Termín porodu červen, červenec. Je tu někdo na chat?
Ráda budu když mi tu někdo napíše
@jituskamou tak to je dobře.I já jsem kolikrát ještě dost unavená i kvůli tomu že v noci často nemůžu spát
Holky taky vas tak moc trapi vytoky???ja na to nikdy moc netrpela a od te doby co jsem tehu tak mam v gatich porad mokro...je to neprijemny,...to si takhle jdu a najednou citim ze ze me neco tece...bez intimky co vlozky nejde fungovat...nekdy je to histy lepkavy,nekdy jako voda..Ted husty se drzi i chlapovi na penisu..🥺🥺😞😞nikde me nic nesvedi,nepali,nic nezapacha...uz sem z toho nestastna...unavena sem taky hodne,coz mi chlap dost vycita ze se mu nevenuji a chodim brzo spat...tohle on nechape a asi nikdy nepochopi...kort chodim normalne do prace na 12...to prijdu domu a sem rada ze se zvladnu vysrchovat...ale nastesti uz me presli nevolnosti..🙏🙏👍👍🍀🤰🤰
@nagojka chuděrko, výtoky mě naštěstí netrápí, ale prý se v těhu objevují hodně.
@pepickovapavlinka tak s tím spaním to mám podobně
@nagojka Ahojky, já teda měla výtoky bohužel i když jsem těhotná nebyla. Máme to všechny ženské v rodině, takže jsem na to docela zvyklá. No a teď v těhotenství se to nezlepšilo, spíš naopak. Intimka či dvě denně žádný problém. ☹ Příjemné to není, zvlášť teď v zimě. U mě je spíš vodovější. Ale je to prý je ten výtok v těhotenství normální 😉 Pokud není nějaký zápach či svědění, tak je to prý ok. ☹
@abunny mám teď v těhu taky výtok a i v předchozích jsem měla.Je to úplně normální v těhotenství
@nagojka ahoj já jsem Dnes 14+0tt a zhruba od 5tt jsem furt měla na spodním prádle bílé hrudkovite výtoky a musela jsem si měnit cca 2-3x denně spodní prádlo. A furt jsem cítila že jsem mokrá. Na gynde mi řekli že to v těhotenství mít budu. Mě doporučil at si koupím v lékárně lactofeel používá se v těhotenství na 7 dní stalo to okolo 400kc a mě to trochu pomohlo. Já ještě ani jednou nezvracela 🤔🤔
Ahoj holky, ve středu jsem byla také na 1. screeningu, všechno dopadlo skvěle a potvrzena nám byla holčička. 🌸 Termín porodu posunut na 18.7.
Jinak já stále trpím na nevolnosti a zvracení, i když je to už o malinko lepší, než ze začátku.
@nagojka mě taky řekla dr pohlaví na prvním screeningu ale řekls že to není jisté
Nám teda na prvním screeningu pohlaví neřekl. Prý je to moc brzo a bylo by to jen hádání. V pondělí jdu na kontrolní ultrazvuk, tak třeba se poštěstí. Ve středu mě čeká první kontrola v rizikové poradně. Držte palce!
Holky, už cítíte nějaké pohyby?
@l.u.c.i.e já ještě ne ještě je brzo
Ahoj holky...tak oficialne mam potvrzeny termin 28.7.2021...1 screening vysel negativne takze na zadne jine dalsi vysetreni uz nemusim...mimco mam vsechno co ma mit a mudrc rikal ze to vypada vsechno na jednicku takze sem konecne zas o neco stastnejsi a klidnejsi🙂ale pohlavi mimca si ani nedokazl odhadnout,ani ho vlastne najit prcek sebou hrozne mrskal...bylo to bozi videt jak haze rucickama a tak...❤️🥰😍
Tak ani dnes na kontrole nebylo vidět pohlaví. Škoda. Jinak miminko je zatím v pořádku. Pozítří riziková poradna. Snad už budeme vědět co dál. Držte nám palečky.
Ahoj holky, jsem ráda že se vám daří nám se taky daří dneska na kontrole tak 17 týden doktor mě pochválil ze si držím váhu a za 3 týdny na druhy screening pak na cukrovku. Pokud je to možné tak mě už koplo a rozhodně protestuje aby ukázal pohlaví . Jak vy pokračujete ?
Holky ten test na cukrovku...ten se dela uplne vzdycky a ukazdeho???nebo jen u toho kdo ma glymcu treba trochu zvysenou?
@jituskamou jsem 19tt, prte kope, pohlavi stale nevime a jako bonus si ted uzivame covid 🤦♀️
@wxkatuska tak to je blbé já ho měla na začátku tehu a plod přežil to jsem ještě teda nevěděla ze ho mám v sobě a je ty nějak špatně ?
@nagojka to nevím ale já jdu a nikdy jsem na cukru nebyla takže asi všichni před tehu jsem držela dietu glykemickou takže myslím ze budu v pohodě
Chtěla jsem se holky zeptat těch které už měli porod na porodní kurz zařizuje to doktor nebo individuálně v kolikátým týdnu se mám o to zajímat musí mít i přítel když bude u porodu
@jituskamou mam jen rymu a trochu me pali sliznice v nose. Horecku jsem mela jen 1x, hned druhy den, cca 1,5hodky. Zabral jeden paralen. 🙂
Zadny porodni kurz mit nemusis. Dr. nic nezarizuje, je to dobrovolna aktivita.
Devcata,jeste se zeptam...cvicite nektera ted tehu?od kdy se muze zacit aby se mimcu neublizilo,mate nektera zkusenosti?ja bych hrozne chtela chodit na tehu cviceni ale u nas zadne neni a nekam dojizdet treba 30km to fakt nebudu...tak sem si stahla naky aplikace cviceni pro tehotne,ale nevim kdy zacit...a hlavne se k tomu dokopat zacit sama doma🤣🤣🙏🙏🙈🙈
@nagojka pokud jsi byla zvykla cvicit, neni duvod to prerusovat kvuli tehotenstvi. Jen pripadne upravit cinnost s ohledem na graviditu. Vetsina lekci je od 2.trim., ale je to spis z duvodu castejsich potratu v 1.trim.. Nikdo nechce resit, ze jeho lekce za potrat nemuze. Samozrejme za predpokladu, ze nemas rizikove 😉
@wxkatuska jojo ja sem si to myslela ze je to jistejsi az od druheho trimestru..predtim sem moc necvicila,ale hodne sem jezdila na kole,na koni a plavala tak bych se alespon trochu chtela udrzet v kondici...kynout na gauci se mi moc nechce...🙂rizikove tehu nemam,diky bohu tak doufam ze to tak i zustane....dekuju za nazor..dnes koncim 13tt,tak se do toho brzo dam...

@pepickovapavlinka mě je už lépe dala jsem si klidový režim vypadá že to byla nějaká únava