Krváceí v 5-6. týdnu těhotenství. Setkala jste se s ním některá?

kaca261
12. dub 2020

Holky prosím o radu...
Začala jsem krvácet..u doltorky jsem byla ve ctvrtek 2.4. a potvrdila mi těhotenství. Měla jsem menstruaci nepravidelnou, naposledy 24.2. takže bych měla být v ten den, kdy jsem byla u doktorky v 6 týdnu, řekla mi ale, že podle ultrazvuku jsem teprve v pátém týdnu.. dnes jsem začala krvácet, na kontrolu mám jít teď v úterý.. jsem vystrašená, setkala jste se s tím některá? Mohlo by jít o potrat?
Mám počkat do úterý, nebo jet na pohotovost?
Krvácení není silné, ale nejedná se o špinění..
prosím o radu..

juliemichal
12. dub 2020

raději bych jela 100x zbytečně než 1x pozdě kdyžtak ti nasadí utrogestan,držím palečky

kaca261
autor
12. dub 2020

@juliemichal k čemu slouží utrogestan?
Vypadá to, že krvácení přestává. Zjistila jsem to na WC (krev na toaletním papíře), než se vrátil přítel z obchodu s vložkama, tak to pořád krvácelo.. teď na vložce jen tak 0,5 cm kapička.. myslíte, že už by to mohlo být v pořádku?
Moc se mi do nemocnice nechce, v Břeclavské nemocnici je bohužel teď dost případů s Covid.. nerada bych tam jela zbytečně..
nevím no
Četla jsem, že někdy je krvácení normální na začátku těhotenství..

baarus21
12. dub 2020

@kaca261 no....ja bych to asi za kazdou cenu nedrzela. Taky mi 28.8 dr potvrdil tehotenstvi 6tt a 31.8 mi zacala ms a odeslo to. Ono asi priroda a telo vedi, co delaji a proc to delaji. Ale samozrejme pokud mas strach tak si zajed na pohotovost, ale nejspis ti reknou to, co skoro vsem.... bud a nebo 👍 tak preju ti, at to nic neni a je vsechno oki 🌷

juliemichal
12. dub 2020

@kaca261 no jak píše baarus21 tak ano je to teď buď anebo,ale zase bych asi sjela aby mě zkontrolovali,jestli to je potrat tak jestli je všechno z těla pryč anebo bych jsem si nechala předepsat utroš (je na udržení),já jsem ho měla nějak do 11tt... a taky když se mi něco nezdálo tak jsem jela na pohotovost aby mi miminko zkontrolovali... do úterý je ještě jak se vezme daleko,asi bych to nepodceňovala mno.nebo zkus brnknout do nemocnice co ti řeknou tam,mám jednu kamarádku co je skoro stejně těhotná jako já a špinila skoro furt,taky furt jezdila na pohotovost aby věděla,že je vše v pořádku.asi bych fakt raději sjela anebo aspoň brnkla.

rnika
12. dub 2020

Asi takhle, může se udržet nebo nemusí... takhle brzy se to fakt moc neovlivní... maximálně ty prášky na udržení, ale u jednoho mi je dali a stejně miminko "odešlo" . Ono na spoustu těhotenství se příjde příliš brzy, kdyby sis nedělala test tak si vlastně jen myslíš, že má zpožděnou MS. Takže pokud chcete mít pocit, že jste udělali vše tak jeď a nech si prášky napsat 😉 Samozřejmě to také nemusí být nic a jen se tam "unízďuje" i to je možné.

vendelinka08
12. dub 2020

@kaca261 jela bych, může se jednat o cokoliv a když se v těhotenství krvácí, tak to v pořádku není.

jjasmina
12. dub 2020

@kaca261 jeďte na pohotovost, u mě bohužel krvácení nikdy nedopadlo dobře i přes utrogestan, jak píší holky he to buď anebo.. ale taky znám kamarádky, kdy krvacely a mimi se udrželo ..

vendelinka08
12. dub 2020

@kaca261 no číst můžeš co chceš, ale nikdo neví, proč krvacis ty. Na Covid se ted vykašli a nech se zkontrolovat. Krvácení není v pořádku. Pouze špinění může být.

evculinda
Autor odpověď smazal
Zobraz
kaca261
autor
12. dub 2020

Děkuji všem za rady🍀, nakonec jsem jela.
Zatím je mimi v pořádku, mám klidový režim a buď a nebo.. tak snad bude vše v pořádku 🙏🙏

juliemichal
12. dub 2020

@kaca261 držím palečky určitě bude vše v pořádku ♥ dali ti ten utrogestan?

kaca261
autor
12. dub 2020

@juliemichal děkuju 🍀❤️ Nedali mi nic, mám být jen v klidu a kdyby něco tak okamžitě přijet zpátky

amazonkajanik
12. dub 2020

Jak už padlo,podle krvácení se to dnes nepozná. Teta menstruovala celé těhotenství,díky tomu ani nevěděla,že je v tom. Jsou ženské, co mají na počátku jen růžový výtok, já ho měla na počátku taky,pak to začalo tmavnout,přidaly se šílené bolesti a bylo to v kelu. Takže raději jeď,vybav se pořádnou rouškou,rukavicemi,pokrývkou hlavy (na vlasech se ten virus drží taky fest),dezinfekci a je to 😉

juliemichal
12. dub 2020

@kaca261 určitě bude vše v pořádku ♥ ♥

vendelinka08
12. dub 2020

@kaca261 tak odpočívej a buď v klidu...

ragdolllegend
16. dub 2020

Ano, male mnozstvi spineni na kalhotkach jen jednou, jela jsem do nemocnice "pro jistotu" a nechali si me tam hned tyden na luzkovem. Krevni srazenina u plodu. Injekce a klid na luzku. Dopadlo to dobre, uz jsem ve 28 tydnu.

zelenaesmolda
17. dub 2020

@kaca261 krvacela jsem v 7tt a byl to hematom

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru