Těhotná v patnácti - jak postupovat?
Ahoj,
je možné abych otěhotněla pár dní po menstruaci? Přítel vytáhl, každopádně jsem nebyla chráněná.. Nemám strach že by nevytahl včas, v tom jsem si jistá..
Žiju v Anglii, v případě že bych byla těhotná jak bych měla postupovat? Nechat si dítě bohužel nemůžu, i když bych si to přála, každopádně chci studovat a nemyslím si že by byl přítel a rodiče zrovna pro.
@belmonka Tak tohle snad není nutné. Vzhledem k tomu, že je slečna, pokud to zas není nějaká zábavná hra o prázdninách, pár dní po menstruaci, nedá se o miminku ani mluvit. Je to maximálně shluk buněk. A nedělejme z časného potratu větší tragédii než to je. V 15ti letech a této situaci také považuji za rozumnější přerušení těhotenství.
Když je dost stará na to, aby s přítelem souložila, tak je dost stará i na to, aby viděla, jaké to může mít následky.
@korneliusa tak tak moje slova
@korneliusa
a dospela zenska nechtene neotehotni? :D
a taky je prece dost stara na to,aby videla nasledky.tak co treba jim poustet potraty na videu hnedka jako prevenci nebo jim rovnou ukazat po vykonani interupce to embryo at vidi co zpusobily ne?
sve dceri bys neco takoveho pustila?nebo bys chtela,aby tu situaci zvladla co nejlepe bez nejakeho traumatu do budoucna?
@korneliusa No tak to aby se to pouštělo rovnou každé ženě před potratem. A jsem pro zavést zpět potratove komise....
Proberte se a začněte myslet.....
@zelenaesmolda @ilonne Ano
@korneliusa
ano co?
@caverina
moje rec!
ja mam obcas pocit,ze tady je to sbirka blbek z cele CR...kdyby na MK zavital nejaky cizinec a udelal si o nas obrazek podle zdejsich dotazu tak poreferuje znamym jak v CR pravdepodobne polovina populace nema ani zakladku protoze jejich IQ na to nestaci 🙂
@zelenaesmolda tady ani tak nejde o typy dotazu,ale spis o odpovedi...i kdyz otazka holky,co myslite jsem tehotna je taky neco🙂
@caverina
tak otazka "jsem tehotna"? a fotky tehu testu mi pijou krev slusne.jeden by rekl,ze u nas nemame dostupnou lekarskou peci...
@zelenaesmolda a proč se necháš vytočit? Proč tě to nenechá chladnou? Tak to přejdi a nevyjadřuj se ne? Jinak jako souhlasím, že se to těmito dotazy hemží a pak ještě "Můžu být těhotná? S přítelem jsme spolu spali toho a toho, ochranu jsme neměli blabla…" a nebo "poznáte kdo je nejspíš otec? S partnerem jsem spala tehdy a tehdy, s milencem tehdy a tehdy, kdo je otec?" … Rozhodně mě to ale nevytáčí. Prostě na to nereaguju.
@martiina_k
tak ja si zase rada rypnu,neda mi to :D
@zelenaesmolda tak rýpnutí chápu, ale že by mi to pilo krev, jak píšeš, to teda ne... mám pocit, že kdyby mi pila krev lidská hloupost, tak nedělám nic jiného, než se rozčiluju..
@martiina_k
me spis stve to,ze 1) je to tady neustale dokola a zajimave diskuze pak zapadnou a 2) jsou to veci,na ktere jim stejne nikdo nemuze dat odpoved takze akorat zbytecny spam a 3) co dela admin?Nektere ty diskuze jsou fakt humac,jako kdyz tu nekdo fotil posranou plinku a chtel po ostatnich analyzu hovna jejiho ditete nebo si fotit mandle v krku s tim,ze ji maji ostatni rict, jestli nema anginu tak to uz je moc.A kdyz to nahlasis tak nic,me teda u te posrane plinky smazali odpoved kde jsem ji napsala,ze je nechutna ale diskuzi nechali coz mi opravdu neprijde normalni fotit srance sveho ditete a ukazovat to na netu.Admini asi taky nejakym velkym IQ neoplyvaji nebo jsou neskutecne lini jinak si jejich nulovou cinnost neumim vysvetlit...
@zelenaesmolda asi tu nejsem tak často, takže ani jednu z diskuzí co píšeš jsem neviděla.. uznávám, že to už je fakt moc... ale tak zeptám se tě - od pátku mě bolí v krku, včera jsem měla i teplotu, myslíš že to je angína? 😝😝😝
Jako já rozumím tomu, co chceš říct, jen mě to asi nechává víc v klidu, nebo možná mám na řešení jiné věci než MK (což zní jako rýpnutí do tebe, ale není to tak myšleno)
@martiina_k
no tak s tou bolesti v krku je to jasne jako facka,to je prece ebola :D
je fakt,ze ja tu chodim docela dost,bavi me ty hlody :D
@zelenaesmolda Ano i dceri bych rekla at si ho necha. Stojim si za tim a basta. Embrio 5 tydnu viz poradne foto uz je pro me dite. Tecka. Konec debaty.
