Termín porodu červen, červenec. Je tu někdo na chat?
Ráda budu když mi tu někdo napíše
@l.u.c.i.e Děkuji moc, já na vás obě budu moc myslet 🙂
@l.u.c.i.e @nagojka @bbarshaa Je to přesně tak. Malá naléhá a zkracuje se mi čípek 😲 Ještě to není asi žádná tragedie, ale vzhledem k tomu že je to ještě hodně brzy, tak mi paní doktorka předepsala magnézko a řekla mi že mám být hodně v klidu. A příští týden na kontrole ve 30. mi řekne zda to nějak postupuje, nebo jak. Doufám že tam ještě zůstane... aspoň do 36.tt by to chtělo... 😀
@ema90 ty jo na to ze cekas dvojcatka je to teda uplne super ze se takhle drzite,ja snad neznam nikoho mdo by s dvojkama takhle vydrzel🤔👍👍to uz musis mit teda poradnej melounek😂😂moc na tebe myslim,drzim vsechno co mam a doufam ze das vedet hned jak prckove budou na svete..Hale vite co cekate nebo to bude prekvapko?🤩🤩🍀🍀
@ema90 tak to je ale skvele,jsem stastna za tebe ze je vsechno jak ma byt a kluci budou od sameho zacatku v pohode...urcite to vsechno zvladnes na jednicku👍👍🙂🍀🍀jak rikam ja znam ve svem okoli par maminek s dvojkama a ty rodili vzdycky predcasne a vaha vzdy kolem 1.5kg...ses drzak to ti teda povim..ja sem taky drobek,bricho ted ve 30tt zacina pekne vystrkovat ruzky..nas malej je peknej divoch,nekdy uz dokazu bejt vztekla jak radi a me je to neprijemne(na druhou stranu ne to samozrejme krasny😘)... ale tim chci rict ze si absolutne nedokazu predstavit mit tohle vsechno dvakrat😘😘
Holky jak se cítíte? 🙂 jsem v 31tt, většinu věci už máme doma, na konci měsíce nastupuji na mateřskou.
Čekáme první mimco, takže určité obavy se už dostavily 😬. Z čeho mate největší strach, nebo nejistotu vy? ☺️ Ačkoli se samozřejmě těším a jsme šťastný, že je stále vše Ok, samozřejmě je normální cítit i nějaké obavy...
@bbarshaa ahoj já jsem 31+5tt, také čekám prvního syna,před 2 týdny jsem byla hospitalizována kvůli tvrdnutí břicha, tam mi řekli že asi rodím, tak jsem se málem vyvrátila z toho lůžka. A od té doby mám velkej strach a jsem hodně nervózní, furt se kontrolují, sotva mě někde zabolí a už na netu hledám co to je🤔 jo prostě mám nervy v prdeli,málej je otočený napříč takže mi dost kope do žeber. Za týden jsem objednana na ozvyčky tak snad to bude v klidu.
@sanyy22 taky se mi zda ze mi ted dost casto tvrdne bricho🐴🤔🤔na kontrolu jdu v pondeli tak se doktorovy zminim ono je to pry do urcite chvile v pohode...jenze ja tu chvili bohuzel nedokazu odhadnout...vetsinou se tak deje kdyz dlouho lezim a pak vstanu nebo kdyz mi malej naleha na mocak...beru pravidelne kazdy den magnezko 400...kdy si to zacala resit ty?
@nagojka mě tvrdlo břicho jakoby furt, ale šla jsem na kontrolu a zmínila jsem se že to tvrdnutí začíná být nepříjemné , že se i stává se mi ztvrdne tak že je to jako bych pod břichem měla kámen,a ze mě začíná bolet více v křížich, tak mi prohmatal břicho a zrovna mi začalo tvrdnout, a doktor říkal že musím do nemocnice na pár dní na kapačku že to chce zklidnit dělohu.
Ahoj holky, mám otázku už některá z vás měla posličky ?
@jituskamou od 30tt mnohokrat.
A posledni dva dny i kontrakce, ale velmi nepravidelně.
@jituskamou udelam ted ze sebe uplne totalni nejvetsi kravu ale...jak se pozmaj poslicci???to jsou nejake falesne kontrakce ci co???🤔🤔🤔
@nagojka Nevim, jak bych to popsala, ale poslicci jsou takove predzvest tech kontrakci. Ale objevuji se klidne dlouho pred porodem a vubec nic neznamenaji. Jen jsou hodne neprijemny a bolestivy.
Kontrakce jsou hodne podobny ale precijen jiny. Ja to tedy poznala hned 🙈😅.
A nedeje se zatim nic, kontrakce byly nepravidelny a nalez zadny.
Holky, to bude dneska noc. Mala tancuje cardas, bolestive to neni, ale desne neprijemne. Ja chodim co pul hodiny curat, kdyz si nejak lehnu, milostpani se to nelibi a dava mi to dostatecne najevo 🙄. A je to jedna z noci, kdy me ukrutne svedi chodidla... Ale uplne na utrhnuti nohy 🙄.
@jituskamou já měla před 2 týdny to jsem byla ve 30tt
Tak vidím ze je to normální já už se lekla nevím teda 100% jestli to jsou poslíčky tuhnuti břicha a bolest jako při ms a zadá cca 1 denně určitě je to nepravidelné takže zatím pohoda 😀😀
@jituskamou Já mám od čtvrtka taky bolest v podbřišku, přirovnala bych to bolesti při MS. Včera jsem byla na kontrole a nic se neděje (ještě mám čas), ale je to nepříjemné. Kolikrát mě taky chytne taková bolest až křeč do zad, že to musím rozdýchat. Ale jestli jsou i tohle poslíčky netuším.🤷🏼♀️
35TT a kocicka se otocila a je hlavickou spravne dolu ☺. Rekla bych, ze to bylo ted v patek, protoze takove kreace co tam predvadela, byly silene. Nebolelo to, ale tlacilo vsude mozne teda fest, tak se asi fakt zapirala. Tak snad uz tak zustane a nerozhodne se v rotovani pokracovat 😃🙏. Konec meho hlaseni 😃.
Ahoj holky tak jak se vam dari???cekam nejake hlaseni zase🙂🙂🙏🙏🥰hlavne od Emicky...🤷🤷🤷🤷ja uz mam tak nak pripravenou vybavicku a to rodim az koncem cervence😂😂😂mam to zatim vsechno schovane ale nejradsi bych to uz mela vsechno nacancane a nachystane...Bohuzel by se na to jeste dlouho prasilo..Jinak u nas vsechno v pohode zatim🙂prcek dobre roste,v brisku obcas dela kotrmelce a nekdy se ani nepohne...Akorat me desi😂😂vcera se mi desne osypalo bricho ale dneska uz je to ok tak snad to byla jen nejaka reakce na neco...jeste z Vas nikdo neporodil jo?🙂🙈🤔❤️
@nagojka Tak myslím že na porody je ještě chvilku čas.Já mám krom postýlky vše.Tu musíme ještě koupit.Jinak malá v 32+6tt hlavou nahoru takže se modlím aby se otočila.Dr už vyhrožoval císařem.
Ahoj holky už je tu některá která to má za sebou nás to čeká za 25 dni máme termín malá už je hlavou dolu jinak se máme fajn a stále kyneme a co vy

Kdybych měla tu bolest popsat tak si musím většinou jít sednout je to taková křeč ze ani krok nemůžu pak udělat doufám ze malá se nechystá ven