Termín porodu listopad/prosinec 2019
Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.
Ahoj hojkiii 🙂 můžu se přidat? TT pozitivní a termín vychází cca na 18.12. plus mínus. V pondělí si chci zajít na krev a objednat se na utz. Snad bude všechno ok. Moc nám všem držím pěsti 🙂
@cranbie pravdou asi je, že když to člověk vypustí z hlavy a nemyslí na to, tak to najedou přijde a ani pak člověk neví jak.. 🙂 my se s manželem dokonce dohodli na tom, že si raději po dobu zkušebky budeme dávat pozor a taky jsem říkala, že by to byl zázrak, kdyby se to povedlo a na dávání si pozor už ani nebyl čas.. dvě čárky se objevili necelý týden po výpovědi.. taky půjdu před nástupem do nové práce s pravdou ven a uvidím, jak se k tomu postaví.. fakt jsem šťastná.. ale o něco klidnější budu až uvidím na ultrazvuku srdíčko a dostanu těhotenskou průkazku.. pro těhotenství je jako pohádka.. ale zase jsem na druhou stranu ze všeho vylekaná, z každého píchnutí.. musím si hold nastavit myslet pozitivně..
Tak to je vtipné 😀
Tak já mám také po kontrole. Podle menses jsem 5+5 a zatím plod vidět nebyl, pouze váček. Naštěstí je to nahoře v děloze kvůli jizvě po prvním císaři. Na kontrolu 26.4 tak snad už bude mimo vidět 🙈
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. V lednu jsem o mimi přišla a dneska jsem opět našla //. Kdyby jeste věděli jakou mám radost. Takže všem držím pěsti at vše má dobrý konece bez komplikací.
Ahoj holky, já své // viděla 3.4a 17.4 jdu na utz hlavně ať je prcek kde má.

@danlen jee uplně jsi mi připomněla mojí situaci u první 🙂 otěhotnět se nedařilo a tak jsem si řekla že je možná ještě čas a budu se soustředit na práci, dala jsem výpověď našla si jinou v novým městě a koupili jsme letenky do Thajska. asi týden potom jsem otěhotněla 🙂 dvě čárky jsem našla asi týden před nástupem do nové, šéfovi jsem to řekla hned aby mě pak nevyhodil ve zkušebce a já nebyla v novém městě bez práce a tak. Vzal to, pracovala jsem ještě měsíc před porodem a po roce se pak vrátila na půl úvazek.
takže v té staré práci jsem byla asi o dost víc ve stresu než jsem si myslela a mimčo přišlo až když jsem byla v klidu 🙂 No a do toho Thajska jsme nakonec neletěli, neriskovala jsem to v rvním trimestru...