icon

Zjištění těhu únor 2021. Také někdo?

monikos
22. únor 2021

Ahoj holky, je tady nějaká která teď v únoru zjistila, že je těhotná? Já jsem to zjistila 16.2. co vy? Klidně přidejte i foto TT, hezký den 🙂

Strana
z3
pajasala
22. únor 2021

@monikos ahojky já čekám na zítra ráno. Dnes jsem zkusila test 25 a je tam duch tak snad mi to zítra 10 potvrdí

daisy95
22. únor 2021

Ja tohle nasla pred 11 dny 🤩

monikos
autor
22. únor 2021

@pajasala tak držím palečky 👍

monikos
autor
22. únor 2021

@daisy95 tak to moc gratuluji 🤩

daisy95
22. únor 2021

@monikos 🤩❤️

martinahy
22. únor 2021

Ahoj, já jsem dneska ráno měla tohle 🙂

monikos
autor
22. únor 2021

@martinahy tak to také gratuluji, hlavně ať sílí a je vše v pořádku 👍

elzuche
22. únor 2021

Ahojky já dnes potvrzené z krve HCG 1690, 14.den po ket 🙂 ráda bych se přidala k vám

monikos
autor
22. únor 2021

@elzuche tak také moc gratuluji

monikos
autor
22. únor 2021

Holky, jaký máte zatím příznaky? 🙂

pajasala
22. únor 2021

@monikos trochu mě pobolívá podbrisek a dole mám hodně mokro ☺

elzuche
22. únor 2021

@monikos koukám že jsi i na emiminu 😁 chci si zkrátit co nejvíc čekání ke kontrole, tak brouzdám diskuzemi....jinak moje příznaky zatím bolavé bradavky a po večerech nafouklé břicho...jinak úplně nevím jak mi spočítájí délku těhotenství po tom umělém....ale podle poslední ms bych měla být 5+2 asi.

horhana
22. únor 2021

Tak já jsem také po ¾ roce našla 14.2. pozitivní TT. Nadělili jsme si takový hezký dárek k Valentýnu. Tak doufám,že je všechno v pořádku. To čekání na kontrolu je hrozne 😁

janousek26
22. únor 2021

Ahoj, 21.1. Byla menstruace další měla přijít 17.2.ale bohužel nedorazila,cykly po 29,,, 3 den po vynechání menstruace jsem si dělala test a vyšel negativní, v pod bříšku mě bolí jako kdyby měla přijít MS,,,myslíte si, že je ještě čas? Nebo někomu z vás tehotensky test ukázal později? Děkuji

wwblackww
22. únor 2021

@monikos Ja to zjistila 1.2., dnes 7. tyden a proti minulemu tehotenstvi mi zacina byt pekne spatne 🤭

evinahosta
22. únor 2021

@wwblackww presne, jsem zhruba 7+3 a teda posledni cca tyden je mi dost spatne. Prvni tehotenstvi lambada, a ted, kdyz mi tady beha aktivni batole, bych nejradsi lezela na gauci a premyslela, jestli jit zvracet ted, nebo az za pet minut 😁😁😁

wwblackww
22. únor 2021

@evinahosta Presne 🙂 A predtim jsem kvuli praci byla hned na rizikovem a pohoda. A ted, kdyz pracuji ve skolce, tak se k nim ohybat je fakt za odmenu 😄

kaca0411
Autor odpověď smazal
martinahy
22. únor 2021

@monikos Děkuji, za dva dny zkusím další test, a snad bude sílit 😊 Příznaky nemám zatím žádné. První těhotenství bylo docela pohodové, tak snad to bude teď podobné 😀

ajriska
Autor odpověď smazal
evinahosta
22. únor 2021

@wwblackww a jejda, ja teda nevim, jak ty, ale ja byla v prvnim tehotenstvi jako koule, neumim si predstavit, jak se budu ohybat k synovi, a uz vubec nechapu, jak se budes ohybat k cele skolce! 😂😂😂

monikos
autor
Autor odpověď smazal
majdulena
22. únor 2021

@monikos já takto. Příští úterý chci jít na kontrolu. Cítím se zatím OK. V jídle se moc neodflaknu a výjimečně do sebe necpu jen sladké, jako u předchozích dvou těhotenství.
Zítra budu 5+1.

monikos
autor
23. únor 2021

@majdulena Já jsem dneska 5 a také jdu v úterý k doktorce, tak jsem zvědavá

horhana
23. únor 2021

Já půjdu na první kontrolu příští týden, to budu 6+3 .. mám z toho obavy, ale i se těším 🍀 .... Jinak příznaky - hrozně mě bolí prsa, manžel říkal,že jsou pevnější 😁 a v noci mě budí hlad, to se mi nikdy jinak nestalo 😁

monikos
autor
23. únor 2021

@horhana tak přeji hodně štěstí a ať je vše, tak jak má být 👍

gorra21
23. únor 2021

@evinahosta jsme na tom podobně já jsem dnes 7+5 a momentálně jsem ráda, že prcka (18m) vzala ven babička a já se můžu natáhnout. Dopoledne když jsem mu četla pohádku před spaním jsem měla chvíli pocit že jo asi i pozvracím

kvetuska145
23. únor 2021

Ja 13.2 🥰 nejstastnejsi clovek ❤️ Po dvou letech☺️ Tak snad bude vse v poradku❤️

monikos
autor
23. únor 2021

@kvetuska145 držím palce 👍

kvetuska145
23. únor 2021

@monikos taky 😊

Strana
z3