilím. Ale tak co, přesně jak říkáš, hlavně ať je mrňous zdravý 😉 já teda doufám, že skončím max na 68 kilech. Nikdy jsem neměla víc jak 56 kg 😅 jo to mi manžel říká, že jestli budu vzducholoď, tak to pak budu muset shodit 😂
@horvathova3 😂 to jsi mě pobavila 🙂 mi přijde, že si tělo vynahrazuje to, co nemělo před těhotenstvím - u tebe je to míň jíst, u mě zase žraní rohlíků, nechuť k zelenině, předtím jsem to měla úplně naopak 🙈 a všude čtu, jak se má jíst zdravě, málo cukru, bez bílého pečiva... prostě tak jak já normálně, ale teď je to nemožné 😂
@lazuli35 ja treba vůbec neholdovala fastfoodum ale teď 🤣. Bych se tam i přestěhovala... a pak si říkám no ale měla bych jíst tu zeleninu a ovoce, přece jen si bere ty živiny a když budu jíst jenom takhle, tak co z toho bude mít? Tak si dojdu pro salát. Nebo dneska hrozně jsem chtěla nugetky a hranolky s tou sladkokyselou omáčkou 🤤🤤. Nakonec jsem řekla ne! Šla jsem vedle k Italům, dala si kuřecí steak na grilu, salatek a šťouchaný brambory.
@horvathova3 vedeš to zodpovědně 👍 já bych ráda, ale po všem zdravějším je mi zle 😣
@lazuli35 no mě zle stále po ničem není.. ale už si toho všiml i manžel, že nepapam moc zeleninku. 😁 Tak mi to pak donese

@karoczde
@horvathova3 ahoj holky, o angelsounds jsem slyšela, resp. četla až tady na MK a já nevím. Ani jsem si o tom víc nezjišťovala. Měla bych strach, že nic nenajdu a že z toho budu zbytečně ve stresu.