icon

Termín porodu červen, červenec. Je tu někdo na chat?

jituskamou
19. pro 2020

Ráda budu když mi tu někdo napíše

nagojka
19. led 2021

Holky a co vy ostatni jak to zvladate a jak se mate?tem co je blbe,je to uz lepsi?

wxkatuska
19. led 2021

@nagojka pokud telo bylo zvykle na pohyb, neni duvod se ho vzdavat kvuli tehu 😉 takze smele do toho.

janulec30
Autor odpověď smazal
holkaokomodra
20. led 2021

@nagojka nazdárek, já si začínám konečně uvědomovat, že to miminko asi vážně budeme mít, protože i přes všechny potíže se furt drží, takže si to začínám trošku užívat, je teda pravda, že fyzicka je úplně v háji, tak pomalu začínám s domácími pracemi a krátkými procházkámi a furt dost gaucuju. Jinak nevolnosti ještě mírný mám a včera jsem vytuhla asi ve tři s bolestí hlavy a spala jsem do osmi do večera 😂 ještě, že mám velký kluky, manžela a syna co se o sebe postarají. I když, když jsem dnes četla ten referát co dítě vyplodilo a prošlo to i cenzurou tak jsem se trochu lekla 😁 ale v pohodě, aspoň je to autentické dílo neupravené maminkou, že... 😉 A co vy ostatní? Jak je?

jituskamou
autor
20. led 2021

Tak už to začíná 17 týden dneska v noci se vrtěl ze jsem nespala kdo tady z vás taky teď má problémy se spaní

nagojka
20. led 2021

@jituskamou ja...dneska sem nastoupila do druheho trimestru a nespala sem celou noc...nevim proc..jestli mam v hlave naky myslenky...ale ted posledni dobou mam ten spanek desne slabej a prerusovanej...

sanyy22
20. led 2021

Ahoj já jsem v 15tt. A furt jsem unavená a taká "zdechla"🤭🤭 jinak denně spím okolo 8-10h. Ale dnes se cítím divně. Břicho mám jak nafouklej balón, bolí mě šíleně v křížích. Málej mi dává zabrat.🤰

holkaokomodra
20. led 2021

@jituskamou mě to nešlo že začátku, teď spím jak dřevo... A jsem za to ráda, ty probdeny noci v začátcích byli docela psycho... A to nás čekají miminka 😁

jituskamou
autor
20. led 2021

@nagojka taky to mám tak no jsem zvědavá až to bude brečet celou noc

jituskamou
autor
20. led 2021

Musím se holky pochlubit určitě se pochlubte taky. Z druhé ruky za 4000 Kč myslím ze jsem udělá dobře za tu cenu bych nesehnala

holkaokomodra
20. led 2021

@jituskamou my budeme mít hodný miminka 😁🙊

jituskamou
autor
20. led 2021

@holkaokomodra no já byla a otec miminka taky hodný aby se nám to nesečetlo za nás oba. Asi prý 2 se moje mamka nevyspala

holkaokomodra
20. led 2021

@jituskamou já měla hodný první a stejně to bylo náročný, byla jsem plasan a tajně doufám, že mě bude šetřit i ten prcek co ve mě roste teď. Jsem dost na nic když nespim, tak uz se trochu předem bojím. Ale jak říkám naše mimi budou nejhodnější amen 😁

nagojka
20. led 2021

@jituskamou uz kocarek???a ja si porad rikam ze sem hrozne hloupa kdyz sem dneska objednala nabytek do pokojicku...Mela sem vybranou celou sadu nabytku v akci kterou sem ale bohuzel nestihla a je vyprodano...Tak sem vybrala jinou a tam akce konci za 3dny...tak sem nevahala a objednala to...Za coz sem tedy od rodiny nebyla moc pochvalena,protoze existuji povery ze to nosi smulu mit takhle brzo neco pro mimi a co s tim pak budu delat kdyby nahodou a tak..Ja to necham zabalene v garazi do posledni chvile..Jen nemam rada nakupovat vsechno nahonem a hlavne kdyz ted jeste chodim do prace mam vic penez a muzu si to dovolit..z materske uz tolik utracet nejde..nehlede na to,kdyz bych musela na nemocenskou...a hlavne sem nechtela prijit o tu akci...takze si me trosku uklidnila ze nejsem jedinej blazen co uz nakupuje..i kdyz vy jste o 3,tydny dal🙂kocarek je jinak moc krasnej..

