Termín porodu listopad/prosinec 2019
Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.
Achjo holky, tak my mameza sebou dnes dalsi krvaceni a navstevu nemocnice. Jak koukam na ty Vase krasne mimca, tak uz zacinam nabirat pocitu, ze ja se takove fotecky snad ani nedockam. 😢
@andrea2016 držím pesti, a na ultrazvuku vse v pořádku? ❤️
@teruline Dekuji. Na utz vse vypadalo v poradku a dnes jsme prvne videli i 💖. To me hodne uklidnilo v tu dobu.
@andrea2016 Taky držím pěsti a přeji ať všechno dobře dopadne.
Holky, tak já dnes byla na kontrole a srdíčko přestalo bít, tak je konec ☹ přeji vám, ať je u vás vše v pořádku..
holky, to mě moc mrzí :(
Ahoj holky hlásím se z velkého ultrazvuku ve 13 týdnu, dnes jsem zažila šok, z 80%chlapečka ze dnes ukazala 99%holčička, když mi to doktorka řekla vyhrkly mi slzy radosti, poznala to podle močové trubice, myslíte.. Zažila jste některá takový případ? Děkuji
@teruline nezazila, ale ver tomu. U nas doktori dokonce vsichni rikaji, ze driv nez na screeningu nema smysl zkoumat co to bude, protoze to neni videt. Ono i v tom 13tt se jeste casto spletou. Kdyz jsem cekala Julii, tak na screeningu rekli "vypada to na holcicku, ale jeste se z toho muze vyklubat kluk"
Tak jsem se vratila z kontroly, vsechno v poradku, mimi ma 2,5 cm, myslim ze 9+0 tt. Bylo krasne videt, vrtelo se... Laska na prvni pohled 🙂 A dokonce mi je od vikendu o trosku lip, po naprosto hroznych 14-dnech... Takze ja mam dnes radostny den, a preju taky radostny vam vsem 🙂
@omobinrin taky jsem u lékaře byla poprvé 9+0, ale podle ultrazvuku je mimco o 5 dní menší, ale srdíčko bylo krásně vidět 😍 a co se týče nevolnosti tak jsem je měla od 6 týdne do 9 týdne. Je to paráda, když už je mi dobře. Strašně jsem trpěla...
@kristyna233 Tak to mame podobne, ja taky tak 6-9, a porad je mi blbe, ale uz je to neporovnatelne lepsi, nez ty predchozi tri tydny. Trvat to jeste chvili tak asi bezim do nemocnice at mi daji kapaky a neco proti tem nevolnostem... Tak to je skvele, ze uz je Ti dobre. A jako uplne dobre?🙂 At to vydrzi 🙂 !
Ahoj holky dnes mě čeká první screening, jsem nervózní jak sáňky v létě. Manžel jde semnou tak doufám že se mu to bude líbit
@omobinrin po ránu mi ještě bývá trošku špatně.. musím jíst pravidelně každé 2 hodiny jinak je mi špatně 😕

Ahoj holky! Tak druhá kontrola je úspěšně za námi má dvě ruce dvě nohy tak snad to bude dobrý 😀 Bylo super se dívat na té obrazovce jak se tam furt vrtí, málem jsem se tam rozbrečela 😅 Momentálně jsem 10+4 a genetika mě čeká za tři týdny, všem ostatním co je čeká kontrola přeji ať je vše O.K