icon

V 8tt doktor našel 4mm embryo bez srdíčka

emryo
30. led 2015

Maminky mam taky problem byla sem u doktora sem 7+6 tt doktor mi nasel embrio 4mm bez srdicka rek ze zatyden pozna vic sem stoho uplne vedle mate nekdo zkusenost stim dekuji

Strana
z2
smallinka
18. bře 2015

zamlklé těhotenství, bohužel stává se.

pitrisss
28. bře 2015

Ahoj holky, tak nakonec vše špatně. ve čtvrtek 1.poradna _11tt, dostala jsem těhotenskou prukazku, vše bez problemu, po ultrazvuku zjisteno ze se mimi prestalo pred tydnem vyvijet a prestalo bit srdicko, cera jsem byla na revizi, uz druha za 5měsícu, jsem celkem zoufala a uplne na dne:( 27.10. jsem o mimi prisla v 7tt samovolný potrat a ted zamlklý potrat:( je sice lepsi takhle brz nez aby bylo neco spatne, priroda rozhodla , ale jsem psychicky uplne vydeptana::(:(

zuhra
29. bře 2015

@pitrisss je mu to lito, zažívas neco podobně - zamlkla tehu, díte nemam. Je to tezke, rozumím;(

veraakubik
29. bře 2015

@pitrisss Vim jak ti je-asi si reknes co chce-3 deti a další ceka,ale prosla jsem si necim podobnym jako ty,takze vim jak se cítíš,prijde ti,ze se na tebe leti všechna smula-potratila jsem 2x a po treti jedno z dvojcat..Pokazde to bylo na zacatku-jednou nebylo srdicko,pak prestalo bit,po druhé ani bit nezaclo a po treti?Udrzelo se jen jedno miminko-zacla jsem krvácet a jedno proste odeslo-brala jsem leky aby neodeslo i to druhé a letos bude slavit 9 narozeniny..Vim,je to tezky,ale ver,ze se stesti usmeje a po te slule co te ted provazi nastane stesti a ty se budes radovat z miminka..Drzim ti palecky!

smallinka
29. bře 2015

@pitrisss je mi to líto. mysli na to dítě, které už máš doma.... Možná by nebylo od věci požádat Mudr. o genetické testy.... můžeš mít špatnou srážlivost krve.... bereš třeba Femibion, je to pro ženy, které neumí vstřebávat kyselinou listovou, která je v těchto vitamínech už naštěpená. Tuto vadu má skoro 50 % žen a ty genetické testy to umí taky odhalit. Myslím ale, že v tvém případě to vyjde určitě příště 😉 někdo holt má prostě tuto smůlu a o to víc budeš šťastná za další dítě 🙂

barbora210
13. črc 2015

Ahoj holky ja jsem podle MS 8tt ale podle UZ 6tt tak se bojím aby bylo všechno jak má :( zatím je tam váček ale srdíčko hrozně slabé už jednou sem měla zamlklé těhotenství před pul rokem... Máte některá zkušenost?

bielanevesta
13. črc 2015

@barbora210 moje tehu s malou bolo tiež o dva týždne pozadu. Srdiečko začalo ťukať až keď som bola podľa MS tak v 8 tt, ale podľa utz som bola iba 6 tt. 😉 Držím ti päste, aby to bolo dobré. 😵

barbora210
14. črc 2015

@bielanevesta Děkuju moc doufám že jo uvidime příští týden to bych měla byt podle MS v 11tt takže tak 9 tt normalně jen se modlim aby to bylo ok

Strana
z2