icon

Termín porodu listopad/prosinec 2019

lenulinka10
7. dub 2019

Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.

violla29
16. kvě 2019

Ahoj holky! Tak druhá kontrola je úspěšně za námi má dvě ruce dvě nohy tak snad to bude dobrý 😀 Bylo super se dívat na té obrazovce jak se tam furt vrtí, málem jsem se tam rozbrečela 😅 Momentálně jsem 10+4 a genetika mě čeká za tři týdny, všem ostatním co je čeká kontrola přeji ať je vše O.K

danlen
16. kvě 2019

@violla29 tak tvoje mimčo vypadá jako jedno z mých dvojčátek 😉 jsem zhruba jako ty, screening nám vychází na 29.5

lenulinka10
autor
16. kvě 2019

Ahoj holky,my jsme byli na kontrole v pondělí a vše je v poradku 😍 bylo krásně jak se mimisek hybal❤

andrea2016
16. kvě 2019

Achjo holky, tak my mameza sebou dnes dalsi krvaceni a navstevu nemocnice. Jak koukam na ty Vase krasne mimca, tak uz zacinam nabirat pocitu, ze ja se takove fotecky snad ani nedockam. 😢

teruline
16. kvě 2019

@andrea2016 držím pesti, a na ultrazvuku vse v pořádku? ❤️

andrea2016
16. kvě 2019

@teruline Dekuji. Na utz vse vypadalo v poradku a dnes jsme prvne videli i 💖. To me hodne uklidnilo v tu dobu.

violla29
16. kvě 2019

@danlen jo, je stejné 🙂

violla29
16. kvě 2019

@andrea2016 Taky držím pěsti a přeji ať všechno dobře dopadne.

pettyynka
20. kvě 2019

Holky, tak já dnes byla na kontrole a srdíčko přestalo bít, tak je konec ☹ přeji vám, ať je u vás vše v pořádku..

lucik253
20. kvě 2019

@pettyynka Mne taky prestalo minule utery bit v 10tt, ted jsem se vratila z revize 😓😓😓

pettyynka
20. kvě 2019

@lucik253 to je mi líto, já jdu na revizi ve čtvrtek. Furt přemýšlím nad tím, co jsem udělala špatně, nebo co jsem neměla dělat a tak ☹ jak dlouho budete čekat, než se začnete snažit znovu? Zkusíte to hned po šestinedělí, nebo počkáte ještě další cyklus?

julielim
20. kvě 2019

holky, to mě moc mrzí :(

lucik253
20. kvě 2019

@pettyynka Sestinedeli pry dodrzet a pak uvidime, ja musim na vlozeni embrya a pry to chce pazu 2-3mesice

teruline
25. kvě 2019

Ahoj holky hlásím se z velkého ultrazvuku ve 13 týdnu, dnes jsem zažila šok, z 80%chlapečka ze dnes ukazala 99%holčička, když mi to doktorka řekla vyhrkly mi slzy radosti, poznala to podle močové trubice, myslíte.. Zažila jste některá takový případ? Děkuji

julielim
26. kvě 2019

@teruline nezazila, ale ver tomu. U nas doktori dokonce vsichni rikaji, ze driv nez na screeningu nema smysl zkoumat co to bude, protoze to neni videt. Ono i v tom 13tt se jeste casto spletou. Kdyz jsem cekala Julii, tak na screeningu rekli "vypada to na holcicku, ale jeste se z toho muze vyklubat kluk"

gigi95
26. kvě 2019

@teruline Známe tvrdili celé těhotenství že to bude kluk, ještě i v den porodu a jaký šok, že to byla holka 😂 jinak náš doktor říká, že do 20 týdne se s tím nemůže počítat že je to fakt tip...

omobinrin
27. kvě 2019

Tak jsem se vratila z kontroly, vsechno v poradku, mimi ma 2,5 cm, myslim ze 9+0 tt. Bylo krasne videt, vrtelo se... Laska na prvni pohled 🙂 A dokonce mi je od vikendu o trosku lip, po naprosto hroznych 14-dnech... Takze ja mam dnes radostny den, a preju taky radostny vam vsem 🙂

teruline
27. kvě 2019

@omobinrin gratuluji, ❤️co srdíčko uz šlo slyšet 😋

kristyna233
28. kvě 2019

@omobinrin taky jsem u lékaře byla poprvé 9+0, ale podle ultrazvuku je mimco o 5 dní menší, ale srdíčko bylo krásně vidět 😍 a co se týče nevolnosti tak jsem je měla od 6 týdne do 9 týdne. Je to paráda, když už je mi dobře. Strašně jsem trpěla...

omobinrin
28. kvě 2019

@teruline ano, krasne. 🙂 A ty tedy cekas holcicku🙂? Ja uz dve doma mam, ale budu stastna za treti (ale samozrejme i za chlapecka 🙂

teruline
28. kvě 2019

@omobinrin na prvotrimestrálním screningu rekla na 99%holčičku ❤️ale byla jsem 13tt coz je malo, tak doufám 😍

omobinrin
28. kvě 2019

@kristyna233 Tak to mame podobne, ja taky tak 6-9, a porad je mi blbe, ale uz je to neporovnatelne lepsi, nez ty predchozi tri tydny. Trvat to jeste chvili tak asi bezim do nemocnice at mi daji kapaky a neco proti tem nevolnostem... Tak to je skvele, ze uz je Ti dobre. A jako uplne dobre?🙂 At to vydrzi 🙂 !

omobinrin
28. kvě 2019

@teruline Tak preju, at to dopadne podle prani🙂

teruline
28. kvě 2019

@omobinrin ✊🏼děkuji moc

stacheta
29. kvě 2019

Ahoj holky dnes mě čeká první screening, jsem nervózní jak sáňky v létě. Manžel jde semnou tak doufám že se mu to bude líbit

danlen
29. kvě 2019

@stacheta my jdeme dneska taky 😉 to dobře dopadne

kristyna233
29. kvě 2019

@omobinrin po ránu mi ještě bývá trošku špatně.. musím jíst pravidelně každé 2 hodiny jinak je mi špatně 😕

stacheta
29. kvě 2019

@danlen tak u nás vše ok, akorát pohlaví neukázalo tak tipujeme 😁

danlen
29. kvě 2019

@stacheta my taky jsme taky dopadli dobře.. Mrnous A se ukázal hezky a mrnouse B paní doktorka nemohla najít, pac se schovával 😂 nakonec se ukázal, ale pohlaví taky ještě neznáme

violla29
3. čer 2019

Ahoj holky, tak jak se vám a miminkám daří? Musím se vám pochlubit prvním nákupem pro mimčo. Vím že se asi nemá nakupovat tak brzy, ale byli jsme v Německu a nemohla jsem odolat. ❤ Jinak zítra mě čeká genetika, kam jdu i s partnerem tak doufám že to dobře dopadne.

Strana