Vitamíny na začátku těhotenství
Krásný den 🙂 jsem na úplném začátku těhotenství, dneska 5 + 1. Hned jak jsem to zjistila, tak jsem si koupila kyselinu listovou, ale ráda bych se zeptala, zda jste braly ještě nějaké vitamíny? Nechci do sebe cpát zbytečně moc chemie. Naštěstí mi zatím není vůbec špatně, takže do sebe dostanu dost ovoce a zeleniny. Děkuji vám předem za vaše zkušenosti 🙂) 🙂
@vercakolca Ja ani moc nevedela, ze jsem tehotna a mam holcicku 🙂 Brala jsem kyselinu listovou s pridavkem vitaminu B, pri normalnim prubehu to myslim staci.
Řekli při tom screeningu pohlaví? A tam jde udělat ten 3D obrázek nebo až v tom 20tt? Připadám si jak trubka, na to že mám tři děti😃, ale tehdy tohle vážně nebylo...ani jsem tehdy nějak to těhotenství neřešila...😉
my sme ve snažení a taky beru kyselinu 🙂 stačí to 🙂

@tekbasova mě je 30 a čekáme první miminko, dlouho se nám nedařilo... Na prvním screaningu sem byla v 13 tt a podle ultrazvuku všechno v pohodě a výsledky krve nic moc nedopadli (bylo zvýšené riziko na chromozom 18. Edwardsův syndrom) doktorka mi hned ten den volala že musíme dojed na druhý den na CVS odběr z placenty a bylo to naštěstí v pořádku 🙂 a doktorka řekla, že to zvýšené riziko bývá u starších žen nad 30 let.. A to nekouřím, nepiju alkohol a kafé piju jen slabé s mlékem a brala sem dlouho kyselinu listovou... Ted sem 15 tt a v listopadu nás čeká 2.screaning tak snad to bude v pořádku... Držím palečky at Vám výjdou jen ty nejlepší výsledky a hlavně žádný stres, bude to dobrý 🙂 😉