icon

Termín porodu listopad/prosinec 2019

lenulinka10
7. dub 2019

Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.

pettyynka
27. dub 2019

@andrea2016 “blujno” mi bývá každé ráno, přes den už dobrý, ale kolem páté když přijdu z práce na mě padne děsná únava, jako bych dělala kdo ví co.. tak chodím spávat v osm 😀

violla29
27. dub 2019

Holky, prosím vás chtěla jsem se zeptat, jak to řešíte s kořením (např grilovacím, na guláš na hranolky apod.)
Dělala jsem guláš, zjistila jsem že je tam majoránka, která by se v těhotenství neměla užívat.
To samé když jsem chtěla dělat maso, grilovací koření obsahuje mj. petrželová nať, bazalka, rozmarýn, šalvěj, které by se také neměli užívat. Vždycky si čtu co je na obalu, ale snad každé koření vždycky obsahuje alespoň nějakou tu jednu bylinku. Jako to mám používat jenom pepř a sůl?! Nebo to prostě v menší míře nevadí a já moc to hrotím?

gigi95
27. dub 2019

@violla29 Podle mě to opravdu moc hrotíš 😊 nikdy toho přece nedáš kilo a ta trocha. Jinak podle mě se hlavně vyhýbat syrovému masu, sýrům s plísní a samozřejmě kofein, alkohol atd 😊

andrea2016
27. dub 2019

@violla29 Já bych zapojila selský rozum. Určitě toho v tom koření nebude takové množství...😉 Já měla na oběd včera rozmarýnové brambory, tak jsem se teď úplně lekla, když jsem to četla. 😁A jen tak mimochodem, od prvníhotěhu mám averzi na majoránku. 😂

andrea2016
27. dub 2019

@pettyynka Tak to me je teda po ranu celkem nejlip, za cely den. Me to budi i v noci, jak je mi zle. 😒

pettyynka
27. dub 2019

@violla29 moc děkuji, už jsme právě měli v plánu jít v květnu na umělé, když se přirozeně nedaří, no a nakonec se povedlo 🙂 snad bude vše v pořádku, už mám za sebou jedno zamlklé těhotenství před 4 lety, tak se toho trochu bojím..

lucikbubu
27. dub 2019

Ahoj holky, ty jo tak jsem se před pár dny radovala, že mám // na testu a ve čtvrtek přišla studená sprcha. Podle ms 6+0 na UTZ černá tečka k tomu moje velká tělesná schránka a špatný UTZ. Takže prý uvidíme za 14 dní, nabereme HCG a znovu v úterý. Takže moje čtvrteční HCG jen 260 :,( :,( k tomu jsem dneska přes den trošku špinila( uz to zase ustálo) ty jo jako jsem nějak z toho na prášky. V lednu jsem mela farmakologický potrat pro ZT pak v únoru revize a teď asi mě to čeká zase :( všem vám přeji a držím pěsti a ať vaše těhotenství jsou bez problémů.

violla29
28. dub 2019

@lucikbubu To je mi moc líto... Budu ti držet palce, at to dopadne dobře. ❤

andrea2016
28. dub 2019

@lucikbubu Ahoj, to mě mrzí. 😢 Drž se!❤ Ale třeba jsi jen na úplném začátku a bude to dobré! 😉

andrea2016
28. dub 2019

Holky, taky Vás tak pořád bolí podbříšek a vaječníky?

2013szabova
28. dub 2019

Luciku, držím moc moc palečky ať to dopadne dobře, já jsem teď měla pracovní úraz a doufám, že ta bolest nějak nemůže taky ovlivnit tehu v počátku :( třikrát denně mi propichovali nehet jehlou na několika místech a asi je to i zlomené, ale na rtg jsem nešla samozřejmě :( bojím se infekce nebo nějakých komplikací v podobě hnisani atd, to by asi už ublížit mimcu mohlo že :/

pettyynka
28. dub 2019

@lucikbubu to je mi moc líto ☹ držím palečky, ať to nakonec všechno dobre dopadne!!

lucikbubu
28. dub 2019

Holčičky opatrujte se tu 😘😘 moc děkuji za podporu, ale u me je konec krvácím. Takže všem hodně štěstí a pfuj pfuj...

violla29
28. dub 2019

@lucikbubu To je mi líto, přeji hodně sil...

danlen
28. dub 2019

@andrea2016 já jsem to měla hodně ze začátku, takové jako pnutí a jako kdyby se mi blížila menstruace.. Ale prý je to normální, příprava těla na změny, více prokrvení a roztahovani dělohy..

