icon

Žádné srdeční ozvy v 7tt, setkaly jste se s tím?

ajinka868
27. kvě 2015

ahoj holky, celkem 4 roky jsme se snažili o mimčo a 9. května jsem zjistila, že jsem konečně těhotná 😀 . Doktor to potvrdil a 21.5. si mě pozval na kontrolu, kde řekl, že nevidí srdeční ozvy. Řekl, že jsem mohla otěhotnět někde okolo 15-20.4. a že by to byl 7. týden, jenže to nevycházelo, to by bylo až tak tenhle týden, tak vlastně nevím pořád, který týden to je. Dnes jsem byla opět na kontrole a řekl, že vše co tam je roste ale bohužel opět bez srdeční akce.Další kontrola je za týden, tak uvidím. Naděje umírá poslední, ale moc už tomu nevěřím 😔 . Zajímalo by mě, zda se s tím některá z vás taky setkala.

Strana
z4
kvetinka84
4. čer 2015

U prvního těhu jsem byla na prvním UZ v 7. tt a už tlouklo srdíčko. U druhého těhu jsem šla na první UZ opět v 7. tt a nic, žádná srdeční akce, byla jsem na nervy, další kontrola za 14 dní, mazec, ale v 9. tt už srdíčko tlouklo jak zvon a teď mi vedle v postýlce spinká nádherná holčička, takže hlavu vzhůru, ještě je čas

mosquito
4. čer 2015

@kvetinka84 to jsou pro jas zpravy z nebe. A vis, jestli jsi mela treba pozdeji ovulaci? Ja prave, ze urcite je. Preju detickam dobrou noc 😉

kvetinka84
4. čer 2015

@mosquito věděla jsem naprosto přesně, kdy jsem měla ovulaci, takže díky tomu jsem byla tím víc vystresovaná

kvetinka84
4. čer 2015

@mosquito asi jsem to napsala blbě, vím, kdy jsem měla ovulaci a přesně to sedělo na ty týdny těhu, ovulace nebyla později, takže jsem se nemohla utěšovat, že byla ovulka třeba dýl

xmarg04
4. čer 2015

@mosquito U tretiho ditete jsem byla kvuli drobnemu zaspineni na utz driv nez jsem zvykla (u prvnich dvou deti az nekdy 9-10 tt), byla jsem uz 6+5 a nic, jen dutina,ani zloutkovy vacek a primar me hned chtel hnat na kyret, na klidu mi nepridavalo ani to, ze to byl prvotridni pristroj na screeningy ani to, ze jsem presne vedela, jak je tehotenstvi stare. Ale nedala jsem se, odjela domu a dosla za 4 dny k moji gyne. Mimino presne kde ma byt, srdce taktez, dneska je "zamlkline" 9 mesicu...😉 Nevzdavej to, bud optimista a zadny nervy, me pomahalo si uvedomit, ze i kdyby bylo neco spatne, stejne uz to neovlivnim... Hodne stesti...

mosquito
7. čer 2015

@kvetinka84 ja se prave taky nemuzu utesovat, ze by bylo mladší tehu. Porad to pocitam a proste nemuze. Horsi je to v tom, ze uz by to bylo podruhe. Tak jeste dva dny a budu vedet. Tehu test mi vysel.pozitivni taky docela brzy, takze nenacházím vlastně nic, co by me uklidnilo. Ale vy mi tafy nadeji dodáváte 🙂

mosquito
7. čer 2015

@xmarg04 moc dekuji za zpravu. Holky, dodavate mi optimismus, ktery uz mi došel a dbeska jsem vecer z niceho nic zacala brecet az se pritel lekl co se deje. Sbazim se verit, ale pokud priroda vi, ze to dopadnout nema, at je to co nejdriv. Jak to tady ctu, je smutne kolik holek jde brzy na revizi... neni to ojedinele, ze dr pisle na revizi a za par dni je mimi i se srdíčkem. Tak treba i ja budu ta se stastnym koncem 😉

renata90
8. čer 2015

Ahoj, tak ve ctvrtek potvrzeno ☹ mimi se prestalo vyvijet v 7.tydnu a prestalo busit srdicko. Ve stredu nastupuji na revizi a prave ve stredu to budou ctyri tydny, co nosim mrve mimi ☹ Tak doufam,ze bude vse ok. Uz jsem se z toho tak nejak oklepala a tesim se a hlavne verim v to,ze podruhe uz to bude vse v poradku. Jednou se to preci povest musi. Drzim vam vsem palce a hlavy vzhuru!! Je lepsi verit nez propadat beznadeji.

