V 8tt doktor našel 4mm embryo bez srdíčka
Maminky mam taky problem byla sem u doktora sem 7+6 tt doktor mi nasel embrio 4mm bez srdicka rek ze zatyden pozna vic sem stoho uplne vedle mate nekdo zkusenost stim dekuji
Ahoj holky, tak nakonec vše špatně. ve čtvrtek 1.poradna _11tt, dostala jsem těhotenskou prukazku, vše bez problemu, po ultrazvuku zjisteno ze se mimi prestalo pred tydnem vyvijet a prestalo bit srdicko, cera jsem byla na revizi, uz druha za 5měsícu, jsem celkem zoufala a uplne na dne:( 27.10. jsem o mimi prisla v 7tt samovolný potrat a ted zamlklý potrat:( je sice lepsi takhle brz nez aby bylo neco spatne, priroda rozhodla , ale jsem psychicky uplne vydeptana::(:(
@pitrisss Vim jak ti je-asi si reknes co chce-3 deti a další ceka,ale prosla jsem si necim podobnym jako ty,takze vim jak se cítíš,prijde ti,ze se na tebe leti všechna smula-potratila jsem 2x a po treti jedno z dvojcat..Pokazde to bylo na zacatku-jednou nebylo srdicko,pak prestalo bit,po druhé ani bit nezaclo a po treti?Udrzelo se jen jedno miminko-zacla jsem krvácet a jedno proste odeslo-brala jsem leky aby neodeslo i to druhé a letos bude slavit 9 narozeniny..Vim,je to tezky,ale ver,ze se stesti usmeje a po te slule co te ted provazi nastane stesti a ty se budes radovat z miminka..Drzim ti palecky!
@pitrisss je mi to líto. mysli na to dítě, které už máš doma.... Možná by nebylo od věci požádat Mudr. o genetické testy.... můžeš mít špatnou srážlivost krve.... bereš třeba Femibion, je to pro ženy, které neumí vstřebávat kyselinou listovou, která je v těchto vitamínech už naštěpená. Tuto vadu má skoro 50 % žen a ty genetické testy to umí taky odhalit. Myslím ale, že v tvém případě to vyjde určitě příště 😉 někdo holt má prostě tuto smůlu a o to víc budeš šťastná za další dítě 🙂
Ahoj holky ja jsem podle MS 8tt ale podle UZ 6tt tak se bojím aby bylo všechno jak má :( zatím je tam váček ale srdíčko hrozně slabé už jednou sem měla zamlklé těhotenství před pul rokem... Máte některá zkušenost?
@barbora210 moje tehu s malou bolo tiež o dva týždne pozadu. Srdiečko začalo ťukať až keď som bola podľa MS tak v 8 tt, ale podľa utz som bola iba 6 tt. 😉 Držím ti päste, aby to bolo dobré. 😵
@bielanevesta Děkuju moc doufám že jo uvidime příští týden to bych měla byt podle MS v 11tt takže tak 9 tt normalně jen se modlim aby to bylo ok

zamlklé těhotenství, bohužel stává se.