Termín porodu červen, červenec. Je tu někdo na chat?
Ráda budu když mi tu někdo napíše
Ahoj , holky tak dneska mě mrně potrápilo bolí mě břicho taky to máte 18 tt jestli to je jak se zvětšuje děloha nevím nad to nic vážné nebude
Já jsem teprv 14+2 a bolí mě břicho taky ☹ Hlavně večer...
@jituskamou musím říct že mě bolelo na začátku. Bylo mi řečeno že se roztahuje děloha. Teď v 17 týdnu to začalo znovu a bylo mi řečeno to samé.
Holky ted me taky obcas uz boli bricho...ale spis nez by to bolelo tak to jakoby tahne a kdyz si zmacknu tak to trochu pichne..ja mam spis porad trochu problem s tim jidlem...spatne mi neni to ne...ale nechutna mi vubec zadne varene jidlo az na par vyjimek...mam porad pocit ze je zaludek naplneny k prasknuti.Ale zas na druhou stranu dokazu denne snist takovejch kravin az je mi ovej z toho ze teru same nesmysli a poradne zdrave jidlo treba ne...sem z toho uz zoufala,a tak trochu se bojim abych prckovy neublizovala ve vyvoji..ach jo🥺neni se ani cemu divit ze jsem jeste za cely prvni trestr nepribrala ani kilo...ale tehu cukrovku???tu budu mit jak vysitou..😭😭😳😳soude dle mich chuti...taky sem ode dneska na neschopence protoze se u nas v praci zase rozjizdi koronasrac a pecovat o pozitivni fakt nechci..bohuzel ani v tom prostredi byt..Ale doufam ze se to brzo vycisti a budu jeste moct na chvili do prace...kazdopadne pro me krusne obdobi zacina...
@nagojka to že máte chutě ale nesouvisí s těhu cukrovkou.To má každá těhule.A nebojte se jak skončí první trimestr zase se to zpraví.A prckovi ve vývoji určitě neublížíte nebojte
Holky cítíte už pohyby prcka ???
@pepickovapavlinka ja uz mam prave prvni trimestr za sebou a jsem cerstve ve druhem🙈🙈🙈tak snad bude mimco v pohode kdyz mu jeho maminka tech vitaminu moc nedoprava👍🙂🙂
@bbarshaa presne jak pises ty...ja nastesti teda nezhubla ale ani nepribrala...no bodet,kdyz neni z ceho...Do jidla kdyz se nutim,tak stejne do sebe nacpu par lzic a konec..proste mam pocit ze se do zaludku nic nevejde...tak vzdycky uzobovam pres den aspon naky ty blbosti...Abych vubec neco snedla...
@sanyy22 ano jsem 18 týden a už mě jednou koplo jinak zatím takové šimraní
@nagojka Tak snad se to cele ještě nějak srovná 😕. Hold nám dávají zabrat špunti... U mě prave to ubývání na váze není dobre a doktor se na to vůbec netvaril. Ale co mám dělat, snažím se jist jak to jen jde. 🤔 Zas na jednu stranu pokud váha stojí tak to snad tolik neva a alespoň třeba během těhu tolik nenabereš 😉.
@bbarshaa @nagojka Holky, já teda za první trimestr zhubla, poněvadž jsem trpěla hrozně nechutenstvím, ale u mě se to tedy už docela srovnalo. Takže si myslím ze brzy zase hezky naberu 😂 Začala mě honit mlsná a teď jím i pořádný “prasárny”. Třeba to budete mít také tak, jen to u každého trvá jinak dlouho. ☺️😉
@abunny ja bych porad zrala jenom samyho mekace,kfc,gyros,cinsky nudle,rizecky,rajskou,svickovou a same takovehle sracky...ale varenou nebo pecenou zeleninu s masem???tak to ani nahodou...zeleninu jedine cerstvou...takze kdyz nemam po ruce neco na co mam chut nebo tak,cpu se houskou se salamem,popcornem,bramburkama a do toho cucam bombony...fakt katastrofa...a do toho vseho mam uplne neskutecnou mega velkou chut na tatarak...ale toho se bojim😞😞stacila by jen jedna topinecka se slabouckou vrstvickou🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂nezis holky...to je tak fajn to takhle nekomu rict na plnou pusu😂😂😂😂🙈🙈🙈
Holky prosím o radu. Jsem v 16tt a včera večer jsem si nahmatala něco "tvrdyho" jakoby trochu na levé straně pod podbřiškem. Přítel tvrdí že to je tím že je tam prcek. Prosím o názor popřípadě co by to mohlo být.
