Těhotenské příznaky - skoro žádné nemám a těhotenství si nepřipouštím
Ahoj, po minulém SP jsem taková skeptičtější. Těhotenstvi si nějak nepřipouštim a určitě to bude u mě trvat až do Vánoc. Teď jsem v 5+6 od doktora potvrzeno vše je v pořádku, nespinim nic.
Problém je, že nemám skoro žádné příznaky.. přesně takhle to bylo i na jaře. Nic mi nebylo, jsem sice víc unavená ale nezvracim, nemám vůbec hlad spíš mám pocit, že snad i hubnu. Spát můžu celou noc jediné co tak čůrat chodím i 3x za hodinu.
Měla jste to taky některá? Jednoduše mám červíka v hlavě co říká je to stejně jak minule.☹
@horvathova3 ahoj! Mi začaly ustupovat nevolnosti i únava tento týden, tak se hned cítím lépe. Četla jsem, že je to kolem 12. týdne normální, i doktorka se mě ptala, jestli se to nezlepšuje. Tak se snažím neplašit. Na prohlídku jdu až 15. 1. Ale 27.12. máme ten screening a toho se bojím. Byly jste na něm, holky? A jak vám vyšly rizika?
No to budete mít krásný dárek pod stromeček, hezký nápad s obálkou 😊 v kterém vůbec jste týdnu už? Já zítra končím 1. trimestr 😍
@karoczde
@lazuli35 Byla jsem 3.12. Downuv syndrom 1:50 000 a ty další 2 hodnoty jsem měla pěkně vysoké 😊 tak jsem si oddychla a bylo to nádherné!!
V pátek začínám 16tt 😁
@lazuli35 PS : špatně mi furt není 😂
@horvathova3 no to buď ráda, já jsem z toho byla 7. týden dost vyčerpaná 😥 snad už to bude jen lepší 👍 krásné riziko! Gratuluji! No my jsme se s manželem asi konečně shodli na jménech 😅 a ze screeningu mám strach, ale zároveň se moc těším, že si miminko prohlídne i manžel, konečně to pro něj bude hmatatelnější 😊
@lazuli35 děkuji 🙂 přesně pro manžela je to teď reálné, viděl jak kopal nohama dělal kotrmelce a pak mi říká : ty fakt nic necítíš? 😂 Říkám no fakt ne.. tak já mám 23.1. 2. Screening, takže obavy se zase vrací zpět, jestli vše dobře dopadne.
Ikdyz tentokrát věřím ve šťastný konec. Jména my se pořád nemůžeme shodnout na klučičím. Hodil nam do toho vidle jeho parťák v práci. Narodil se mu syn a pojmenoval ho podle našeho 3 roky vybraného jména 😁.
@horvathova3 na to se přesně těším, už minulý týden se mimčo pěkně mrskalo, tak jsem zvědavá, jaké kousky bude předvádět teď a manžel asi ani netuší, co se tam může dít 😂 ty jo, už 2. screening 😊 držím moc pěsti, ať vše vyjde!
Já tak nějak prdím na ostatní, když by náhodou někdo pojmenoval stejně. To už bychom se vůbec neshodli 😅😅 máme Ondru a Barborku, u nás zase byl oříšek vybrat holčičí, klučičí bylo jasné 😉
@lazuli35 já právě měla poslední utz 7+2 a pak až 12+2 😂 a v 7+2 se nic moc nedělo.. takže jsem byla úplně PAF. My máme Elišku a měli jsme Sebíka ale toho má ten parťák. Takže jsem řekla, že chci Jiříka 😊 ať je to hlavně holka 🤣 na klukovi se prostě nedohodneme.
@horvathova3 tak to byl dost rozdíl, už mi přišel rozdíl 7+4 a 10+4 dost velký 😀 a beztak to bude kluk 😂 a máš nějaký pocit? Já nějak automaticky o mimču přemýšlím jako o holce, tak kdo ví 😊
@lazuli35 no byl to šílený rozdil 🤣
Já si taky myslím miminko = holčička 😊
@lazuli35 Tak u nás je to kluk 😁 a večer už šťouchal a "kopal" manžela do dlaně. 😁😁
@horvathova3 jé, tak vidíš, u tebe intuice nezafungovala 😁 my jsme byli včera na screeningu v 13+0 a vše naprosto v pořádku, riziko vyšlo vysoké 1:11 738 a vše v normě 😊 manželovi se vyšetření moc líbilo a hned se ptal, jestli bylo vidět pohlaví. A dr to zkoušela, ale že ne, že se neukázalo 😀 stejně budeme chtít obálku, manžel to chce vědět a já ne. Ale nevím, jestli to vydržím 😂
Tak vám už kope, to je super 😊
@horvathova3 teda riziko nízké, tak jsem to chtěla napsat 😂😂
@lazuli35 Já chápu, jak jsi to myslela 🤣. Gratuluji! Nám to řekl az teď v 16tt jinak jsem pohlaví vědět nechtěla ale ty oblečky jsou tak rozkošný a já nevěděla co kupovat. Tak teď jedou bagry, medvídci, auta 😁
@horvathova3 taky to ve mně bude hlodat 😂😂
Hojky holky, tak já se taky hlásím po dlouhý době.. U nás asi vše v pohodě...další kontrolu mám až 28.1. To už snad taky budem vědět co budeme mít🙂. Manžel pořád říká, že to bude kluk a já tomu taky začínám věřit🙂. I vzhledem k tomu, že to tenkrát vyšlo okolo me ovulace a to se říká, že se spíš rodí kluci🙂. Oblečky taky už nějaké mám, ale ty jsem dostala dárkem od babičky a od švagrovo přítelkyně;). Akorát se mi v poslední době teda pěkně blbě spí...
