Termín porodu listopad/prosinec 2019
Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.
@lucik253 určitě. 😊 já jsem byla poprvé 6+5 a srdíčko už vidět bylo. Teď jdu znova po Velikonocích, budu 10+5, no nervy mám možná ještě větší než před první kontrolou.🤦♀️
@pipi_puncocha Tak snad teda už uvidím a bude vše ok 🙂 nervy to jsou pořád
@lucik253 Jak kdo, mám kamarádku, které srdíčko nešlo vidět ani v 8, už byla na prášky, šla za 14 dní a vše v pohodě a teď má 3 měsíčního chlapečka 😊 takže hlavně klid 👍
@pipi_puncocha No já byla teď před první nervózní jako blázen, ještě horší než před maturitou 🙈😂
Holky a jak jste na tom? Máte doma už nějaké dítka a nebo čekáte první?
Holky jste tady některá po Ivf? Et/ket? Omlouvám se neprocitam od začátku 😀 já jsem po druhém Ivf kdy oba Et neúspěšné a ket s úspěchem...
@stacheta ja😉jsem po ET. Mám s bývalým mužem tři děti. 19 dceru, 9 syna a nejmladší dceru 6. Teď v květnu se vdavam znovu a mým milým jsme si před rokem rekli ze naposled tedy spolecne miminko. On vlastní děti nemá žádné a s mými funguje bajecne. No ale není nám ani 20 ani 30...původně byl plán ze když to nepřijde samo tak to proste nebude no, ale pak se nám nabídla studie IVF kde jsme prošli a šli do toho ze za zkoušku nic nedáme 🤷🏻♀️A zda se ze to vyšlo. Držím pesti všem ať se ve zdravi těch svých zimních pokladu dočkáme 😍
Holky pálí vás některou žáha? Mě každý den, vůbec nevím co si na to vzít.
Já taky čekám první, tak jsem ze všeho překvapená a stále se pozoruju. 😂 jinak pálení žáhy mě taky trápí, nezvracím, ale mám takovou celodenní nevolnost a "kocovinu" a stále mám hlad, ale přitom odpor skoro ke všemu jídlu.🙄
Já teda šílená bolest prsou a snad 30x denně na záchod. Tohle jsme s malou vůbec neznala, opravdu každé těhotenství jiné 🙈

@gigi95 Já jdu k mudr po Velikonocích, to budu 7tt, bude už to vidět?