icon

Těhotenské příznaky - skoro žádné nemám a těhotenství si nepřipouštím

horvathova3
18. říj 2018

Ahoj, po minulém SP jsem taková skeptičtější. Těhotenstvi si nějak nepřipouštim a určitě to bude u mě trvat až do Vánoc. Teď jsem v 5+6 od doktora potvrzeno vše je v pořádku, nespinim nic.
Problém je, že nemám skoro žádné příznaky.. přesně takhle to bylo i na jaře. Nic mi nebylo, jsem sice víc unavená ale nezvracim, nemám vůbec hlad spíš mám pocit, že snad i hubnu. Spát můžu celou noc jediné co tak čůrat chodím i 3x za hodinu.
Měla jste to taky některá? Jednoduše mám červíka v hlavě co říká je to stejně jak minule.☹

Strana
z9
karoczde
20. lis 2018

No tak já fasfood vůbec nejim, ani nepiju žádnou colu apod. Jen vodu a ovoc.caje.. občas si teda dám normální pečivo, ale snažím se to občas zaměnit za celozrnne(musim hodně vybírat, některý mi smrdí).. A jinak teda k snídani ovesne kasi,obden nějakou tu zeleninu ... A je mi to k ničemu no..😀. Sladký si občas dám, ale ne moc extra...

karoczde
20. lis 2018

Ale holky..mame stejně štěstí, že máme takový pozorny chlapy🙂

veronikadriana
20. lis 2018

Ahojky ja jsem 36+5 a zadne tehotenske priznaky jsem nemela (zadne zvraceni, zadna unava, ani nejake specialni chute), jim furt stejne co mam rada jenom co jsem zjistila ze tehotenstvi probiha vyborne a mala je zdrava tak si nehlidam kolik toho snim ale super je to ze mam jen 13kg nahore znam nektery ktery pribraly 30kg a to je teda dost perda. Nastesti s tema mejma 13kg nepocituju ani bolesti zad, v noci krasne spim, kdybych nemela bricho tak ani nevim ze jsem tehotna 😀

karoczde
20. lis 2018

@veronikadriana a takové těhotenství potěší🙂)

horvathova3
autor
21. lis 2018

@veronikadriana Ahoj, to jsi mě moc potěšila takovou zprávou ☺️. Já jsem dneska 10+4 a pořád stejné. Snad se dozvím 3.12.,, že vše probíhá dobře a budu moc zase klidně spát. Přeji ti krásný zbytek posledních pár dní.

saminomimino
21. lis 2018

Tak jsem to měla i já teď,žádné příznaky krom s pozitivním testem se mi udělalo hrozně zle u oběda,pak jak když utne do konce 7tt kdy mi začalo být blivno a v 8tt se přidala zkrutná bolest,,prsa mě bolí v každém tehu tak mi to bylo divné,že tak pozdě,u tehu co skončilo ZT to bylo to samé jen jsem měla obří bolavá prsa hned od začátku ,takže to neřeš tehu příznaky neříkají nic o prosperujícím těhotenstvím

saminomimino
21. lis 2018

@lazuli35 a jak si na tom vůbec ty?

saminomimino
21. lis 2018

Holky též v každém tehu myslím na fastfood až chorobne,vůbec nechápu jak si o to může tělo říkat v takovém stavu😂

horvathova3
autor
21. lis 2018

@saminomimino já to taky nechápu, normálně bych tam nešla.. ale teď 😂 extra slané hranolky a nějaký burger jsem blahem bez sebe. Nejhorší je, že mi moc nejede zdravé jídlo z domova. Ale rozum je někdy silnější. 😁

Jinak stále si říkám, každé tělo je jinak citlivé a to moje je asi nějaké odolnější i vůči nemocem naštěstí. Tak třeba proto to zvládá takhle hezky. Ale nemůžu říct, že mi 5 týdnů čekání na utz nevadí.

