icon

Úplný začátek, 2-3tt

mariuhanka
13. zář 2018

Tak jsem si vcera delala tedigital, a pry jsem tehu, udajne 2-3tyden, pecka, mame hroznou radost, snazili jsme se od ledna a neprichazelo. Tak mi vcera vysli dva mamatesty a vecer digital tak snad radost neni predcasna, trochu se bojim... Doufam ze se vyklindim protoze se porad neceho obavam 😂 meli jste to nekdo take tak?jo a stale mi boli jakoby vajecniky, je to normalni? Diky pa

frndafrrr
13. zář 2018

@mariuhanka Jen, kdyby s náhodou nevěděla, tak na clearblue znamenají 2-3tt od početí, jinak se to počítá od poslední MS, takže 5-6tt. Jinak gratuluji a hodně štěstí. 🍀

mariuhanka
autor
13. zář 2018

Aha, dekuju moc za vysvetleni ☺🤔

merope
13. zář 2018

Stres, zda to dopadne, to je v prvním trimestru asi standardní. Mírná bolest podbřišku / břicha taky. Mírné špinění taky. Nesmíš krvácet - to může být špatně. A určitě se objednej ke gynekoložce, ať máš případně kam jít, až se ti něco opravdu nebude líbit 🙂. Držím pěsti.

lachtanice86
13. zář 2018

@mariuhanka nikdo ti neřekne jak to bude pokračovat. Do cca 13tt je to stejně buď a nebo

zuzan88
13. zář 2018

@lachtanice86 u toho testu je v letáku napsané od kterého cca týdne doporučuji se objednat na prohlídku, já už si to nepamatuji, ale zkus vydržet🙂když jdeš moc brzo... Nic moc ti neřeknou... I když později, taky do toho 3 m.taky spíš jen čekáte a sledujete, jak se to celé vyvíjí. Držím palce 😉

kittyy17
13. zář 2018

Gratuluji. Já jsem se u prvního objednala, sestřička se mně ptala na poslední ms a kdy mi vyšel test, a dala mi termín až za dva týdny. A pak mě doktor zprdnul, že jsem měla přijít hned, aby vyloučil mimoděložní... Každý doktor to má jinak

kittyy17
13. zář 2018

@mariuhanka hlavně se uklidní, a věř přírodě, pokud to nemá vyjít, nemůžeš nic dělat, pokud to má vyjít, stres škodí...

lotta1234
13. zář 2018

Uplne chapem tvoju cerstvu euforiu :D Objednaj sa k svojej gynekologicke a ta to uz definitivne potvrdi. Potom do konca 3. mesiaca je to cele otazne, ale postupne si zvyknes, pridu a odidu nejake tie viac menej neprijemne prejavy a potom sa uz mozte radovat s celym svetom 🙂
Radim klud a pokoru pred tym vsetkym, priroda rozhodne, ale verim, ze to dopadne fajn 🙂

renatajsemja
13. zář 2018

Mně taky pobolívalo dva dny břicho,pak jsem slabě špinila. Všechno vypadalo v pohodě,nakonec skoro v 7.týdnu mi bylo řečeno mimoděložní těhotenství a musela jsem na operaci. Ale třeba u tebe to bude v pohodě. Ale lepší zajít včas k lékaři.

mariuhanka
autor
14. zář 2018

Tak snad to bude v poradku, ve stredu jdu k doktoru 😊

kristyn.g
14. zář 2018

@mariuhanka no uvidíš jestli něco bude vidět já byla k doktorovi objednaná dva týdny po pozitivním testu a byla fazole se srdíčkem 🙂 břicho tě bude bolet snad porad a někdy i dost 😀 jak bude růst děloha

mariuhanka
autor
14. zář 2018

@kristyn.g diky Ti. Ani nevis jak strasne se tesim, na to vsechno, co s tim souvis, snad i na ty kila na vic, vim ze to je predcasne ale nemuzu si pomoct 😇😇

kristyn.g
14. zář 2018

@mariuhanka no, tak držím palce at tě to brzo nepřejde 😀 já dlouholetá snažilka, mě ta radost z toho tak kolem 13tt docela přešla... hlavně jak mi bylo strašně blbě dlouhodobě... ale od toho cca 17 týdne jak jsem začala pohyby cítit je to už fajn.. teď jsem 27tt a zase se to horší jak se přiblížil poslední trimestr 🙂 tak držím palce

mariuhanka
autor
14. zář 2018

@kristyn.g tak uvidime B-) hezkee, tak to musela byt obrovska radost, kdyz to vyslo, ne? 😇😇u me teda jo, po 9m a toto jeste nemam ofiko😊

saminomimino
21. zář 2018

Ahoj,tak já se taky přidávám s dvěma čárkama,jsem ovšem po ZT v 10tt v červnu,takže radost střídají velké obavy,nicméně děti už mám...