icon

Ultrazvuk v šestém týdnu těhotenství: Proč není nic vidět?

bollicina
13. kvě 2024
Strana
z2
zuzkasim
13. kvě 2024

A co ti k tomu doktor řekl?

lencaa11
13. kvě 2024

@bollicina v 6 týdnů už by měl bejt plod vidět max by byla ovualce hodně posunuta a co lékař na to ??

bollicina
autor
13. kvě 2024

@zuzkasim řekl mi že z testu krve budeme moudřejší nemohl se vyjádřit bez testů z krve. Dnes zítra mi bude volat. Svagrovi taky 6 týdnu nic nevidel až ve 8 týdnu. Možná sem blbá ale doufám este do poslední chvíle že to bude dobrý. Negativní myšlenky momentálně nepotřebuji.

bollicina
autor
13. kvě 2024

@lencaa11 ovulace ano řekl že mohla být posunuta

bollicina
autor
13. kvě 2024

@bollicina ovulace byla 28.3.

bollicina
autor
13. kvě 2024

@bollicina Dnes podle kalkulačky sem 6 týdnu 4 dny. 10.5. Sem tam byla

themuffin
13. kvě 2024

@bollicina já byla taky v 6.týdnu na ultrazvuku a kde nic, tu nic, ale už jsem pár dní špinila. Testy byly krásně pozitivní. Vzali mi krev - 935hcg. Nicméně se druhý den špinění rozjelo v krvácení a byl konec.

helen_h
13. kvě 2024

@bollicina A těhotenské testy máte naprosto plně pozitivní?? Dejte vědět, co ta krev, ale od poslední menses to musí vycházet už skoro 2 měsíce, to už by nutně něco bylo vidět, pokud by se jednalo o prosperující těhotenství.

klokanka31
13. kvě 2024

@bollicina Nemůžeš mít mimoděložní?🧐

anpineapple
13. kvě 2024

Měla jsem to teď hodně podobné a bohužel to nemelo dobrý konec 😞

bollicina
autor
13. kvě 2024

@anpineapple Tak holky začela sem krvácet mimodelozni to naštěstí není a výsledky hcg z krve su nízké. Takže to nevyšlo.

anpineapple
13. kvě 2024

@bollicina to je mi moc líto 😞 přeji hodně štěstí na příště!🤍

klokanka31
13. kvě 2024

@bollicina To mě mrzí, ale neboj, určitě se brzo zadaří 🍀

bollicina
autor
13. kvě 2024

Děkuji děvčata moje milé. Sem ráda že sem se vrátila spet sem na modrý koník. Zjistila sem ze tady su fajn lidi.

klokanka31
13. kvě 2024

@bollicina I tady jsou někdy mrchy...to je asi všude stejný..🤔

bollicina
autor
13. kvě 2024

@klokanka31 asi ano ale na tom druhým portálu to je asi horší

bollicina
autor
13. kvě 2024

@klokanka31 Dobrý večer jak sem psala dnes že sem začela krvácet no. Ono sem jen zaspinila. Čekala sem ze se prostě spustí krvácení a ono to úplně přestalo aj to špinění.

klokanka31
13. kvě 2024

@bollicina Vážně nemůžeš mít mimoděložní? 🤔

bollicina
autor
13. kvě 2024

HCG roste pomalu takže ne. já si myslím něco ale většina se mnou souhlasit nebude

ileni
13. kvě 2024

@bollicina no ale pokud byla ovulace na konci března, to je 6 týdnů. Tak to by měl být přeci už 8 týden těhotenství... Kolik bylo HCG?

klokanka31
13. kvě 2024

@bollicina Jestli ti roste pomalu tak to prý bývá u mimoděložního... Nemáš bolesti? Já u mimoděložního teda jen špinila...

bollicina
autor
13. kvě 2024

22,5, mne objednal na krev a na ultrazvuk

bollicina
autor
13. kvě 2024

@klokanka31 ne nemam vubec nic

klokanka31
13. kvě 2024

@bollicina No ale psala jsi že jsi zašpinila...dávej na sebe pozor a kdyby se ti něco nezdálo, radši hned k doktorovi

bollicina
autor
13. kvě 2024

dekuji davam nic tezky nezvedam a tak ale citim se uplne v pohode

klokanka31
13. kvě 2024

@bollicina Ono jde o to že kdybys to měla mimoděložní, může ti jít o život...Mně to zjistili asi tak kolem 7.tt, mimčo mělo už i srdíčko, a když jsem měla jít na operaci, tak jsem jim začala kolabovat. Není s tím žádná sranda.

bollicina
autor
13. kvě 2024

mimodelzni vyloucil ted je otazka zda ovulace nebyla pozdeji a proto hladina hcg stoupa pomalu a na ultrazvuku neni jeste co videt. jako ted si mozna budete myslet hele tam ta proste si neda rict neveri a tenouci se stebla chyta atd chci rict ze snazim myslet pozitivne a kdyz se chvily zamyslim jako proc by to tak byt vlastne nemohlo

europa00
14. kvě 2024

@bollicina prosimte jsk mimodelozni vyloučil když embryo nenašel v děloze ??? Embryo ve vejcovou se mnohem hůře hledá a hůře specifikuje většinou je citelně až kolem toho 8 týdne a to už kolikrát praská vejcovod… pokud ti hcg roste pomalu v děloze nic není a zaspinila si tak nemůže mimodelozni jen tqk vyloučit… neznám tvůj přesný nález jestli je v děloze alespoň dutinka std Ake píšeš ze nic… pokud nic bude treva té sledovat a poslat nejlépe do nemocnice k někomu kdo de ns tyhle věci i ultrazvuky specializuje.

bollicina
autor
14. kvě 2024

@europa00 taky tomu nerozumím ale pozval si mne 22.5. Na ultrazvuk a odběry. Tak asi čeká do 7 týdne nebo 8 pac níc nevidí ani tam ani tam

ileni
14. kvě 2024

@bollicina počítáš to špatně! Pisez že ovulace byla 28.3 to je teď 6 týdnů od ovulace, k tomu musíš přičíst 2 týdny a to je stáří těhotenství. Takže teď už by jsi měla být 8 týden a od té zve jako na 10 tyden

Strana
z2