lazuli35
21. lis 2018

@veronikadriana pěkné zprávy, přeji hezký zbytek těhotenství 😉
@saminomimino mi zeda fastfood nic neříkal a pořád zatím neříká (ťuk ťuk) 😅 já jdu na kontrolu zítra, snad uvidíme srdíčko a bude vše v pořádku, budu 8+0, ale myslím si, že těhotenství může být tak o 4 dny mladší, mívám později ovu. A co ty jsi doma, odpočíváš? Jak to vzali v práci?

karoczde
21. lis 2018

@lazuli35 dopadne to určitě dobře🙂

saminomimino
21. lis 2018

@horvathova3 nedělej mi chutě😁už týden sním o hranolkach z mekace,ale mám ho daleko a nikam nesmím kvůli hematomu 😬

saminomimino
21. lis 2018

@lazuli35 taky ti to utíká,tak zítra dej vědět 😉určitě to bude dobré,já mám zítra taky kontrolu zkrz hematom,bojím bojím,jinak začínám pomalu fungovat ale stále nesmím ani domácí práce,krom zamést utřít prach s vyskladat myčku,už mi z toho teď 14dni hrabe,v práci to vzali dobře,jen sem nastoupila tak po 3dnech do nemocnice,tak neměli ani moc prostoru na zdobení a drželi mi hlavně pěsti

lazuli35
21. lis 2018

@saminomimino tak to je fajn, že v práci dobré. Zítra na tebe budu myslet! Já nějak teď cítím, že bude vše v pořádku, prostě mám takový klid v duši, ikdyz zítra samozřejmě budu nervózní. No připadám si mezi vámi jako žabař, teprve 8+0 😅 ale hlavně, aby byl vývoj v pohodě, nic jiného teď nechci. Byl by to super vánoční dárek pod stromeček 😊
@karoczde musí! 🙂

karoczde
21. lis 2018

Jinak tady dávám ještě fotecku že včera..bohuzel mi nepřijde vůbec ostrá a čitelná:(

horvathova3
autor
22. lis 2018

@karoczde to přece vůbec nevadí 🙂 i tak je moc krásná!

lazuli35
22. lis 2018

@karoczde to je úžasné, miminko už vypadá jako človíček 😊👏

lazuli35
22. lis 2018

Ahoj holky, hlásím, že máme srdíčko, odpovidame opožděné ovulaci o asi 4 dny, což vím, že ji mám později než v půlce cyklu, takže vše zatím v pořádku😍, příště jdu do poradny až za tři týdny 11.12., nevím, jak to vydržím 🙈😅 a budou brát krev na 1.screening, snad se bude mimčo vyvíjet správně a tentokrát to nevzdá 😊 a na fotce vám představuji naší miminkovskou čmouhu 😎 já bych fotku ještě nebrala, ale manžel chtěl mimčo vidět 😀 mám velkou radost.

horvathova3
autor
22. lis 2018

@lazuli35 super!! Moc gratuluji 🤗🤗🤗

karoczde
22. lis 2018

@lazuli35 je mooooc gratuluji🙂)). Tak snad tě to taky uklidnilo🙂. Strašně krásná zpráva🙂.
Jinak to máš dobrý termín..za chvilku.. Já až zase 27.12.:-D

lazuli35
22. lis 2018

@horvathova3
@karoczde díky, holky. Sice mě to uklidnilo, ale minule bylo taky srdíčko v tomto týdnu a za dva týdny nic, takže snad to za tři týdny bude tentokrát v pořádku. 😊 To máš teda pěkně za dlouho, více jak měsíc! 🙈 Moje nervy!😅

veronikadriana
22. lis 2018

@lazuli35 pekna fazolka 😀 az vic vyroste bude jeste hezči 😀 , toto obdobi je paradni ze muzes spat na kterekoliv strane 😀

veronikadriana
22. lis 2018

@karoczde to je prdolka 3,5 cm . Moje ma 2,6kg 😀 strasne rychle to utika

karoczde
22. lis 2018

@lazuli35 společně to ustojime🙂. Musíme těm našim drobečkům věřit🙂).