jituskamou
autor
20. led 2021

@nagojka domu jsem si hi nedovezla nechala jsem ho u strejdy ale taky těm pověram nevěřím pak budu schánět na honem v téhle době no to jo

l.u.c.i.e
21. led 2021

Tak já zatím nic pořizuji, i když je pravda, že mám slíbenou postýlku, oblečení a tak. Prostě se bojím vše tak brzo pořizovat. I u prvního jsem vše pomalu začala kupovat kolem 30tt.

nagojka
21. led 2021

@l.u.c.i.e ka uz nic jineho taky porizovat ted nebudu...sem ted tak vystrasena ze si rikam jestlito fakt nebyla chyba...ale ta akce byla bozi a ja to proste chtela...nechame to v krabicich v garazi samozrejme...ale na druhou stranu nemam rada nakupovani na honem na posledni chvili...tak proste postupne tak za dva mesice mesic zacnu...

nagojka
21. led 2021

@nagojka ja verim tomu ze ted uz bude vsechno v poradku...i kdyz stat se muze cokoliv to nerikam...ja uz ted myslim jen pozitivne a tesim se na leti🙂🤰

bbarshaa
21. led 2021

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Mám termín porodu 21.7 🙂. Začíná mi být konečně trosku lépe, sice to není ještě ono, ale predtim mi bylo fakt strašně, zvracení denně, skoro nic sem nemohla jist, teď už alespoň neblinkam.
Víte už někdo pohlaví?

l.u.c.i.e
21. led 2021

@nagojka, ono je taky dobré počkat, jelikož spousta věcí dostanete jako darem 😉

sanyy22
21. led 2021

@bbarshaa ahoj, mě řekli ve Fetmedu na prvním screeningu že to vypadá na chlapečka. Ale že to ještě není jistý. 🤭 Tak příští měsíc jdu na kontrolu tak už ji snad můj gynekolog řekne co to bude

bbarshaa
21. led 2021

@sanyy22 🙂 Mě prave na prvním screeningu ještě nic neřekli, nebylo tam vidět. U svého gynekologa sem byla včera a to malý je asi špatně otočený 🤦🏻‍♀️. Takže mi to řeknou až v únoru, tak sem napjatá jak kšandy 😁. Ale musím vydržet. Hlavně, že je vše OK zatím. 🙂 Taky bych chtěla chlapečka.

jituskamou
autor
21. led 2021

@bbarshaa jasně radí tě přivítáme bohužel já mám stidlína a ještě se neukazal

holkaokomodra
21. led 2021

@bbarshaa my asi taky chlapečka 😊

bbarshaa
21. led 2021

@jituskamou 🙂 Taky se nám prcek schovává, tak doufám, ze příští měsíc už bude něco vidět 😁...

@holkaokomodra 😍 Tak to gratuluju... Ale tak hlavně když bude to malé i nadále v pořádku ať je to holcicka nebo chlapeček. 🙂

holkaokomodra
21. led 2021

@bbarshaa přesně tak, já tomu stejně zatím moc nevěřím furt je to jen odhad a vlastně nám je to od začátku skoro jedno, i když tajne by ten kluk asi favorit byl 😉

jituskamou
autor
22. led 2021

Tak jak jsem se jednou tady ptala na ten obchod ty zkušenosti tak dneska mi přišel dopis z celního úřadu že to musím nechat proclít mate někdo zkušenosti

holkaokomodra
22. led 2021

@jituskamou tak to nemám to jsou teď novinky no

abunny
22. led 2021

@bbarshaa Neboooj nejsi sama. 🙂 Na screeningu byla paní doktorka ráda, že naměřila všechny hodnoty co chtěla, natož nějaké pohlaví 😀 Malé s sebou pořád mrskalo, pořád někam utíkalo a prakticky se nezastavilo 😀 Takže mimo to že je screening v pořádku také nic nevíme. Snad příští měsíc 🍀

sanyy22
Autor odpověď smazal
Strana