Začátek těhotenství a špatná psychika Vystaví mi dr. neschopenku?

kattka123456
13. bře 2020

Ahooj 🙂
Chtěla bych se zeptat jsem v 6 týdnu těhotenství mám práci kterou nesnáším ale nee kvůli práci ale kvůli těm lidem co tam jsou :( necítím se mezi nimi dobře jsem tam asi 7 měsíců ale stále se to mezi námi nezměnilo nikdo se semnou nebaví všichni na mě koukají skrz prsty a kdy to jde mě pomlouvaji 😕 jsem s toho špatná uz od začátku mám s toho psychické problémy každé ráno brečím s tím že mezi ně jít nechci, do jídelny s nimi jist nechodím, radši si vyjdu schody do šatny a najim se tam 🙂 to samé mám s přestávkou venku všichni jezdí výtahem a sedí pohromadě dole na terase jen já chodím sedět na druhou stranu budovy a radši si vyjdu 6 pater nahoru a dolů nez abych musela být snimi . Má to na mě opravdu špatný vliv, každý večer přemýšlím jaký to tam zase zítra bude a nespím 🤔 myslíte že mi může doktor vystavit neschopenku třeba psychiatr? Ja vim ze těhotenství není nemoc ale opravdu se necítím na to dal snášet snad mě tu někdo pochopí 🙂 děkuju předem za každou odpověď

amazonkajanik
13. bře 2020

@kattka123456 a já bych na truc tím výtahem jela,do jídelny šla...nevnucovala se,držela si svůj osobní prostor,ale nenechám se přeci jimi omezovat. To je chování jak na základce. V podstatě jim dáváte ještě větší záminky k tomu,aby vás pomlouvali. Jste pro ně podívín,outsider...

cilkat
13. bře 2020

Zeptejte se gynekologa, jestli vám ji nenapíše. Mě jí nabízel rovnou (ale já mezi 8 a 14 tt jsem ráda, že zvládám civet do zdi).

krupka3
13. bře 2020

Nechala bych si napsat. Psychika je v tehotenstvi dulezita, a 1.trim. na tohle byva nachylny. Kdyz se na to budes citit, muzes se ve 2.trim. jeste vratit.

alilali
13. bře 2020

@kattka123456 Ono pokud se jim stranis, tak najednu stranu CK si mají myslet, dala jsi jim šanci tě poznat ? Jinak nemocenskou bych spíš uhrála na bolesti, nevolnosti.

anguly
13. bře 2020

I psychiatr může napsat neschopenku, ale třebas u nás v okolí jsou dlouhé objednací lhůty. Takže bych si nechala napsat neschopenku spíše od gynekologa.
Někdy je lepší se na vše vykašlat a myslet na sebe... 😉

tercula
13. bře 2020

nechala bych si napsat neschopenku od gynekologa, vím, že lhát se nemá, ale klidně bych řekla třeba že máš nevolnosti, bolesti, psychicky náročnou práci..nebo i fyzicky?? nevím co přesně děláš za pozici, zda by to šlo uhrát...ale asi bych neváhala a na neschopenku šla, budeš mít klid a kdo ví, co bude po mateřské že ;)

poopcaaseznamcz
13. bře 2020

Tak bych řekla GYN. V dnešní době už vychází vstříc bez jakýchkoliv větších řečí 😊 A ty budeš mit aspoň klid který je nejdůležitější 🍀🌼 kolegové ci nepřátelské prostředí může být někdy opravdu náročný .. vlastní zkušenosti ale já měla vždycky pár kolegů na mé straně takže to bylo únosné 🤞

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru