Těhotenství v 5. týdnu. Máte podobné zkušenosti?
Ahojky holky, jsem v 5+4ttje tu někdo kdo je cca stejně dlouho těhotný. Nějaké postřehy , názory atd.
@miri77 Ja zatím nemazu, ale bohužel na gymplu jsem přibrala a následně zhubla 20kg, od té doby mi zustaly strie (no nafackovala bych si za to dnes), takže si říkám, že po porodu to můžu svádět na těhotenství. :D ale později určitě taky budu mazat, ať se to nezhorší 🙂 Tak kdyby měl někdo tipy na něco ověřeného, uvítám 🙂
@hupice taky čekám až po... Dceru jsem měla před 20 lety. Přibrala 18kg a strie žádná ale je mi jasné že jak čas běží teď se tomu nevyhnu..
@michaelapemi nemusí to tak být ,někdo má prostě štěstí od přírody 🙂
Nevim si rady jak to provést v práci ,jelikož pracuju v eshopu kde máme i těžší věci ,balení balíku atak,není to ideální pro mě ,budu muset s pravdou ven anebo se jít hned hodit marod....co myslíte jak to udělat nejlíp ?podle mě je asi víc fér to sdělit šéfovi a případně pak teda zůstat na neschopence.Anebo mu říct jestli by neměl pro mě nějakou lehčí práci ,ale to nevim jestli by měl a co když ne ? To mu mám říct tak já teda zůstávám doma😎 no to asi ne...🤔poraďte
@miri77 já mám celodenní nevolnosti a nízký tlak. Doktor sám řekl že mě nechá doma. Jsem od 5 TT doma. Poraďte se s lékařem. Ale v práci bych řekla pravdu
@michaelapemi dnes sem to tady řekla v práci narovinu u šéfa a docela v pohodě na to jak jsem se toho bála ,i kolegyně vstřícné a ochotne pomáhají,ale přece jen asi na tu neschopenku pujdu až po domluvě s lékařem .Doufám že do té doby se teda nic neposere.
No holky já to vzala úplně opačně 🙈🙈🙈od 1.2. nastupuji do nového zaměstnání... Vzali mě i tehotnou. Hlavně jezdit autem budu. Docela sranda 🙈🙈🙈
@miri77 jo 🤣🤣🤣měla jsem za sebou druhé kolo vyberka když jsem to zjistila... Jsem říkala kdo ví co bude... Začátek nejistý, krvácení... Třetí kolo... A že mě vezmou. Tak jsem si vyprosila ještě uzv a bylo vše v pořádku, tak jsem jim to zavolala... A oni no, to ale přece vůbec nic nemění. Já eeeee cože? A oni tak 1)vůbec ste nám to nemusela říkat 2)ze zákona vás kvůli tomuhle nemůžem nepřijmout... Jediný co, tak vám nezaručíme tu dobu neurčitou po 6ti měsících... Říkám no tak joooo 🤣🤣🤣🤣
@hupice pokud se cítíš dobře tak proč ne. Já upřímně říkám že zvracení a mdloby mi nedovolí nic
@miri77 mateřskou určitě ano. Mne šlo o to kdybych třeba o prcka přišla, byla bych nahrana a bez práce... A já bych musela být od půli března na neschopence a to bych prostě nedala... Samozřejmě pokud bude vše v pořádku. Takhle budu mít nějaký nový náboj a moc se na to těším. Z tohohle režimu mi už hrabalo.
Plus to mam okorene tím, že dodělávám dum a s přítelem jsme spolu krátce, musí dát výpověď a přestěhovat se za mnou do baracku, takže bude také bez práce... Pro mě to byla jasná volba, ještě s tím, že ten začátek je proste nejistý. Mít smlouvu do května, vůbec bych nic neřešila 🙂))
Tak budoucí maminky, jak jste na tom? Já aktuálně 10+5, váhový přírůstek kilo ale vždycky když se najím, tak se mi ten pupík teda vyvali a vypadám jak v osmém měsíci 🙈nevolnosti střední, chutě na popcorn, zeleninu a ovoce a pořád bych spala a nic se mi nechce 🙂 jinak snad dobrý, snažím si nepripoustet, že by s prckem mohlo něco být... Uzv mám až 3.2. A pak gennet... Tak snad bude vše ok. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky, jdu se tady k vám přidat, momentálně jsem 7+4tt s dvojčátky. Zvládli jsme dvou týdenní krvácení z hematomu a v pondělí jsem byla naposled na kontrole a bobišci jsou oba stejně velcí a hezky jim bijí srdíčka 🥰 jsem od 5+5tt na nemocenské, kvůli predeslym potratum a tomu krvácení 🙂 na fotku se vždy jeden schoval 🥰
Ty jo holky, to jsou boží boží boziiii zprávy 😍😍😍😍😍😍!!!!! Tak držím palce ať už je vše jen v pořádku 😍😍😍
@fialkadel to je super !!!! Já tedy z hematomu krvacela cca 5 dní, ale tak, že nevěřili, že to zvládneme. Nyní hematom zbyteček..max milimetřík. Byl velký cca 3cm a posunul se za prcka a teď je vše v pořádku. ❤ na nemocenské jsem od 6tt...a je to teda už na palici....z toho 10dní v nemocnici,ale pro mrňouska cokoli. Držím moc moc pěsti ať krásně a bez problémů rostete ❤
@michaelapemi tak já už jedu 11+2 a vcelku se mi ulevilo jen mezi jídly😃 a já, která sladkému moc nedám, spíše maso a zelenina, tak ujíždím na nutele s vánočnou nebo tousťákem😄 ale zatim 2kg nahoře, byť pupek mám jak v 5měsíci.
Je jasné, že jak jsme starší, máme větší strach. Ale vše bude na výbornou.
Teď čekám na výsledky na vývoj.vroz.vady (2.2 jdu na kontrolu ) a 7.2 jdu na velký screaning.
Jak jsi na tom ty?😊
@marketamila já bohužel dobojovala. Včera přerušení 10+2tt. Přestalo být srdíčko. Dostala jsem dvě tabletky a prožila doma peklo. Všem držím palečky a buďte opatrný
@michaelapemi úplně mě bolí srdce 😔 posílám hrozne moc síly, poradně miminko oplakejte, ať vše odplavite pryč, to je jedna z hlavních věci, co mi vždy pomohla 😔😔 držte se 😔❤️
@fialkadel děkuji jste hodná. Mám pocit že už mi slzy i došly. Snad čas vše zhojí. Opatruj tě se ❤️
@michaelapemi tak to je mi strašně líto😪
Drž se, myslím na Tebe.

Teď jsem koupila tento tak uvidíme