Termín porodu listopad/prosinec 2019
Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.
Ahoj holky já jsem si dělala sice 2 dny po zpoždění test ale ten dražší a ukázala se mi druhá čárka ale slaboulince.... asi sem v tom že??? děkuji
@kacalazarova a máš foto testu?
@kacalazarova nebo si udělej Clearblue a víš to jistě
Ahoj holky, já se k vám přidám. Termín mám v listopadu a po roce a půl marných snah mám velkou radost. Všem držíme pěsti, ať to spolu doklepeme do úspěšného konce 🙂
@lucik253 Já jdu taky 23.4., akorát už budu 10+5.😍 o víkendu jsme si s manželem vyzkoušeli cestu na pohotovost kvůli špinění, měla jsem hrozný strach, ale miminko bylo v pořádku a dostala jsem akorát hořčík a mám mít klidový režim.🤰
@pipi_puncocha já jdu taky 23.4., měla bych být v 9. týdnu, moc doufám, že už bude srdíčko ❤️ Dobře, že na pohotovosti vše dobře dopadlo, snad to byl Váš poslední výjezd 😉
@pipi_puncocha Tak drzim palce
Holky já mooooooc doporučuji angelsounds 🙂 jsem 9+2tt a srdíčko jsem našla úplně dole jakoby u stydké kosti. Zítra jdu na kontrolu a pro průkazku ❤️
Ahoj holky, ráda se k vám přidám. Termín mám v půlce listopadu a doma už mám malou slečnu, která bude mít příští měsíc 3 roky 😃 teď jsem 9+5tt a příští týden mě čeká první část screeningu. Všem přeji úspěšné kontroly, všechno bude určitě v pořádku 😊

@gigi95 Ja fakt tvrdy prsa,v noci boli a taky litam na wc