Utrogestan v těhotenství, lepší vaginálně?
Ahojte maminky,mam dotaz na brani utrose v tehotenstvi. Jsem 4+3tt a zacala jsem ho brat,ale zapomnela jsem se zeptat,jestli je lepsi vaginalne nebo polykat.
@mari90 dekuji a nemusim mit strach,ze bych neco provedla s cipkem nebo tak. Kdyz je tak nizko. Ted mam tak nejak ze vseho strach :D
@90bobisek90 ne ne nemusis, zavadeni je lepsi v tom, ze jsou minimalni nezadouci ucinky, jinak cipek mam od zacatku tehu take hodne nizko a nicemu to nevadi
chtěla bych se taky zeptat...nebolí vás po utrogestanu vaječník?jsem 4+6, beru třetí den 1-0-1,a od rána mě bolí pravý vaječník...ten, ze kterého proběhla ovulace a následné oplodnění...utroš beru poprvé, tří těhu jsem měla bez ničeho, teď mi pro jistotu dr.nasadil, tak nevím, co už je normální a co ještě ne..vím, že bříško bolí sem tam pořád někde na začátku těhu, jak se to tam roztahuje...jen nevím, co ten vaječník,no
mam stejne davkovani, zavadim uz asi sest tydnu a obcas me oba vajecniky boli,takovy pichavy pocit,ale je to jen chvilkove,brzo to prejde...nemyslim,ze to je Utrogestanem,mela jsem podobne pocity i kdyz jsem ho nebrala,vcetne bolesti jako pred menstruaci...kdyby te to nepreslo,radsi se porad s doktorem

@90bobisek90 lepsi vaginalne 😉