danlen
28. dub 2019

@2013szabova ty jo 😏 vypadá to hrozivě 😱 jauvajs.. Ať se ti to brzy uzdraví

2013szabova
28. dub 2019

@lucikbubu Luci, věřím že brzy se to povede znovu 😘🍀🍀🍀 držím palečky ♥️

lucije66
29. dub 2019

Holky, všechny moc zdravím a gratuluji ke krásným fotečkám 😘 těm, co cokoliv nevyšlo, přeji mnoho sil a aby se zadařilo brzy znovu 🍀 já nestíhám moc reagovat, malá mi přes den už rok nespí, manžel je dlouhodobě pracovně v zahraničí, tak mám teď toho plný kecky. Dnes jsem 11+4 a kromě šílené únavy se cítím fajn. Takže závidím všem, kteří si můžou jít třeba po obědě s prvním prckem lehnout 😁😁

lucije66
29. dub 2019

@2013szabova teda, to vypadá šíleně a úplně mě to z té fotky bolí 😞 musí to bolet jako čert

gigi95
29. dub 2019

@lucije66 To si neumím představit, aby malá nechodila spát 🙈😂 to pevné nervy teda

klarka36
30. dub 2019

Ahoj holky, všechny Vás zdravím....ráda bych se přidala. Dvě // jsem našla už 10.4., ale u doktorky jsem byla až dneska....Byly to tři neskutečně dlouhé týdny, zda je mimi ❤ v děloze a vše bude v pořádku. Jsem 7+0, takže stejně byl vidět jen jakýsi kmitající flíček....,ale já jsem na čas uklidněná... další kontrola za 14 dnů. Je to moje první těhotenství, a tak vůbec nevím, co čekat. Ani si nepřipadám těhotná, nevolnosti žádné(ale ty mi nechybí), jen únava a občas v noci bolí prsa......jedině co je šílený, že během dne mám pocit, jako bych v žaludku nosila těžký kámen, ale když je čas na jídlo, vše je v pohodě 😂

violla29
1. kvě 2019

@klarka36 Ahoj, gratuluju! Já ti závidím, že jdeš k dr. po dvou týdnech, já jsem taky byla na první prohlídce v 7tt a na další kontrolu mě napsala až za měsíc. Teď jsem teda v 9tt tak ty dva týdny budu muset nějak vydržet 😂 Jinak já jsem taky těhotná poprvé a příznaky nemám vůbec žádné, tak doufám, že už snad ani nepřijdou 😀

pettyynka
1. kvě 2019

@klarka36 Klarko, gratuluju.. já jdu k doktorce v pondělí, dnes jsem 6+0. Tak doufám, že je vše v pořádku. Já mám jako příznak velkou únavu, někdy jsem jak chodící mrtvola. V práci si radši píšu, co musím ještě udělat, abych neudělala nějaký průser. Ale jinak až na občasné nechutenství a nalita prsa taky nic..

kristyna233
1. kvě 2019

@pettyynka To jsme na tom stejně. Taky jsem přesně 6+0 jako ty a poprvé na kontrolu jdu za dva dny. Tak jsem zvědavá 🙂 Je to moje první těhotenství. Jinak příznaky máme úplně stejné 😁

pettyynka
1. kvě 2019

@kristyna233 Jee tak držím moc palce! Já jsem už jednou těhotná byla, ale bohužel to v osmém týdnu skončilo ☹ a pak jsme se snažili skoro tři roky, takže tohle je pro mě jako zázrak, už jsem nečekala, že to ještě přirozeně půjde. Tak doufám, že tentokrát bude všechno v pořádku. Už se pondělní kontroly nemůžu dočkat 🙂 tak mi pak dej vědět, jak jsi v pátek dopadla, budu držet palce, ať je vše, jak má 😉

lucije66
2. kvě 2019

@gigi95 já si to taky nejdříve nedokázala představit a pak už mi nic jinýho nezbylo 😁 i když se to dalo asi čekat, protože ona je takový nespáč přes den od malinka no. I když nechápu, z čeho bere tu energii, protože je celý den jak torpédo 😂

zuzk_a
2. kvě 2019

Ahoj holky, tak po dnešní kontrole na gynde se k vam také pridavam. Měla jsem jít až 13.5.,ale kvůli spineni jsem sla radši dřív a udělala jsem dobře. Myslela jsem si,ze jsem cca v 5 tt,ale doktor mi oznámil,ze jsem uz v 9 tt. Pro mě to byl šok...Každopádně se děsím i toho,jak to budu zvládat. Mame doma skoro 2leteho syna,který je hodně aktivní. Holt se to bude muset nejak zvladnout ☺
Všem preji hlavne zdravicko a at se vám vsem daří 😊

kristyna233
3. kvě 2019

@pettyynka moc děkuji 🤗 takže pan doktor mi potvrdil, že jsem těhotná.. ale ten drobek byl strašně malý, takže ani srdíčko jsme neslyšeli.Tak 20.5. mám dojít znovu na kontrolu ( to už budu 8+5) a že mi zrovna dá i průkazku, když bude všechno v pořádku. No a na pravém vaječníku mi našel cystu. Ta by měla nejspíš zaniknout kolem 12 týdne. Jinak ti přeji ať ti to dobře dopadne. 🙂👶

andrea2016
3. kvě 2019

Holky, tak u nas je asi konec. Po tydenni kontrole zadna zmena a pritom hcg v krvi 2420. 😢

lela12
4. kvě 2019

Ahoj holky 😘 tak jestli můžu tak se k vám ráda přidám 🙂 jmenuji se Lenka bude mi 27let a s přítelem jsme se snažili o mimi přes 2roky už jsem měla doma injekce na ivf a jen čekala na ms která jako zázrakem nepřišla ☺️ A já 16.3. objevil // čárky ☺️ Dnes jsem 11+4tt a zatím vše v pořádku 16.5. máme screening tak už se nemůžu dočkat 🙂 a jinak termín porodu mám 19.11.

Strana