Žádné příznaky v 5tt+1. Je to normální?

arnetaborli
9. črc 2022

Ahoj, vcera me vydesil nizko polozeny cipek, kdyz jsem zavadela utrogestan a téměř zadna bolest na prsou.
Dost panikarim. Dnes jsem ai zkousela zase delat ovu test, nemam tehu test a vysel jak dalnice i den pred tehu test, ale mam strach... Uz jsem po jednom potratu a nechci aby se to opakovalo.
Dnes rano byl cipek zase vysoko, ale prsa neboli tak jako dva dny pred. A co me vyděsilo ještě vic, ze tam bole neni zadne pichani, zadne krece jako tomu bylo doposud.
Nevim zda je to normálně, ze takhle ze dne na den to odezni, nebo zda je to ta nejhorsi mozna varianta. Ale nekrvacim a ani nespinim.
Nyni jsem 5tt+1 a jak nastal ten 5tt vsechny priznaky jsou pryc.
Na kontrolu jdu az v pondeli.

lv
9. črc 2022

Neznamená to pravděpodobně vůbec nic, neplaš se. Nelze kontrolovat těhotenství den po dni, no a ani kdyby se něco dělo tomu zabránit.

arnetaborli
autor
9. črc 2022

@lv kdyby ale doslo na nejhorsi, krvacela bych i pres utrogrstan ne?

katherine177
9. črc 2022

@arnetaborli měla jsem zamlklé těhotenství 3x ,2x jsem krvácela,1x bez krvácení ,přišla na to doktorka při ultrazvuku.Může to být špatné a také nemusí .Můžete si skočit pro jistotu v pondělí k lékaři ,jinak bych zbytečně neplašila.
Bohužel co se má stát,se stane ,pokud to má být špatné .

lv
9. črc 2022

@arnetaborli to nevím, ale žádné priznaky nejsou ukázkou, že se něco děje. Na nevolnosti je brzo, půlka těhotných v tomto týdnu ještě nic netuší..

arnetaborli
autor
9. črc 2022

Tak ted zrovna poboliva vajecnik, takze jsem klidnejsi

tasimia
9. črc 2022

@arnetaborli hele příznaky nejsou zarukou prosperujícího těhotenství. 3x jsem blila jak amina, prsa v jednom ohni a nedopadlo to.
Při malé jsem jen spinila a prsa, jinak jak kdybych těhotná nebyla a dopadlo to dobře.
Takže tak.

veronikakon89
9. črc 2022

Mě taky kolem 6tt odezněli všechny priznaky a bála jsem se zamlkleho, v 9tt jsem šla na kontrolu a bylo vše v pořádku, neboj, určitě taky bude ☺️ a ten cipek mám taky strašně moc nizko, taky když zavádím utrogestan tak se někdy hrozím že je až úplně dole, taky nevím co to znamená, za 2 týdny jdu na kontrolu tak jsem zvědavá co mi doktor řekne. 🤷🏻‍♀️

arnetaborli
autor
10. črc 2022

@veronikakon89 ja jdu v pondělí teprve na potvrzeni tehu. Jsem 5tt+2

nikolaa123
10. črc 2022

@arnetaborli Ahojky, není se čeho bát když jsem byla ještě těhotná podobnou diskuzi jsem zakládala... Taky mi ze dne na den vymizeli příznaky... A hrozně jsem se bála takže tě naprosto chápu 🙏🏻... Ale vážně se neboj když jsem byla asi v 7tt cca vše zmizelo prsa žádné bolesti pod bříšku vůbec.. Cca za dva až tři dny se opět vše vrátilo... Takhle se mi to stávalo sem tam... Jednou příznaky a pak zas nic... (dost jsem plasila) brala jsem též utrogestan... A ve 12tt najednou konec žádné příznaky nic čekala jsem jestli se vrátí ale nic... Takže jsem hrozně plasila snad hledala každou diskuzi dokonce jela na pohotovost ale vše bylo v pořádku, 🙏🏻.. A příznaky už se nevrátili koupila jsem si domů poslech srdíčka (AngelSounds) abych byla v klidu vždycky jsem si malého poslechla a lépe spala 😁 pak přišli kopance a už to bylo dobré.... Dokonce těhotenství jsem neměla žádné bolesti nic (žádné příznaky) jen velké břicho 💙...

