Ultrazvuk v šestém týdnu těhotenství: Proč není nic vidět?
@zuzkasim řekl mi že z testu krve budeme moudřejší nemohl se vyjádřit bez testů z krve. Dnes zítra mi bude volat. Svagrovi taky 6 týdnu nic nevidel až ve 8 týdnu. Možná sem blbá ale doufám este do poslední chvíle že to bude dobrý. Negativní myšlenky momentálně nepotřebuji.
@bollicina Nemůžeš mít mimoděložní?🧐
Měla jsem to teď hodně podobné a bohužel to nemelo dobrý konec 😞
@anpineapple Tak holky začela sem krvácet mimodelozni to naštěstí není a výsledky hcg z krve su nízké. Takže to nevyšlo.
@bollicina to je mi moc líto 😞 přeji hodně štěstí na příště!🤍
@bollicina To mě mrzí, ale neboj, určitě se brzo zadaří 🍀
Děkuji děvčata moje milé. Sem ráda že sem se vrátila spet sem na modrý koník. Zjistila sem ze tady su fajn lidi.
@bollicina I tady jsou někdy mrchy...to je asi všude stejný..🤔
@klokanka31 asi ano ale na tom druhým portálu to je asi horší
@klokanka31 Dobrý večer jak sem psala dnes že sem začela krvácet no. Ono sem jen zaspinila. Čekala sem ze se prostě spustí krvácení a ono to úplně přestalo aj to špinění.
@bollicina Vážně nemůžeš mít mimoděložní? 🤔
HCG roste pomalu takže ne. já si myslím něco ale většina se mnou souhlasit nebude
@bollicina Jestli ti roste pomalu tak to prý bývá u mimoděložního... Nemáš bolesti? Já u mimoděložního teda jen špinila...
22,5, mne objednal na krev a na ultrazvuk
@klokanka31 ne nemam vubec nic
@bollicina No ale psala jsi že jsi zašpinila...dávej na sebe pozor a kdyby se ti něco nezdálo, radši hned k doktorovi
dekuji davam nic tezky nezvedam a tak ale citim se uplne v pohode
@bollicina Ono jde o to že kdybys to měla mimoděložní, může ti jít o život...Mně to zjistili asi tak kolem 7.tt, mimčo mělo už i srdíčko, a když jsem měla jít na operaci, tak jsem jim začala kolabovat. Není s tím žádná sranda.
mimodelzni vyloucil ted je otazka zda ovulace nebyla pozdeji a proto hladina hcg stoupa pomalu a na ultrazvuku neni jeste co videt. jako ted si mozna budete myslet hele tam ta proste si neda rict neveri a tenouci se stebla chyta atd chci rict ze snazim myslet pozitivne a kdyz se chvily zamyslim jako proc by to tak byt vlastne nemohlo
@bollicina prosimte jsk mimodelozni vyloučil když embryo nenašel v děloze ??? Embryo ve vejcovou se mnohem hůře hledá a hůře specifikuje většinou je citelně až kolem toho 8 týdne a to už kolikrát praská vejcovod… pokud ti hcg roste pomalu v děloze nic není a zaspinila si tak nemůže mimodelozni jen tqk vyloučit… neznám tvůj přesný nález jestli je v děloze alespoň dutinka std Ake píšeš ze nic… pokud nic bude treva té sledovat a poslat nejlépe do nemocnice k někomu kdo de ns tyhle věci i ultrazvuky specializuje.

A co ti k tomu doktor řekl?