@sanyy22 taky bych to řekla mě jedno přišlo že jsem nahmatala hlavičku taky jsem měla tvrdé takže si myslím ze se nemusíš bát kdyby to ale se nezměnilo asi bych šla k doktorovi
@jituskamou děkuji, alespoň trochu si mě uklidnila. Mě poslední dobou znervózni i to když si blbě kýchnu 😠
@sanyy22 já jsem poprvé těhotná teď jsem se bála taky bolelo mě břicho měla jsem zacpu pak z toho vyšlo já jako malá jsem vyšilovala kvůli každému pichnutí furt u doktora až jsem se dostala k psychologovi ten mi řekl ze se prv mám uklidnit než začnu šílet a pomáhá to zatím v tehu jsem klidná říkám že prcek a tělo ví samo co dělat já jen tomu přispívám vhodnou potravou a nepiju už vůbec kafe dělám pro to vše ale uvidíme až budu mít poslíčky jestli nebudu šílet
@jituskamou ja sem si ted poridila a koupila sem ve farmarskem obchode bio cekankove kafe bez kofeinu...To je ti takova lahoda...uz nikdy nechci zadne jine kafe👍👍👍🙈🙈🙈😂🙈ani po tehotenstvi...jasne dam si stejne jedno za den ale....mnamka je to velika🙂jinak me se obcas zda jakoby mi dole cvilkama to bricho trochu tvrdlo...ale je to jakoby takova krec a hned to zase povoli a kdyz to pomackam tak se to hned zklidni takze si rikam ze je to treba tim jak prcek plave ze dostane dopredu a pak se odplavi...🙂
@gabina80 ja myslim ze u nas stala nak kolem 70 kc...neni to nic draheho,da se to koupit i pres internet...ale pro me je to fakt uplna lahoda...je to takova jemnoucka chut...a ja si dala denne treba dve tri kafe a tak sem se ho nechtela odrict uplne...tohle pro me byla ta nejlepsi volba...fakt doporucuju...Zas na druhou stranu ne kazdemu to musi chutnat...kazda mame jine chutove poharky...
@nagojka tohle se mi stává také často, trápilo mě to hlavně v noci, jsem ráda že to tu někdo napsal že se mu to také stává. Jinak mě bude 23let a kafe jsem nikdy nepila. Asi před 3tydny mě dost bolela hlava a známá mi poradila že si mám dát trochu kávi. Tak já blbec jsem si udělala na mě dost silnou, dala jsem si asi 3loky a málem jsem se vyvrátila že židle 🤭😅😅.
@nagojka Hahahaha 😂 Tak to docela chápu. Já jsem si predminulou neděli udělala bramboracky, protože jsem na ně měla příšernou chuť, minulý víkend zase Langoše 😂😅 Takže zdravé jídlo jak vyšité. Ale prostě jsem musela 😂. Včera jsem si od manžela cucla piva a to jsem neměla dělat... jeziš to bylo tak dobrý oproti Birrelu 😅 Já vím nesmím... a nebudu ho pít, ale někdy je to docela boj sama se sebou ty chutě. To samé u mě plísňové sýry... 🙁 Člověk má na to největší chuť, když nemůže 😅
@abunny tak já si normálně koupila Nivu minule.A manžel když dělal zvěřinový tatarák taky jsem si dala.A skleničku piva na trávení předevčírem.Nepřeháním to ale piju a jím vše a měla jsem to tak i u předchozích těhotenství
Holky, dnes jsem zapomněla zavolat na gynekologii kvůli lístku na peníze. Může se lístek vystavit zpětně, když zavolám až v pondělí? S e-neschopenkou nemám moc zkušeností.
@l.u.c.i.e tak to jsme dvě já taky až odpoledne všimla že je konec měsíce myslím ze je to jedno jen to vyplatí déle ne k 10 ale třeba až k 20 dni
@jituskamou, tak to jsem ráda, že nejsem sama 😃

@abunny Joop, taky tam mám lumpika co ssebou pořád šije 😁. Tak snad se to dozvíme příští měsíc mno 🙂