icon

V 8tt doktor našel 4mm embryo bez srdíčka

emryo
30. led 2015

Maminky mam taky problem byla sem u doktora sem 7+6 tt doktor mi nasel embrio 4mm bez srdicka rek ze zatyden pozna vic sem stoho uplne vedle mate nekdo zkusenost stim dekuji

Strana
z2
ninikry
30. led 2015

@emryo Zalezi na tom, kdy byla ovulace, klid, srdicko se muze jeste objevit 🙂

anisek0
30. led 2015

Urcite se může ještě ukázat😃

emryo
autor
3. únor 2015

Dekuji za odpovedi snad to bude ok

emryo
autor
3. únor 2015

Jdu uz ve ctvrtek na kontrolu tak budu vic vedet

pitrisss
6. bře 2015

tak co jak jste dopadla? mam stejný problém. jsem 7tt zloutkový vaček i naznak plodu je ale srdicko nikde:( pred 5ti měsíci jsem prosla samovolným potratem taky v 8tt, takže šílené,

motomischel
6. bře 2015

Ahojky. Ja jsem byla na prvnim UZ zacatkem 7 tydne a srdicko nebylo videt vubec. Pak jsem byla 2 tydny nato a uz tam bylo. Tak myslim ze by to mohlo byt mozne ze jeste je malinke a nejde videt. Kazdopadne drzim pesticky at to dobre dopadne!

pitrisss
10. bře 2015

děkuju moc, ted ve ctvrtek mam dalsi kontrolu , dneska jsem cca podle ms 8+2. tak se modlím za to aby tam uz srdicko bylo:(

weri
10. bře 2015

Zdravím. Jsem na tom celkem podobně. Minulou středu jsem byla u Dr., podle MS jsem byla 7tt+4, ale ovulaci jsem měla přesně o týden později, takže vlastně jako bych byla 6tt+4 a na UTZ taky váček s náznakem plodu bez srdíčka. Takže jdu zase zítra, po týdnu. Ale spíš mám jiný problém, od soboty špiním a teď už je to dokonce i víc krve, ale ne tak jako při MS. A zajímá mě, myslíte, že kdyby se něco dělo a plod se nevyvíjel, že by to bylo na testech vidět, že by čárka den ode dne slábla?

zuhra
10. bře 2015

@weri Pokud krvacis, raději bych se objednala k lékaři drive

zuhra
10. bře 2015

@weri Jo promiň, jdeš zitra, tak to snad OK, pokud nejsou velké bolesti a silné krvaceni

weri
10. bře 2015

@zuhra Psala jsem, že jdu zítra 🙂.

bielanevesta
10. bře 2015

@weri Veru, tak som to mala bohužiaľ ja, že čiarky na testoch mi slabli, až mimi odišlo

weri
10. bře 2015

@zuhra bolesti vyloženě nemám, jen občas "zacítím" pravý vaječník. A krev je jako taková zředěná, rozhodně ne jako MS. No jsem zvědavá co se zítra dozvím, jsem připravena na všechno...

zuhra
10. bře 2015

@weri Jinak nevim, jak jsem byla těhotná, uz jsem netestovala.... Podle mne slábnout muže, ale nemusí, takze jsem to vypustila;)

weri
10. bře 2015

@bielanevesta slábly? No mně právě ne a tak nevim co si myslet. Přesně před rokem jsem potratila v 7tt a to jsem rovnou začala klasicky krvácet/menstruovat.

zuhra
10. bře 2015

@weri uvidíš zitra ... Nic vic asi říci nejde... Ze neslabne, dává naději;)

weri
10. bře 2015

@zuhra já vím no, musím si počkat 🙂.

zuhra
10. bře 2015

@weri Budu držet palce;)!!!

weri
10. bře 2015

@zuhra Děkuji.

bielanevesta
10. bře 2015

@weri jj, bohužiaľ. ☹ Ale u teba to tak nie je, tak držím palce tfuj tfuj 😵

weri
10. bře 2015

@bielanevesta Děkuji, Anni 🙂.

