icon

Termín porodu listopad/prosinec 2019

lenulinka10
7. dub 2019

Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.

cranbie
9. dub 2019

@danlen jee uplně jsi mi připomněla mojí situaci u první 🙂 otěhotnět se nedařilo a tak jsem si řekla že je možná ještě čas a budu se soustředit na práci, dala jsem výpověď našla si jinou v novým městě a koupili jsme letenky do Thajska. asi týden potom jsem otěhotněla 🙂 dvě čárky jsem našla asi týden před nástupem do nové, šéfovi jsem to řekla hned aby mě pak nevyhodil ve zkušebce a já nebyla v novém městě bez práce a tak. Vzal to, pracovala jsem ještě měsíc před porodem a po roce se pak vrátila na půl úvazek.

takže v té staré práci jsem byla asi o dost víc ve stresu než jsem si myslela a mimčo přišlo až když jsem byla v klidu 🙂 No a do toho Thajska jsme nakonec neletěli, neriskovala jsem to v rvním trimestru...

gigi95
9. dub 2019

@cranbie Juuu to je super, že máme takhle termíny 😊 já teda stále v nizkosacharidovce pokračují, sice ne tak striktně 🙈 naštěstí já zatím na sobě nic nepociťuji a je mi dobře

lovely21
9. dub 2019

@violla29 ahoj a gratuluji. Já měla první příznaky (prsa) někdy kolem 5tt. Teď od začátku 6tt je mi stále špatně a jsem hrozně unavená. Klidně bych mohla celý den jen ležet. Mám zvýšený (citlivější) čuch a jen tak něco nesním :( Samá pozitiva a jistoty. 😂

fafetka
9. dub 2019

Ahoj hojkiii 🙂 můžu se přidat? TT pozitivní a termín vychází cca na 18.12. plus mínus. V pondělí si chci zajít na krev a objednat se na utz. Snad bude všechno ok. Moc nám všem držím pěsti 🙂

danlen
9. dub 2019

@cranbie pravdou asi je, že když to člověk vypustí z hlavy a nemyslí na to, tak to najedou přijde a ani pak člověk neví jak.. 🙂 my se s manželem dokonce dohodli na tom, že si raději po dobu zkušebky budeme dávat pozor a taky jsem říkala, že by to byl zázrak, kdyby se to povedlo a na dávání si pozor už ani nebyl čas.. dvě čárky se objevili necelý týden po výpovědi.. taky půjdu před nástupem do nové práce s pravdou ven a uvidím, jak se k tomu postaví.. fakt jsem šťastná.. ale o něco klidnější budu až uvidím na ultrazvuku srdíčko a dostanu těhotenskou průkazku.. pro těhotenství je jako pohádka.. ale zase jsem na druhou stranu ze všeho vylekaná, z každého píchnutí.. musím si hold nastavit myslet pozitivně..

gabtom11
Autor odpověď smazal
violla29
9. dub 2019

@lovely21 Ahoj, děkuji za odpovědˇ a taky gratuluju, ty jsi taky byla v předešlé diskuzi, Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste? že jestli se nepletu?

violla29
9. dub 2019

@gabtom11 Ahoj!Gratuluju ke dvojčátků!!👶👶

mufinka26
9. dub 2019

@gabtom11 jeee dvojčátka, moc gratuluji

gabtom11
Autor odpověď smazal
gigi95
9. dub 2019

@gabtom11 Tyyy jo, gratulace. Neumím si to představit 🙈

gabtom11
9. dub 2019

@gigi95 ja zatim taky moc ne. 😂😂

gigi95
9. dub 2019

@gabtom11 Já jdu na gyndu až ve čtvrtek a celkem mám strach, že tam budou dvě 🙈 s tou co máme doma by mě odvezli 😂

gabtom11
Autor odpověď smazal
gigi95
9. dub 2019

@gabtom11 Ale zase to budou skvělý parťáci 😊 Natálka bude mít 2 roky a 2 měsíce tak doufám ze si potom spolu budou hrát 😂

gabtom11
Autor odpověď smazal
eeevee
10. dub 2019

@gabtom11 gratuluji k dvojčátkům 🙂 Já jdu dnes poprvé k doktorce, měla bych být 6. nebo 7. týden a podle toho, jak mi vyrostlo břicho se bojím, že tam jsou taky dvě 🙄

lucik253
10. dub 2019

@eeevee Už bříško jooo? 🙂

gabtom11
10. dub 2019

@eeevee vazne jo? Me teda ne, ja porad verila ze tam bude jedno, v 6tt bylo jen jedno videt a po 14ti dnech jsou tam obe. 😂

ivca_ch
10. dub 2019

Tak to je vtipné 😀

eeevee
11. dub 2019

@gabtom11 @lucik253 jooo, bříško, ale ono to bude asi tím, že jsem se minulý týden přežírala čokoládou :D jinak na utz vše v pořádku, srdíčko sice ještě vidět nebylo, ale už se tvoří, šlo vidět takové mihotání 🙂 a je tam pravděpodobně jen jedno :D

lucik253
11. dub 2019

@eeevee Tak to jo 🙂 tak snad taky něco už uvidím toho 23.4.

gigi95
11. dub 2019

Tak já mám také po kontrole. Podle menses jsem 5+5 a zatím plod vidět nebyl, pouze váček. Naštěstí je to nahoře v děloze kvůli jizvě po prvním císaři. Na kontrolu 26.4 tak snad už bude mimo vidět 🙈

lovely21
12. dub 2019

@violla29 ahoj, jj, já byla ve více diskuzích 🙂

lucikbubu
12. dub 2019

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. V lednu jsem o mimi přišla a dneska jsem opět našla //. Kdyby jeste věděli jakou mám radost. Takže všem držím pěsti at vše má dobrý konece bez komplikací.

gigi95
12. dub 2019

@lucikbubu Držím pěsti aby bylo vše bez problému😍

lucikbubu
12. dub 2019

@gigi95 no u tebe to samé. 26.4. musíš dát vědět, že je všechno v pořádku. No já budu testovat znovu o víkendu. Jenže naše dr. objednává až. Tak na 8 tt

stacheta
12. dub 2019

Ahoj holky, já své // viděla 3.4a 17.4 jdu na utz hlavně ať je prcek kde má.

lucik253
12. dub 2019

@stacheta držím palce 🙂

gigi95
12. dub 2019

@lucikbubu Určitě bude vše v pohodě 😊 jinak je to dobře že objednává až na ten 8TT, s první dcerou jsem byla právě v 8 poprvé a plod i srdíčko už šlo krásně vidět, teď šel vidět jen váček no 😊

Strana