karoczde
22. lis 2018

@veronikadriana jo, povyrostl za měsíc o 3cm, tak si myslím, že dobrý a že už teď je šikula🙂)).
Tak to už máš za chvilku, ne?🙂. Taky se už těším až bude zase větší a budu so ho moc zase pořádně prohlédnout🙂.
Nemůžu si pomoct, ale já tam prostě ty ručičky a nožičky nevidím..🤔😃
Popravdě jsem čekala, že to maličký se tam bude trošku mrskat a nic...takže jsem se nejdřív trochu vyděsila, ale doktor říkal, že vše je v pořádku, tak není důvod mu nevěřit;). Zapomněla jsem se ho na to zeptat, ale pokud by se náhodou nehybalo ani příště, tak se na to určitě zeptám, ať mám klid a protože mě to zajímá.. ;)

horvathova3
autor
26. lis 2018

Ahojky holky, přiznávám, že mi včera solidně hráblo. Najednou mě zachvatila šílená panika, že příští týden jsi jdu pro verdikt ZT. Začala jsem brečet, manžel už nevěděl co se mnou 😔 já nevěděla co se sebou. Začaly mě hrozně bolet bedra. Táhnout podbřišek.. dneska ráno jsem se vzbudila a hned mě bolely prsa, chtělo se mi zvracet. Tak jsem začala googlit, jestli se mi příznaky můžou najednou objevit. No samozřejmě všichni řeši jen opačný problém. Naštěstí jsem si to večer docela rychle srovnala v hlavě a došla k závěru co se má stát se stane. Manžel mi na to řekl, že když to nevyjde tak se budeme snažit znovu. Ale já mám pocit, že znovu už to nezvládnu 😒. No ať už je příští pondělí..

karoczde
26. lis 2018

@horvathova3 no ta nevolnost mohla být z nervů😉. Zatím se nemáš čeho bát..vše bude ok a dopadne to dobře😉. Do kontroly to už uteče, máš ji už za chvíli🙂.
Ale rozumím ti.
Já mám dneska už týden po kontrole a do další ještě měsíc a den...a už taky začínám pomalu zas pochybovat..je to děs...čekala jsem, že mě ta kontrola uklidni teda na déle...
Třeba dneska ráno jsem taky dostala strach, protože mi zas nějak zmekly prsa, která jsem měla předtím pěkně vypnutá, možná že se mi i trochu zmenšili zas , už nejsou ani tak citlivá a nesvedi a ode dneška bych řekla, že mi slabnou i takové ty modré žíly na nich...tak nevím taky jestli mám mít obavy...

horvathova3
autor
26. lis 2018

@karoczde já už jsem asi zralá na Bohnice.. 😒 hlavně budu trvat na kontrolách každé 4 týdny. Mám zaplacenou tu těhotenskou kartu a nebudu chtít slyšet ne.
Jinak já zase stojím a pozoruji se tak celkově.. břicho, velikost, napětí. Jaké bylo včera jaké dneska. Žilky jsou vidět nejsou a už to jede. Pak jestli chci vzít manžela na ten screening, že sama špatnou zprávu zpracuju líp, než ještě s ním. No prostě je že mě debil😔😔 takže se snažím koukat na YouTube na videa na 12tt jak se má a co tam dělá.

karoczde
26. lis 2018

@horvathova3 jo určitě si na těch kontrolách trvej..mas na to právo a máš to zaplacené.. A pokud ani tak ti nevyhovi, pak bych změnila doktora...

veronikadriana
26. lis 2018

Moc se hlidate holky. Stres neni dobrej pro mimco. Ja jsem se tak nehlidala radsi jsem si dala neco dobreho.

Strana
z9