pitrisss
11. bře 2015

weri, ja jdu na kontrolu zítra, jak jsi dopadla?

weri
11. bře 2015

@pitrisss špatně. Není srdeční akce, za ten týden prcek vyrostl o dva dny, navíc ještě jsem v noci začala krvácet víc, takže zítra se objednávám do nemocnice na revizi. Tobě držím palce!!!

pitrisss
12. bře 2015

weri je tak to mi je líto:( nechces ješte na revizi počkat? některým se srdičko ukazalo i v 9tt co jsem tady na foru cetla. ja po dnesni kontrole vse ok, konecne srdicko je videt. jsem 8+4

weri
12. bře 2015

@pitrisss Já právě o tom v noci přemýšlela a zatím jsem nikam nevolala, takže počkám. Buď se rozkrvácím a pokud opravdu nežije, tak třeba to odejde samo a nebo to bude ještě ok, ale Dr. tomu nedávala včera moc naději, protože prý ten obal je dost velkej, ale mimi mrňavý. No uvidím... A tobě gratuluji 🙂 !

pitrisss
14. bře 2015

weri děkuju, ja jsem to měla přesně tak samo, taky slabé krvacení střídalo špinění, obal velky, plod uplná tečka, jak jsem psala tak jsem pred 5ti mesici prodelala samovolný potrat , vše bylo stejné jako ted akorat plod odešel sám, stejně jsem podstoupila revizi. jednu 3letou pprinceznu uz doma mám, tak jsem si rikala ze to tak melo byt a ze to je osud a az to bude mit prijit tak to prijde. ted jsem prostě věřila ze to bude ok a taky ze je... dělej jak myslís je to tva vec ale ja bych ti poradila nezoufej, věř a jeste pockej!!! moooc drzim esti.

sarpejatko
16. bře 2015

Ahoj holky, moc prosím o radu. Dnes jsem 6+5tt, včera jsem začala krvácet, okamžitě jsem jela na pohotovost, kde doktorka našla pouze vaček 6,7mm. Napsala mi Ascorutin a Utrogestan. Dnes jsem byla u své gynekoložky, opět viděla jen vaček. Stále krvácím, tak mi pichla Pambu a mám i tablety. Máte s tím některá zkušenost? Děkuji moc za odpovědi.

pitrisss
17. bře 2015

ahoj sarpejatko, pokud nemas bolesti nebo nekrvacis nejak silene moc ... mel by ti ascorutin krvacení zastavit. a utrogestan udrzet plod tam kde ma byt, na videni plodu je jeste brzo, chce to trpelivost!!
Duveruj gynekoložce a sobe ze vse bude v pohode. Hlavne pokud krvacis chce to klidovy rezim pokud mozno lezet s nhama nahore, mohlo by se stat ze krvaceni plod *vypudi* . takze zalehni, papkej tbl a odpocivat!!!
Drzim moooc pesti!!!

leluu
18. bře 2015

Ahoj holky,jsem na tom dost podobně...Podle menstruace bych měla být 8+5,dle utz 7+1tt...Na první kontrole jsem byla dle utz 5+0tt,byl náznak žloutkov. váčku,včera jsem byla na kontrole po 14 dnech,byla jsem 7+0tt,což rosteme,byl vidět už i zárodek,ale bez srdeční akce ☹ za 14dní na kontrolu...Trochu mě pobolívá podbříšek...Mám takovej strach,aby to dobře dopadlo...

sleepers
18. bře 2015

@sarpejatko dost podobně jsem to měla i já. Stejný léky-ascorutin, utrogestan a pamba. Měla jsem hematom. Když jsem po pár dnech přišla na kontrolu, lékař mi jen řekl, že miminku přestalo bít srdíčko.
Ale asi to s tím krvácením vůbec nesouviselo. Miminko bylo malé od začátku, vývoj nebyl nic moc.

Strana
z2