@belmonka
chudak dcera...nechas si ho a basta!
ze pro tebe je to dite jeste ale neznamena,ze to dite je.z medicinskeho hlediska proste neni at si o tom ty myslis co chces.A lekari to snad vedi lepe bych rekla.
To je tak kdyz nekdo uprednostnuje prava embrya pred pravem matky.Trosku mi to pripomina Alabamu.Urcite bude slecna co se v 15 stane matkou po cely zbytek zivota velice stastna a spokojena.Neni na to pripravena ani mentalne,ani materialne.V 15 je jeste sama napul dite.Deti maji chodit do skoly,studovat,uzivat si mladi,nabirat zkusenosti a ne prebalovat,kojit a koupat.Na to ma casu dost.Dite muze mit i pozdeji za vhodnych podminek ale ztracene mladi uz nedozene.
Děcka mají sex bez ochrany (v minulosti i víckrát) a ptají se, jestli můžou otěhotnět. Něco je špatně... studuj, hlavně biologii!!! Jsi dost "dospělá" na sex, ale ani nevíš, jak věci fungují. Tyhle dotazy mě fakt dostávají 😨 v patnácti letech. Jo, blbněte a pak se hlavně nediv, že těhotná fakt jsi 😠
@journals
no tady se na to bohuzel ptaji i dospele zeny :D
@zelenaesmolda To radši ani nekomentuju. Protože v ČR je záhadně polovina těhotenských testů bez návodů a vysvětlivek a polovina ženských co si říkají "snažilky" při hodinách biologie chyběly 😀
@journals
a 99% z nich je soustredeno tady na MK
@belmonka jako jestli by jsi sve DCERI ukazala ty fotky co jsou na googlu pod potrate(ted sem na to koukala)Tak to jsi DRSNA!!!V zivote bych to dceri neukazala...Strasny!!Je mi 26 ale dostalo me to.Ja sama jsem proti potratum...protoze deti miluju a pro me trrba uz na ultrazvuku kde byla videt hlavicka a telicko to byl malej clovicek.Ale at si kazdej dela co chce.Vsichni jsme dospely a kazdej vi jak se chranit a pak uz je to jen na nem.My s manzele nepouzivame nic...a i kdyby se stalo tak si to necham.Ale deti mame.Nikdy byjsme to pric nedaly.Ale ty FOTKY!!!Jestli na to mas zaludek ukazat to svymu diteti tak jsi FRAJERKA...Hold nekdo na zaludek ke vsemu.😤⛈🤮
@zelenaesmolda jezis jak ja s vami souhlasim...neni tady uz pomalu nic jineho nez SEM TEHOTNA?MUZU BYT TEHOTNA???A fuuurt dokola...🙂🤣
@natysnovec
jenze to je prave ten rozdil,je ti 26 zatimco autorce dotazu 15 🙂
Podle me matka,ktera neco takoveho ukaze sve nactilete dceri tak je krava a ne frajerka.Ceho tim docili?Krome toho,ze dcera bude mit asi pekne trauma.Jako by nechtene tehotenstvi a pripadny potrat ci porod a materstvi v tomhle veku nebyl dostatecny zahul jak pro telo tak pro psychiku.Citliva maminka ji jeste udeli "lekci"... na to nemam slov pokud nechci byt hodne sprosta.
@zelenaesmolda jasny chapu vek.rozdil ale stejne...ja to myslela tak ze frajerka(krava)
@zelenaesmolda Ano na psychiku....s fotek mam trauma i ja...100%vim,ze se mi o tom bude zdat.Mam to tak.Ja bych to v zadnem pripade NIKDY svym holkam neukazala....je to desny...
@natysnovec
jako ja jsem ty fotky nevidela a uprimne nemam odvahu se na ne podivat a to jsem dospela.Je mi jasne,ze bych z toho bud zvracela nebo nespala tak tyden.Me prijde uz dost za hranou kdyz nas na stredni nutili divat se na porod v ramci biologie.Nedivala jsem se.Koukala jsem celou dobu do zeme.

@belmonka
jsi normalni?! vzdyt je ji 15!!! co jako chces,aby mela do smrti trauma?nebo to je podle tebe lepsi v 15 chovat?mimochodem v dobe kdy se provadi interupce to jeste neni zadne miminko ale zivotaneschopne embryo tak nemel nesmysly.
Zajimalo by me jestli bys stejnou vec rekla sve dceri kdyby v 15 prisla s tim,ze je v tom.