ajinka868
autor
8. čer 2015

@renata90 ahoj, tak to mě mrzí,měla jsem to samé akorát na revizi nejdu, čekám pořád, jestli to půjde ven samo. držím moc palečky ať to další vyjde 😉 😉

mosquito
8. čer 2015

@renata90 to me mrzi. Moc. Ale proste to tak ma byt. Drzim palce at jsi ok. Brzy prijde ms a bude mozne dalsi snazeni. Vyjde to. Verim 🙂 Drz se. Ja jdu na KO zitra. V pozitivni zpravy tajne doufám, ale rozum mi rika, ze to bude taky na revizi. Kdyby alespon to telo umělo zakrocit i v tomhle pripade a nemusely bychom na revizi. Myslim na tebe

renata90
8. čer 2015

@ajinka868 a jak dlouho uz cekas? Me se to zda docela nebezpecny. Ja jsem potratila uz pred 4 tydny, par dni po prvnim ultrazvuku a za tu dobu nemam zadne bolesti, krvaceni ani teplotu. Docela se i tak nejak tesim az budu mit po revizi, budu klidnejsi,ze uz je vse ok.

mosquito
8. čer 2015

Holky, je to vase prvni zamlkle?

ajinka868
autor
8. čer 2015

@renata90 špiním už přes 10 dní,bolesti žádné až na drobné píchnutí v podbříšku. A těhotenské příznaky mám pořád.Už i mě se to začíná zdát, že to trvá nějak dlouho. každý říka, jak začne špinění, tak do pár dní je to venku a u mě pořád nic. Ve středu mám kontrolu,jsem zvědavá co mi řekne.Akorát mě na minulé kontrole zarazilo, že doktor řekl, že se to začína trhat, a 3 dny před tím jiná doktorka žádné trhání neviděla a ještě mi řekla, že vůbec nejsem ten týden co doktor tvrdil, ale o 2 týdny méně. Stalo se to někomu, že se doktoři neshodli?

@mosquito jo první 😒

mosquito
8. čer 2015

@ajinka868 ja mela mlcenlive doktory. Nerekli mi skoro nic. Sla jsem do nemocnice a tam mi znovu udelali utz a sla jsem na sál. Cetla jsem tu ale pribehy, kdy se ruzni doktori neshodli na stari tehu. Zalezi i na ovulaci. 10 dni spinit je dlouho. Sama ses rozhodla, ze nepujdes na revizi nebo to bylo doporučení? Jinak behem tri dnu se muze stat asi spousta veci.... jja jdu zitra na kontrolu. Tedy spis pro ortel. Budu 7+6. V 6×6 doktor zadne embryo nevidel. Takze pak asi taky dalsi revize. ☹

ajinka868
autor
8. čer 2015

@mosquito Sama jsem se vyloženě nerozhodla, to až s doktorem jsme se domluvili, že je to pro tělo lepší, když se samo vyčistí a pak se můžem snažit hnedka zase. To jsme se domluvili minulý týden v úterý, s tím že ve středu teďka mám přijít zas. A akorát mi řekl, že pokud přijde vysoká teplota, nevolnost, omdlévání a krvácení, tak pak mám přijít okamžitě. Držím ti palečky zítra,snad doktor řekne dobrou zprávu. U mě poprvé taky viděl jen váček, další týden embryo, ale bohužel bez srdíčka, ale u tebe to tak být nemusí. Moc moc držím palce

renata90
8. čer 2015

@mosquito jojo moje prvni tehotenstvi a dopadlo to takto.

renata90
8. čer 2015

@ajinka868 taky me picha v podbrisku, proto jsem i rada,ze pozitri to budu mit za sebou. Tehotenske priznaky mam stale, dokonce carka na testech je porad stejne krasne videt, neslabne, proto jsem ani nepomyslela na to, ze by neco nebylo v poradku.

ajinka868
autor
8. čer 2015

@renata90 tak test jsem teda poslední 2 týdny už nezkoušela, ale těhotenské příznaky mám čím dál víc(nevolnosti horší, prsa citlivé snad na max.), tak mi to přijde divné,hormon snad už dávno musel klesnout.Někde jsem četla, že se to snad při zamlklém samo může i vstřebat, třeba se to stalo, když mi pomalu mizí i to špinění, je čím dál víc slabší.

