icon

Vadilo by, kdybych si šla někam se známýma sednout? 12tt

ursuleeonion
12. únor 2015

Jsem 12tt. a známá má narozeniny. Chce to jít oslavit někam do clubu nebo tak, zatrsat, pokecat.. znáte to. 😉 Navrhla mi abych se přidala ale já mám strach abych nějak neublížila mimísku? Ráda bych si šla zatančit a nebo si prostě sednout z holkama. 😖

jaja01k
12. únor 2015

@ursuleeonion Pokud nemáš nějaké problémy a cítíš se dobře, tak si vyraz. Přeci nebudeš celé těhotenství sedět doma 🙂 Zatancovat si určitě můžeš, když budeš unavená, můžeš si kdykoli sednout nebo jít domů. Já se v 15tt vdávala a v pohodě jsem zvládla všechno včetně tance 🙂

shel44
12. únor 2015

Súhlasím s @jaja01k . Pokiaľ nemáš vážnejšie zdravotné problém, tak to problém nie je.. Tehotenstvo nie je choroba.. 😉

ursuleeonion
autor
12. únor 2015

Nemám žádné zravotní problémy 🙂 .. čekám druhé mimi ale u prvního jsem v těhotenství nikde nebyla. Tak mě tak napadlo, jestli by třeba miminku neuškodila ta hlasitá hudba a nebo to tancování .. 😖 @jaja01k

guinea
12. únor 2015

@ursuleeonion Teoreticky by to vadit nemělo, ale možná s překvapením zjistíš, že to vadí tobě. Já se s holkama scházím pravidelně v jednom podniku (už dlouhé roky). A teď najednou jsem zjistila, že mi opravdu HODNĚ vadí kouř z cigaret, a to až tak, že mám pocit, že se udusím (dřív mi to bylo jedno). Taky mi začala hrozně vadit hlasitá hudba - kvůli vibracím na bránici. Dřív jsem to vůbec nevnímala, v tom podniku se za ty léta nezměnilo nic, změnila jsem se jen já...

mysonek
12. únor 2015

@ursuleeonion v prvním těhotenství jsme chodili do tanečních, poslední lekce byla když jsem byla někdy ve druhém trimestru a pak jsme ještě byli na koncertu Tomáše Kluse. Takže pokud nemáš problémy tak klidně jdi. Akorát by byl dobrý nějaký nekuřácký podnik. Miminku ten kuřácký pro jednou určitě neuškodí, ale Ty se tam nebudeš cítit dobře.

mazgutka
12. únor 2015

Já trajdala na koních a dělala v kravíně, chodila do hospody a ne jednou si dala nějakého panáčka. To, že jsem těhotná, jsem zjistila náhodou a už jsem byla ve 12 týdnu 😀 naštěstí je vše v pořádku, jak syn, tak já 😀 podle mě můžete jít, pokud nebudete dělat nějaké prudké pohyby. Já přežila stěhování, nejedno štípání dříví i bratrancovo svatbu (ne obřad, jen posezení po). A věřím, že nejsem jediná. Těhu opravdu není nemoc 😀

frantiska85
12. únor 2015

Jen jdi. Hudba, tanec ani rozumná dávka něčeho dobrého tekutého mimču neuškodí.

mazgutka
12. únor 2015

Prý se může 2dcl červeného vína nebo slabý střik povídala kamarádka, já měla i jedno štamprle jahůdky.

svetlus_pepca
12. únor 2015

Cítíš-li se na to, vyraž - naopak ti to prospěje 🙂 A sklenička červeného jednou za čas taky neublíží - vyzkoušeno 😉

svetlanap
12. únor 2015

Klidně jdi, já v 20tt absolvovala rozlučku se svobodou jakou svět neviděl - holky se mnou držely basu a tak jsme pili nealko koktejly 😀 v 24tt jsem se vdávala a super šampáňo na přípitek malýmu taky neublížilo.

hanyzka11
12. únor 2015

jsem taky pro. na konci srpna jsem byla na zábavě a super. bylo mi fajn tak proč nejít. no a za měsíc byli děti na světě🙂 sice jsem tam netančila na parketu (to jsem neriskla), ale pozorovat dění a pokecat bylo super.

akmitaf
12. únor 2015

já byla o víkendu na plese v 30tt, ale musím říct, že mi ten hluk docela vadil