Termín porodu listopad/prosinec 2019
Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.
Ahoj holky, tak mám za sebou konečně první kontrolu. Plod je správně v děloze, srdce mu bije, tak jsem spokojená. Snad to tak dobře bude pokračovat i nadále. Další kontrola mě čeká za měsíc ❤
Ahoj holky, doufám, že jste si užily Velikonoce.🌷🐣
Moc držím palce všem, které zítra a v následujících dnech čekají kontroly, ať to máme všechny v pořádku.🍀🙏
Ahoj, holky tak mne mudr dala zpravu a uz pujdu ke svemu gynekologovi.
Jinak na ultrz. velka smouha deloha a v tom mensi smouha mimi a i srdecni ozvy.
@lucik253 tak to je super, že už byly ozvy, gratuluju.😊 (a ano, na začátku to fakt vypadá jen jako kmitající flek 😂)
Zdravím holky, já dnes první kontrola, jsem 6+3 a už bilo srdíčko. Další kontrola az za mesic.
@pipi_puncocha Moc děkuji. Za týden jdu ke svému gynekol. tak sem zvědavá jestli bude trošku zas vidět líp 🙂
Ahojky, tak jsme taky v tom 😁 dnes jsem 7 týden a čekáme druhé 😊 už se nemůžu dočkat na další ultrazvuk, kde snad bude vše v pořádku a bude vidět srdíčko 🙂
Holky všem gratuluji a držím pěsti ať je vše jak má. Mě čeká kontrola ve čtvrtek tak jsem jak na trní....
Ahoj holky, u nás dnes druhá kontrola, jsem 7+5, už bylo krásně vidět srdíčko a já jsem zase tak na dva týdny uklidněná 😂 chodím ke svojí doktorce, co má teď novou ordinaci a jako ten jejich ultrazvuk je katastrofa, skoro nic tam není vidět, jako když porovnám fotky, co mám schované z doby, kdy jsem čekala malého, tak je to úplně o něčem jiném 😂 ale tak to důležité jsme viděly ❤️ Příští sobotu letime na dovolenou, tak mě už teď jímá hrůza, co tam budu dělat, protože jsem úplně marná, pořád bych jen ležela a nejraději spala...
@pipi_puncocha Jéé, to už začíná vypadat trochu jako člověk! 😀
Ahoj, ráda bych se k Vám přidala. Dnes jsem naprosto nečekaně a neplánovaně objevila //. Na utz zatím ještě není pořádně nic vidět. Ale těhotenství je prý jisté, i když nečekané.
@andrea2016 mám to stejně jako ty. Neplánované nečekané.. vůbec si nepřijdu těhotná. 😁 Pořád mi to nedochází.
@kristyna233 Takže taky neplánovaně? A už doma nějaké ratolesti máš?
Holky, omlouvam se za ten vyraz. Ale taky je Vam porad tak strasne ,,blujno"? Ja uz opravdu nevim, co mam delat, jist pit... Na kontrolu jdu az v patek 3. A do te doby asi umru.
@lenulinka10 Dívám se, že dle menses budeme mít termín přesně na den stejně 🙈😂 jinak super zprávy 👍
@andrea2016 Jo mně to včera taky začalo...nic jsem nejedla, všechno mi smrdělo a taky jsem šíleně unavená. Ještě že ten můj ďábel chodí po obědě 2 hodiny spát, že můžu s ni 😊
@gigi95 fakt jo 😂 super. Děkuji 😉
@lenulinka10 Já akorát sedim na gyndě tak uvidím zda bude vše ok. Minule bylo ještě brzo, mimi vidět nebylo 😊
@gigi95 držím palečky. Pak dej vědět 😉
@lenulinka10 Tak vše v pořádku 😍 krásně šlo vidět, srdíčko bilo, akorát je o něco menší ale to jsem měla i s první takže pohoda 😊
@gigi95 super. 😊
@andrea2016 no taky neplánovaně 😀 nene doma máme akorát psa. Ten nám stačil 😂
Ahoj holky, po skoro třech letech snažení jsem o Velikonocích konečně našla II. Ještě se nechci moc radovat, k dr. jdu až 6.5., tak doufám, že bude vše ok.

Tak holky my máme zase po kontrole 😊 Miminko je v pořádku a dokonce o 3 dny napřed 😊 takže podle ultrazvuku jsme dnes 9+6tt ❤️ hezky mi zamávalo a měří 3cm 😍 dostala jsem průkazku a objednala se na genetiku 7.5 jdeme. No a další kontrola 16.5. Do té doby se asi zblaznim 🙈 Mooooc ho milujeme ❤️