mosquito
8. čer 2015

@ajinka868 Tak to je fajn, že tě doktor hned nehnal na revizi. U toho zamlklého asi nevadí chvilku počkat, jestli si s tím tělo poradí. Taky bych raději toto než revizi. Už jsem si jednou prošla, vlastně to nebylo nic až tak hrozného, všechno v pořádku, žádné bolesti ani komplikace, ale je to prostě zásah do těla. Tak snad na kontrole doktor zjistí, jestli se to vstřebalo. Já tenkrát poprvé vůbec nešpinila, bylo mi báječně a gestační a žloutkový váček se scvrknul, ale nezmizel. To zamlklé těhu je pěkná mrcha. Ale na druhou stranu lepší ukončit těhu teď než zjistit později, že má mimi nějaké vady. Ano, jdu zítra odpoledne. Taky ti budu ve středu držet palce. A vím, že "bude líp" 🙂

mosquito
8. čer 2015

@renata90 možná HCG klesá pomalu a až po revizi je test zase negativní. Četla jsem u toho ZT, že každá holka to měla skoro jinak. Jednou zmizely příznaky, jednou pokračovaly, někdo špiní a dojde pak k samovolnému potratu, někdo to zjistí jen na utz a k žádným jiným příznakům, že je něco špatně absolutně nedojde. Ani to neovlivníme. Kdy jdeš na kontrolu? Jak se jinak cítíš?

verusky
8. čer 2015

@ajinka868 to by bylo hezke, vid, kdyby to miminko bylo o dva tydny mensi a Tys ve stredu uvidela srdicko. to by bylo hezke... potichu preju...

renata90
8. čer 2015

@mosquito je mi dobre, obcas me pichne v podbrisku, jinak nic. Revizi mam ted ve stredu a kontrolu na gynde 22.6. Zatim nemam z revize strach, nerviky budou pracovat zitra vecir. Na te kontrole toho 22. mi pry gyndar rekne, jak se dohodnem na dalsim tehu. Snad mi rekne neco pozitivniho 🙂

renata90
8. čer 2015

@ajinka868 u me jsou tehu priznaky stale stejne, bolava prsa, tvrdsi bricho a krasne carky na testech. Zadne jine jsem ani nemela kdyz jeste mimi bylo ok. Kamaradka mi zavidela, ze nevolnosti nemam 🙂

ajinka868
autor
9. čer 2015

@mosquito tak jak jsi dneska dopadla?

mosquito
9. čer 2015

Jak jsem predvidala i kdyz jsem tajne doufala, ze se na monitoru bude neco hybat. V patek se chci objednat na revizi. Snad me vezmou. Uz to chvi mit za sebiu... Mudr byl moc mily. Otěhotnět mi zatim nedelalo problém tak priste prý nasadime leky. Vysetreni az po tretim potratu. Vzhledem k vymene partnera je tedy chyba spis u me, ale ze do tretice se to urcite povede. Nam vsem se to povede 🙂

mosquito
9. čer 2015

@renata90 neboj se. Uspi te, probudus se a za par kesicu se začněte znovu snažit 🙂 bude to dobre. Vsechny budeme zas brzy tehitne a vsechno uz bude v poradku. Myslim na tebe. Ja bych se chtela objednat na patek

ajinka868
autor
9. čer 2015

@mosquito tak to je mi moc líto, ale napotřetí už to vyjít musí, jak se říká do třetice všeho dobrého. Vyjde nám to ,musime věřit. 🙂 🙂

mosquito
9. čer 2015

@ajinka868 vyjde. Proctu internet co se kde pise a jak se chovat potom. Zkusim taky zhubnout ať jsem hezka mamka 🙂 v

ajinka868
autor
9. čer 2015

@mosquito ježiš na co hubnout, ja měla 47 kilo ze stresu a zravotních problémů,nemohla jsem kvůli tomu otěhotnět ani přibrat nešlo, tedˇmám 54-55 víc mě už nejde a jsem ráda aspoň za to.Hezká maminka budeš i tak, když se tak budeš cítit 🙂 🙂 🙂 hlavně neblbni s váhou

mosquito
9. čer 2015

@ajinka868 neboj. Ja ale za posledni roky nakynula. Mivala jsem 60-65kg a ted mam 88. Mam opravdu rezervy a hubnout muzu 😉

Strana
z4