Zjištění těhu únor 2021. Také někdo?
Ahoj holky, je tady nějaká která teď v únoru zjistila, že je těhotná? Já jsem to zjistila 16.2. co vy? Klidně přidejte i foto TT, hezký den 🙂
Ahojky já dnes potvrzené z krve HCG 1690, 14.den po ket 🙂 ráda bych se přidala k vám
Holky, jaký máte zatím příznaky? 🙂
@monikos koukám že jsi i na emiminu 😁 chci si zkrátit co nejvíc čekání ke kontrole, tak brouzdám diskuzemi....jinak moje příznaky zatím bolavé bradavky a po večerech nafouklé břicho...jinak úplně nevím jak mi spočítájí délku těhotenství po tom umělém....ale podle poslední ms bych měla být 5+2 asi.
Ahoj, 21.1. Byla menstruace další měla přijít 17.2.ale bohužel nedorazila,cykly po 29,,, 3 den po vynechání menstruace jsem si dělala test a vyšel negativní, v pod bříšku mě bolí jako kdyby měla přijít MS,,,myslíte si, že je ještě čas? Nebo někomu z vás tehotensky test ukázal později? Děkuji
@wwblackww presne, jsem zhruba 7+3 a teda posledni cca tyden je mi dost spatne. Prvni tehotenstvi lambada, a ted, kdyz mi tady beha aktivni batole, bych nejradsi lezela na gauci a premyslela, jestli jit zvracet ted, nebo az za pet minut 😁😁😁
@evinahosta Presne 🙂 A predtim jsem kvuli praci byla hned na rizikovem a pohoda. A ted, kdyz pracuji ve skolce, tak se k nim ohybat je fakt za odmenu 😄
@wwblackww a jejda, ja teda nevim, jak ty, ale ja byla v prvnim tehotenstvi jako koule, neumim si predstavit, jak se budu ohybat k synovi, a uz vubec nechapu, jak se budes ohybat k cele skolce! 😂😂😂
Já půjdu na první kontrolu příští týden, to budu 6+3 .. mám z toho obavy, ale i se těším 🍀 .... Jinak příznaky - hrozně mě bolí prsa, manžel říkal,že jsou pevnější 😁 a v noci mě budí hlad, to se mi nikdy jinak nestalo 😁
@evinahosta jsme na tom podobně já jsem dnes 7+5 a momentálně jsem ráda, že prcka (18m) vzala ven babička a já se můžu natáhnout. Dopoledne když jsem mu četla pohádku před spaním jsem měla chvíli pocit že jo asi i pozvracím
Ja 13.2 🥰 nejstastnejsi clovek ❤️ Po dvou letech☺️ Tak snad bude vse v poradku❤️
@kvetuska145 držím palce 👍
@monikos taky 😊

@monikos ahojky já čekám na zítra ráno. Dnes jsem zkusila test 25 a je tam duch tak snad mi to zítra 10 potvrdí