@karoczde Ahoj, tak to je také krásná zpráva 🙂
Manžel chtěl holčičku ale je rád za kluka, že mu bude brát lego 🤣🤣. Nám to vyšlo přesně v den ovulace, takže jestli je to pravidlo, tak se nemáme ani čemu divit. Já mám další kontrolu 4.2. tak snad bude všechno v pořádku je to 2.screening.
Já jsem stále bez příznaků a manžel mi spánek závidí. Tak snad to bude takhle až do konce.
@karoczde ahoj, super zprávy 😊 my furt pohlaví nevíme, ale odpovidame přesně utz i podle ms na stejný den porodu, tak třeba se taky potvrdí kluk podle ovulace. Ale já mám stejně furt pocit, že to bude holčička a manžel si přeje holčičku a už tak mimi i oslovuje. Tak mu říkám, aby to nepřeháněl, že když to bude kluk, aby nebyl gay 😁 u mě žádná změna, furt je mi soufl.
@horvathova3
A holky, co nějaké cvičení, chodíte? Já se teď rozhlížím a ráda bych někam chodila.
@lazuli35 Já nemám vůbec čas 😒..
Máme 11m psa a chodím s ní na procházky. Chodím do práce, to mám docela daleko na autobus.
@horvathova3 jé to se máš, já furt sedím na zadku doma nebo v práci 🙄 a už jsem uvažovala, že bych chodila venčit někomu psa, ať se aspoň projdu!
@lazuli35
@horvathova3
No tak u nás je to naopak, manžel chce kluka;). Já bych raději holčičku, ale i za zdravého kluka budu šťastná🙂. Uvidím za 18 dni🙂).
Co se týká cvičení, tak jsem taky chtěla chodit, ale je nějak vše plné..
@karoczde Mě pohlaví bylo nějak jedno, vím jenom , že bych ráda páreček, takže snad bude druhy miminko holka 😁
@karoczde hm, to mě nenapadlo, že by to mohlo být plné 🤔 snad ne 😱 zkusila bych v pondělí jít zadarmo na první hodinu, v úterý mám kontrolu a jak bude vše v pořádku, chodila bych pravidelně, protože to nicnedělání mě ubíjí.
Taky to na mě začíná být vidět když se svlíknu a to jsem dnes 16+1, čekala jsem, že to přijde později, ale to jsem byla naivní 😁😁 už jste začaly řešit nějakou výbavičku? Já začala uvažovat nad plenkama, jestli latkovat nebo jednorazovky 🤔 v kočárech se vůbec nevyznám a nevím, podle jakých kritérií se řídit a jde mi ze všeho hlava kolem. Prosím, řekněte, že nejsem jediný magor 🙈😂
Já neměla žádné příznaky do 6m, kdy se mi malinko zvetsilo břicho 😂
@lazuli35 Klid 😁😁 No já jsem to vymyslela jednoduše. Latkovat chci, ale až od 3m. To je ale moje pohodlnost, že nevím co mě čeká jak moc bude lákat. Kočárek mám vybraný , bydlíme za Prahou a máme tady lesy. Takže pevný 4 kola, nafukovací. 4.2. jdu na 2. screening, takže pak budu malovat dětský pokoj. Kupovat pro něj skříň, abych to měla kam syslit. 🙂
@saminomimino Jee, tak to je super ☺️. Hlavně i ten hematom, že je fuč. My také čekáme chlapečka, akorát musím čekat do 4.2. na 2.screening 🙂. Prcek o sobě dává vědět, takže se snažím být v klidu.
@hannasweet Já začala 5 měsíc a pořád žádné příznaky ale už začíná vykukovat pupík 😁
Já mám u kočárku vybrané už 2 favority a až se konečně mezi nima rozhodnu tak pak zakoupil v klidu;). Ale ro až tak v březnu ci dubnu..
Já mám vyšetření 28.1, ale to už jsem tu psala 🙂. Začínám být docela nervózní zas.. pohyby ještě necítím, je asi i brzo si myslim..jen to moje trávení je děs a teď mě začíná i nějak bolet v krku tak doufám, že nebudu i nemocná.. :(

@veronikadriana já jsem zjistila, že to mám z toho utrogestanu.. mám ho brát do pondělí. Beru ho preventivně , kvůli tomu SP. A jak jsou to hormony, tak mi z toho asi hrabe.