Chlapeček nebo holčička?
Děvčata, na NT srceeningu mi nechtěli říct pohlaví miminka, že prý to neříkají... vím, že je ještě brzo, ale hodně z Vás to v tomhle období už vědělo....Vidíte tam něco?
Tak pokiaľ tu na MK nie je zena, ktora pracuje s prenatalnou diagnostikou, tak je tento dotaz uplne zbytocny...Alebo myslis, ze amaterky budu vidiet to, co nevidel profik?
U nás na přání zajel přímo na správné místo a poznali jsme sami. Z tohoto snímku nikdo nepozná.
... já vím, je to netrpělivost ... znám to ... já se to dozvěděla až na genetice ve 20 tt. to už máš za pár a tam ti to řeknou na tuty - v porodnici mi bylo řečeno, že tam se nepletou 🙂 ... ještě vydrž měsíc - já tipuju chlapečka ... schválně jestli jsem se trefila ... čekám za měsíc odezvu 🙂
@ludul Podle té druhé fotky, vypadá to, jakoby se miminko horní polovinou těla přetáčelo do strany a nožičky ještě zůstaly v původní poloze, vpravo mi připadá, že to vypadá spíš jako ,,kávové zrno'' jak se říká, tedy na holčičku. Ale jo to absolutně amatérský tip 🙂
já zcela amatersky, bez jakýchkoli zkušenosti vidím pindíka, podle té první fotky ... nebo je to stín......tak uvidíme...
To na co koukáme není ani edno rozkok, ale játra a odstup pupečníku. Takže vydrž. Na. Sice na NT řekli co to bude ale zatím nevěřím, je to oc malinké, takže ještě dva týdny a snad se to 100% dovóme.
Já myslim, že z tehle snímku to nikdo nepozná, protože neni videt mezi nožky🙂 Každopádne podle profilu obličeje bych tipla holčičku 😉
Tipuju holku😊 mě taky doktor nic neřekl do velkého utz a jsem ráda,protoze by se opravdu mohli splést a já bych nakupovala třeba růžovou a nakonec čekáme kluka..těch pět týdnů uteče.určitě to zvládnete vydržet,taky jsme byli hrozně zvědaví..než tu číst tipy,dej na vlastní pocity.já jsem věděla,že jsem těhu i když byl první test negativni a i to,že ve mě bydlí kluk jsem poznala😉
holky kdy jste se dozvěděli pohlaví vašeho miminka? Já jdu na 12 týden a nemůžu se dočkat.
@hany_bany jéé, ale to je taky fajn.. 🙂 mě je někdy zase líto, že nebudu mít holčičku..když vidím ty šatičky v krámě..no, hormony asi dělají svý..
ty pocity nemusí být vždycky správné 🙂 třeba to byla u mě náhoda, ale jsem ráda, že alespoň někdy jsem měla správné tušení 🙂 moje mamka si podle babských povídaček myslela, že to bude holka a taky byla v šoku 😀 Tak přeji aby jste se holky obě hezky sžily.. Já s Ondráškem v bříšku už jsme si zvykli 🙂
@nonacek Raději se připrav, že se to dozvíš až v tom 20tt..já jsem si myslela, že mi doktor řekne na 1. screeningu a nic a to už mi oznámil, ať si počkám na velký utz..pak když jsem byla v 17tt na kontrole, tak jsem strašně doufala, že bychom se to mohli dozvědět a doktor mi neudělal ani utz.. :-/ Byla jsem fakt zklamaná.. ale na druhou stranu jsme měli nejkrásnější dárek k Vánocům-na velkém utz jsme byli 22.12. 🙂
@nonacek Uteče to..já jsem to taky před "chvíli" řešila a teď pozoruju, jak mě ten můj čutálista kope do břicha 🙂 Na ty testy jsem taky koukala, ale našla jsem je za 1000,- a to jsem raději vyčkala. Pročítala jsem různé diskuze a ten test není spolehlivý za tyhle peníze.. On celý těhotenství člověk na něco čeká, zvykneš si 🙂 Stejně všechny čekáme na to nejdůležitější a to až tu bude prcek s náma.. 😉 🙂
Já si myslím, že na NT screeningu Ti to řekne jenom diagnostik, který má dlouholetou praxi 🙂 Mě to třeba v Prenatalu na NT screeningu na začátku 14 tt pan doktor Vlašín řekl 🙂 Ale zase je pravda, že on je známý tím, že to neřekne, pokud si není jistý nebo pokud to nevidí 🙂 Každopádně za nějaký 2 týdny bych to už mohla mít potvrzený ze screenignu ve 20 tt 🙂 Tak uvidíme 🙂
No jak na to koukam tak to vypada na kloucka pac jestli vidim dobre tak tam vidim pindika 😀 no rada bych taky vedela co budu mit jsem ve 20.tt a jdu na ultrazvuk 9.2. Tak snad seto dovim ale podle me si myslim ze to bude holcicka 🙂
@nonacek No já se na to také strašně těšila, že mi to ve 12tt dr řekne (hodně holek už to ve 12tt vědělo). No a mě při screeningu dr narovinu řekl, že to ještě nebude vidět a ani se neobtěžoval více zkoumat. Tak jsem se těšila že v 17tt už to konečně bude jasné a ta potvůrka měla nožky u sebe jak jen to šlo, takže jsme se to dozvěděli až na druhém screeningu 🙂
@hany_bany Třeba tě to chytne. Taky tu mám kamarádku, která obřečela, když ji řekli, že čeká holku a nakonec vše bylo dobré.. Kolegy dcera taky leze a baví ji to..a to jí jsou 3,5 roku 🙂
U nás jsou zase plány dědečka na motocross atd..já měla každý rok něco v sádře, tak jestli to dítě bude po mě... 😀

tipla bych holčičku