Určení pohlaví na 1. NT ve 14.tt. Je možné, že by se dr.mohla splést?
Ahojky, chtela jsem se prosim zeptat, zda mate nektera zkusenost, ze vam doktor spravne odhadl pohlavi uz na 1 screeningu? Byla jsem ve 14tt, nechtela nam pohlavi rict, ze to nemusi byt jiste.. na to nam pak rekla, ze to zatim vidi na 70% holcicku, i kdyz strasne chceme chlapecka...je mozne, ze by se mohla splest a pripustila bych variantu chlapecka? Jelikoz se pohlavi holcicky urcuje sloziteji, nez u chlapecku. Dekuji vam za vase zkusenosti.
Mě řekl doktor chlapečka zcela na 100% v 13 tt a upřímně přehlédnout se to fakt nedalo
My jdeme zítra budu 13tt+O (teoreticky 14tt) tak jsem zvědavá 😂😂😂
@petula.bir kam půjdete na NT? 🙂
Já byla včera na kontrole 14+6 a protože pohlaví jednoznačně určit nešlo,neřekla nic.Osobně jsem byla i ráda,počkám si,až to bude vidět jasně.
@jajjuska
Centrum lékařské genetiky v Č.Budějovicích 🙂
U všech tří dětí se trefili ve 14tt. Co řekli to se narodilo 🙂
Moje zkušenost z prvního screeningu ve 13tt na 80% holčička, ve 20tt znovu potvrzena holčička, dle paní doktorky na 100% a teď jsem 27tt a doma už máme vše růžové 😅 takže třeba u nás se v centru lékařské genetiky v ČB se hned poprvé trefili 👌
@lucieevita
Zítra tam jdeme taky 🙂
A už se těšíme 🥰 tak jsem zvědavá 🙈 máme doma kluka i holku 😂
Mě v 16tt řekl pan dr. Čutka, že to bude kluk a je a pak 20tt holčička a také to je 🙂
Take jsem byla v ČB na genetice ve 13 tt a bylo to krasne videt a cekame chlapecka👌 Pokud bude prcek správně natočeny tak to videt bude ...🙈 u me nejdriv jakoby klecel a kdyz uz to chtela doktorka vzdat , tak se krasne otocil a bylo🤗
U nás se trefila paní doktorka v 11+6 😀😀 ale říkala, že na 60%, takže šance asi je 😉
@jajjuska Ahoj Mě u obou dcer na genetice řekli ve 12 tt pohlaví a u obou si byl Dr jistý a skutečně tomu tak bylo.. záleží na zkušenosti sonografisty.. Ti co si nevěří, většinou pohlaví vůbec neřeknou... a hledají výmluvy.. ti co si troufnou pohlaví řeknou, buď to s jistou a nebo upozorní, že jisti si nejsou... také hodně záleží na spolupráci miminka.. jak moc dobře se na točí...
@petula.bir jdeme tam příští týden na 3D ultrazvuk 🥰 také se těším ♥️slyšela jsem už, že to ten první ultrazvuk nemusí být 100%, tak jsem do druhého nekoupila jedinou věc 🙂i když i gynekolog říkal, že to vypadá na holčičku 😉 teď už je to snad jistota, z Genetiky, u Doktora i na pohotovosti říkali, že je to holka 😅 vše máme růžové 😂🥰
Splést se asi může každý. Ale u nas odhad vyšel. Od 1. screeningu doktor tvrdil, že je to asi holka. A byla. 😊
Já byla ve 13+1 a trefili holčičku
mne take doktorka rekla ve 13.tt, ze to vidi na kluka a taky ze jo...
Nase dcerka byla az do 30tt jasny a neprehlednutelny chlapecek 😂😂
V rozhovoru s gynekoložkou jsem slyšela, že kluka jsou schopni určit na 100 %, ale u holky si radši nechávají rezervu, protože se pindík může někde schovávat 🙂
Nám řekla v tom 13.tt, že to je na 80% holčička. A teď v tom 23.tydnu nám byla potvrzena 🥰 U syna to tenkrát nepoznali, protože místo třináctého týdne jsem byla teprve v 11. U něho nám to řekli az na druhém screeningu. Ale co jsem slyšela, sice jen od minima lidí, tak jim to spletli. Ale není jich moc.
já byla na screeningu v 11.3...a doktor sdělil dceři,že to bude bráška...a byl
U nas ve 14tt devce,ve 21tt kluk 😀
Na 70% není absolutně žádná jistota.... V tomhle týdnu lékař buď opravdu musí být jistý, nebo nemá ani hádat. Na tvém místě bych se na to vůbec neupínala 🙂
Tak dnes ve 13tt+O prý na 85% kluk 🥰
Byl krásně vidět pindík (jak řekla paní doktorka 😂) viděla jsem dřív než řekla a zeptala se zda to chceme vědět 😂
Sestře tvrdil doktor do 22tt že bude mít holčičku, a pak najednou že kluk. A narodil se kluk.
@misicka1988 kdy to bylo prosím? Děkuji 🙂
@dzejnyyyy V roce 2016 🙂
@misicka1988 Děkuji za odpověď. Já se jim ale nedivím, ono tam něco vůbec vidět je někdy fakt umění!

Sance je vzdycky 🙂 Nicmene mne spravne urcil pohlavi uz na konci 12tt a dnes potvrdil chlapecka. U holcicek to tak jednoznacne neni si myslim