V 8tt doktor našel 4mm embryo bez srdíčka
Maminky mam taky problem byla sem u doktora sem 7+6 tt doktor mi nasel embrio 4mm bez srdicka rek ze zatyden pozna vic sem stoho uplne vedle mate nekdo zkusenost stim dekuji
Urcite se může ještě ukázat😃
Dekuji za odpovedi snad to bude ok
Jdu uz ve ctvrtek na kontrolu tak budu vic vedet
tak co jak jste dopadla? mam stejný problém. jsem 7tt zloutkový vaček i naznak plodu je ale srdicko nikde:( pred 5ti měsíci jsem prosla samovolným potratem taky v 8tt, takže šílené,
Ahojky. Ja jsem byla na prvnim UZ zacatkem 7 tydne a srdicko nebylo videt vubec. Pak jsem byla 2 tydny nato a uz tam bylo. Tak myslim ze by to mohlo byt mozne ze jeste je malinke a nejde videt. Kazdopadne drzim pesticky at to dobre dopadne!
děkuju moc, ted ve ctvrtek mam dalsi kontrolu , dneska jsem cca podle ms 8+2. tak se modlím za to aby tam uz srdicko bylo:(
Zdravím. Jsem na tom celkem podobně. Minulou středu jsem byla u Dr., podle MS jsem byla 7tt+4, ale ovulaci jsem měla přesně o týden později, takže vlastně jako bych byla 6tt+4 a na UTZ taky váček s náznakem plodu bez srdíčka. Takže jdu zase zítra, po týdnu. Ale spíš mám jiný problém, od soboty špiním a teď už je to dokonce i víc krve, ale ne tak jako při MS. A zajímá mě, myslíte, že kdyby se něco dělo a plod se nevyvíjel, že by to bylo na testech vidět, že by čárka den ode dne slábla?
@weri Veru, tak som to mala bohužiaľ ja, že čiarky na testoch mi slabli, až mimi odišlo
@bielanevesta slábly? No mně právě ne a tak nevim co si myslet. Přesně před rokem jsem potratila v 7tt a to jsem rovnou začala klasicky krvácet/menstruovat.
@weri jj, bohužiaľ. ☹ Ale u teba to tak nie je, tak držím palce tfuj tfuj 😵
@bielanevesta Děkuji, Anni 🙂.
weri, ja jdu na kontrolu zítra, jak jsi dopadla?
weri je tak to mi je líto:( nechces ješte na revizi počkat? některým se srdičko ukazalo i v 9tt co jsem tady na foru cetla. ja po dnesni kontrole vse ok, konecne srdicko je videt. jsem 8+4
@pitrisss Já právě o tom v noci přemýšlela a zatím jsem nikam nevolala, takže počkám. Buď se rozkrvácím a pokud opravdu nežije, tak třeba to odejde samo a nebo to bude ještě ok, ale Dr. tomu nedávala včera moc naději, protože prý ten obal je dost velkej, ale mimi mrňavý. No uvidím... A tobě gratuluji 🙂 !
weri děkuju, ja jsem to měla přesně tak samo, taky slabé krvacení střídalo špinění, obal velky, plod uplná tečka, jak jsem psala tak jsem pred 5ti mesici prodelala samovolný potrat , vše bylo stejné jako ted akorat plod odešel sám, stejně jsem podstoupila revizi. jednu 3letou pprinceznu uz doma mám, tak jsem si rikala ze to tak melo byt a ze to je osud a az to bude mit prijit tak to prijde. ted jsem prostě věřila ze to bude ok a taky ze je... dělej jak myslís je to tva vec ale ja bych ti poradila nezoufej, věř a jeste pockej!!! moooc drzim esti.
Ahoj holky, moc prosím o radu. Dnes jsem 6+5tt, včera jsem začala krvácet, okamžitě jsem jela na pohotovost, kde doktorka našla pouze vaček 6,7mm. Napsala mi Ascorutin a Utrogestan. Dnes jsem byla u své gynekoložky, opět viděla jen vaček. Stále krvácím, tak mi pichla Pambu a mám i tablety. Máte s tím některá zkušenost? Děkuji moc za odpovědi.
ahoj sarpejatko, pokud nemas bolesti nebo nekrvacis nejak silene moc ... mel by ti ascorutin krvacení zastavit. a utrogestan udrzet plod tam kde ma byt, na videni plodu je jeste brzo, chce to trpelivost!!
Duveruj gynekoložce a sobe ze vse bude v pohode. Hlavne pokud krvacis chce to klidovy rezim pokud mozno lezet s nhama nahore, mohlo by se stat ze krvaceni plod *vypudi* . takze zalehni, papkej tbl a odpocivat!!!
Drzim moooc pesti!!!
Ahoj holky,jsem na tom dost podobně...Podle menstruace bych měla být 8+5,dle utz 7+1tt...Na první kontrole jsem byla dle utz 5+0tt,byl náznak žloutkov. váčku,včera jsem byla na kontrole po 14 dnech,byla jsem 7+0tt,což rosteme,byl vidět už i zárodek,ale bez srdeční akce ☹ za 14dní na kontrolu...Trochu mě pobolívá podbříšek...Mám takovej strach,aby to dobře dopadlo...
@sarpejatko dost podobně jsem to měla i já. Stejný léky-ascorutin, utrogestan a pamba. Měla jsem hematom. Když jsem po pár dnech přišla na kontrolu, lékař mi jen řekl, že miminku přestalo bít srdíčko.
Ale asi to s tím krvácením vůbec nesouviselo. Miminko bylo malé od začátku, vývoj nebyl nic moc.

@emryo Zalezi na tom, kdy byla ovulace, klid, srdicko se muze jeste objevit 🙂