icon

Ultrazvuk v šestém týdnu těhotenství: Proč není nic vidět?

bollicina
13. kvě 2024
Strana
z2
bollicina
autor
14. kvě 2024

@ileni oky a jak to že nic neviděl už měl i mimo ne?

bollicina
autor
14. kvě 2024

@ileni V desátém týdnu těhotenství dochází k prokrvení děložní sliznice a špinění tak bývá poměrně běžné. Neříkám že to je můj případ ale tohle sem četla

ileni
14. kvě 2024

@bollicina tak asi tam nic není, jaká je hodnota HCG, kolikrát bylo nabráno?

bollicina
autor
14. kvě 2024

@ileni neřekl mi po telefonu jen že nízké hodnoty a odběr dělal zatím jeden.

bollicina
autor
14. kvě 2024

@bollicina Není já si taky už myslím včera jen chvilku špinění ale dnes to už vypadá jinak. Prostě máte pravdu všichni jen já blbec sem ještě doufala že to bude ok. Ale není je to v háji. Děkuji všem který mi napsali držte se papa

ileni
14. kvě 2024

@bollicina z jednoho odběru se nedá nic usuzovat, chce to ještě alespoň jeden

bollicina
autor
14. kvě 2024

@ileni já jen doufám v tom aby se mi nic špatný ho nestalo mám dvě děti a manžela který mne potřebuji.

ileni
14. kvě 2024

@bollicina vždy se dá zajít na pohotovost, kde vyšetří, říct např,že bolí břicho, krvácení a že jsi na začátku těhotenství...

europa00
14. kvě 2024

@bollicina ty nejsi v 10 týdnu a navíc žádné spineni ani krvácení v tehu není normální to td se to deke a někdy to dopadne dobre je věc druhá… nikdo ti tu nechce brát naděje mohla jsi mít ovulsci později ale přesto by tvůj gynekolog měl vyhodnotit ultrazvuk… netehotna delohs vypadá úplně jinak ty bys tam měla mít prostor minimálně na Vacek dutinku a ano čekat sz se objeví embry … ale měl by najít akespon twn plodovy vak dake nález na sliznici zda je vysoka a Jestli má všechny 3 vrstvy proste hodně věci by mi mělo napovědět jestli není třeba se mimodelozniho obávat a více té hlídat tož vše… v 6 týdnu už bývá srdcecni akce a u tebe nemůže najít ani plodovy vak… nezbývá než čekat Ake buď obezřetna jakoukoliv boles hlavně vvovladto vaječníku řešit u doktora. Naděje umírá poslední ale přesto buď opatrná nic víc

klokanka31
14. kvě 2024

@bollicina Tak zkus tu pohotovost...

bollicina
autor
14. kvě 2024

Dnes 14.5. Sem už krvacela ako kdyby sem měla MS. Dva krát sem zacitila bolest a dva krát ze mne něco vypadlo. Já sem to i odfotila ale nevím jestli je vhodný foto sem dát.

miriam305
15. kvě 2024

@bollicina To mi je líto, přeji hodně sil. Určite zajděte na domluvenou kontrolu, případně i dřív kdyby se přihoršilo, krvácení bylo hodně silné atd.

bollicina
autor
15. kvě 2024

@miriam305 Děkuji ste moc milá nevzdávám to budeme se snažit dal. Ale prv si dám do pořádku i zuby a tak aby sem byla zdravá a v pohodě

bollicina
autor
15. kvě 2024

@bollicina A mimochodem kdyby někdo chtěl vědět jestli ovulacni test v těhotenství vyjde pozitivně tak je to pravda. Já tomu nevěřila tak sem to skusila. Sice už těhotná nejsem ale v těle ještě hcg mám tak sem to chtěla vyskouset.
@bollicina

Strana
z2