icon

Ultrazvuk. Co si o tom mám myslet?

terussh
29. srp 2020

Ahoj holky, chci se zeptat doktor mi řekl mě označil jako 7+2, ale následně mě řekl ze na ultrazvuku ještě není nic vidět, jen zvýšena sliznice a ze mám přijít za 14 dnů. Pozitivních testu je mraky.
Co si o tom mám myslet? Mám trosku strach.
Měly jste to některá podobně?

misak48
29. srp 2020

@terussh jak dlouhé máš cykly? A máš tušení, ve které části cyklu ovulujes? Nejpravděpodobnější je, že máš ovulaci později, než by podle MS vycházelo tabulkově a tak je těhotenství mladší 🙂

tasimia
29. srp 2020

@terussh těhotenství může být mladší. 🙂 oni to počítají podle poslední MS.

terussh
autor
29. srp 2020

@misak48 pravé ze cykly jsou různé a kdy je ovuluju taky právě nevím😔 s přítelem sme to nějak neřešili a chtěli to nechat náhodě. Ze když se miminko podaří tak budeme jen rádi ☺️

terussh
autor
29. srp 2020

@tasimia ja se jen s přítelem trosku lekla. A nevíme zda to rodičů říct nebo ještě počkat

jjasmina
29. srp 2020

@terussh počkala bych až bude srdíčko minimálně

tasimia
29. srp 2020

@terussh počkej až bude srdíčko, určitě. Každopádně me taky na začátku pořád lítal termín a týdny, ono to stačí blbě změřit a je vymalováno.

adenka84
29. srp 2020

@terussh Ahoj jak vysoké jsi měla HCG.. Bylo moc vysoké nebo naopak nízké? Mám na mysli pod 1000 jednotek

terussh
autor
29. srp 2020

@adenka84 krev mi nebral takže nevím

terussh
autor
29. srp 2020

@tasimia dekuju aspoň sem trosku klidnější ☺️

misak48
30. srp 2020

@terussh tak to bude úplně v pohodě 🙂 ono to označení stáří podle MS vychází jen pokud máš cyklus 28 dní a ovulaci uprostřed. Občas se to liší o pár dní, občas i o víc. Zvlášť u dlouhých cyklů může být těhotenství klidně i o 14 dní mladší 🙂 s oznámením rodičům bych pockala taky minimálně na srdíčko, možná spíš až po prvním screeningu. Do té doby je to ta nejrizikovější část.