sorboni30
11. črc 2022

@arnetaborli ja jsem ani nevedela, ze jsem tehotna. Udelala jsem si test po 14 dnech kdy neprisla ms. Nemela jsem do 5 mesice zadne priznaky. Bylo mi dobre. Nemuzes brat těhotenství jako neco strašného kdy je ženě jen zle a boli ji vse. Každá to máme jinak. A možná budeš zrovna ta bez příznaků, tak bud ráda 🙌
Drzim palce

sorboni30
11. črc 2022

@nikolaa123 ano ten poslech srdicka jsem si koupila i ja kdyz jsem chtela vedet zda je mimi ok. Mam ho ted doma. Jsem za nej davala 1200kc ted se ho nemuzu zbavit na bazarku tak ho davam za 500kc protoze uz ho nepotrebuju, ze a holcicka ma dnes 5 mesicu 😊 Ale bylo to uzasne slyset jeji srdicko. Poslouchali jsme vzdy cela rodina

nikolaa123
11. črc 2022

@sorboni30 Určitě zakladatelce doporučuji koupit ❤️💯💯

arnetaborli
autor
13. črc 2022

@sorboni30 tak klidne ho koupim

arnetaborli
autor
13. črc 2022

Jinak je vse v poradku. Těhotenství potvrzeno, ted jsem 5+5 a boli me prsa, spodek necitim.
Jen mam ted problem s cukrovkou, diky tehu nemuzu brat leky a tyden jsem bez leku. Mam hlad, pomalu nevim co jist aby mi nestoupl cukr, ktery je sam o sobe vysoky i na lacno 🤦🤦 jsem nestastna

sorboni30
13. črc 2022

@arnetaborli uz pani v pondělí psala a je prodán, omlouvám se 😊 Určitě najdete od nejake maminky co bude prodavat.

jako_mala_holka
13. črc 2022

Teď u druhého těhotenství jsem začala mít "příznaky" až tak 7-8tt, v tom 8tt mi začalo být špatně... Dlouho jsem se cítila úplně normálně

arnetaborli
autor
24. črc 2022

@jako_mala_holka ahoj, tak ja jsem porad bezpříznakova.
Sice citim prsa, ale zadny šlágr. Zadny zvraceni, zadna bolest v podbrisku. Tehu potvrzene a az 27. Jdu na kontrolu. Tak nevim co si myslet

jako_mala_holka
24. črc 2022

@arnetaborli buď ráda 🙂

tasimia
24. črc 2022

@arnetaborli občas nechápu, že některé nejste rády. Nesleduj se tolik..

michaelapemi
10. srp 2022

@arnetaborli já o mimi přišla v 11tt. Všechny příznaky přestaly. Nevolnost bolest prsou vše jak mávnutím proutku. 4 dny poté na ultrazvuku zjistili že přestalo být srdíčko. Nechci tě strašit každá žena to má jinak. Teď mi vyšel pozitivní test a už neudělám tu chybu abyche se furt hlídala. Užívej si každý den.

ondul
10. srp 2022

Za par dni rodim a kdyby mi postupne nerostlo bricho (a neprestala menstruace), tak nemam nejmensi paru, ze jsem tehotna. Takze bych byla v klidu.

andelka
10. srp 2022

Co by sis měla myslet? Zbytečně se nestresuj.
Byla jsem těhotná 4x. Nějaké trošku silnější nevolnosti a únavu jsem měla ve třetím těhotenství mezi 6 a 9 TT. U ostatních v podstatě nic, max 6-8 TT takové nechutenství, že jsem jedla obyčejné věci, nic výrazného. Nikdy jsem nezvracela, neměla bolesti prsou, břicha atd.

lucies2023
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru