V 7tt je hodnota hCG 753, máte zkušenost?
Ahoj, prosím máte někdo podobnou zkušenost-podle poslední MS začínám 7tt. HCG mi naměřili 753. Gestační váček byl na utz vidět, ale velmi malinký. Moc děkuji.
@lucinka58 moc děkuji, vím šance jsou malé, ale počkám než to bude úplně jasné. Jen mám už opravdu minimum vajíček tak proto se tolik bojím co bude...
@arielka222 díky, uvidíme, zítra jdu na další hcg tak uvidíme
@berka12345 A to ti řekl kdo? A můžu se zeptat kolik ti je? Moc držím pěstičky k úspěchu (pokud ne tomuto, tak dalšímu).
@berka12345 ver,ze minimum porad neznamena zadne.Zitra to bude rozhodujici.Budu na tebe myslet.
@lucinka58 na ivf AMH je téměř na nule.... je mi teď v 02/2017 už 38... Bohužel hcg neroste dobře, tak v úterý poslední prohlídka a pak čekat na potrat........
@linee Tak bohužel hcg se nezvyšuje moc, tak v úterý poslední sono a hcg a pak čekat na potrat........ Děkuju všem za podporu, moc.
@berka12345 uf,to mne strasne mrzi:((necha te na samovolny potrat a nebo musis na kyretaz?
Tak moc ti preji,aby ses dockala. Mas jeste nejakou sanci na odber vajicek?
@berka12345 tak to mě moc mrzí.... :-/
@linee počkám na přirozený potrat...zatím mě nenutí. Šanci mi už na ivf nedával, ještě bylo domluvené 3. pokus ivf, ale hned mi k tomu řekl, že ať raději nepočítám s dobrým výsledkem....

@berka12345 uf, tak to mne mrzi:( Popravde si ale uprimne myslim, ze je to neprosperujici tehu. Myslim, ze ti to hcg roste prilis pomalu na to, aby z toho bylo prosperujici tehotenstvi. Jinak s revizi bych klidne pockala. Pokud mas tak nizke hcg a mas jenom gestacni vacek, tak by to teoreticky mohlo jeste odejit samo. Jinak ja jsem dnes 6+3 a mam gestacni vacek 13mm (bohuzel take prazdny, navic jsem zacala krvacet). To jen pro srovnani. Opravdu si myslim, ze jak gestacni vacek, tak hodnota hcg by mely byt vyssi. Ale je v poradku, ze ti zkontroluji hodnotu hcg a uvidi.
Rada bych ti napsala pozitivnejsi zpravu. Jak se sama citis? Jaky mas ty z toho pocit?