Chlapeček nebo holčička?
Děvčata, na NT srceeningu mi nechtěli říct pohlaví miminka, že prý to neříkají... vím, že je ještě brzo, ale hodně z Vás to v tomhle období už vědělo....Vidíte tam něco?

holky je to brzy, mě taky řekli, že je to brzo, ale že podle nějakýho výstupku na genitálu to vypadá na holčičku, ale mám to brát 50:50. No a o pár týdnů dýl mi moje dr. řekla, že je to kluk. A kluka máme 🙂
na prvním screeningu to většinou neříkají, protože to není moc jistota... mě to na první neřekli, na druhým to byl kluk, ve 30tt doktorka říkala, že zase holka a máme kluka 😀 si člověk nevybere, jistá si budeš až porodíš 😀
@nonacek Tak to jsem ještě neslyšela 🙂 oni to jsou fakt jen babské povídačky..já mám špatnou pleť, jim sladký jak zběsilá..na okurky bych si ani nezdechla..takže podle těch babských povídaček bych měla mít holku a toho pindíka mám na videu z velkýho utz jak vyšitýho, tak předpokládám, že už mu neupadne 🙂 A to s tím kelímkem jsi zkoušela? 🙂
Za mě vydrž do 20.týdne. Já dopadla takhle: od úplného začátku, mého nynějšího druhého těhotenství jsem byla vnitřně přesvědčena o tom, že jsme si vyrobili kluka. Ve 12.týdnu na prvním 3D ultrazvuku mi dr. řekl asi holka a já blbá se toho chytla.....nakupovala růžové atd. Ještě že mě chlap brzdil=kočár jsem koupila univrzál barvu 🙂 No a co myslíš, že mi pověděl v 21.týdnu odborník na 3D utrazvuku? Bude to na 100%kluk.....mě se chtělo brečet a omdlít i v leže, chlap jásal a já dávám pryč vše růžové a to jsem ještě ukecala svého místního gyndaře, ať se mi podívá co za pohlaví uvidí on....po 3s řekl že kluk a dnes v 33.týdnu zas utrazvuk a stále kluk......takže buď dej na svou intuici(u první dcery jsem taky byla od začátku přesvědčená o holce) nebo počkej.
Mně to řekla dr. hned na prvním screeningu na začátku 13.týdne, že vidí holku a holčička to zůstala 🙂 Poznat to jde, pokud je dobrý utz a dítě spolupracuje, podle sklonu pohlavního výběžku. Já to kontrolovala pak s asi desítkou ultrazvuků, kde byla holčička a opravdu...prostě to sedělo (výběžek u holky jde rovnoběžně s páteří, výběžek u kluka směřuje kolmo nahoru od těla). Nicméně na tomto utz to není pořádně vidět, takže nelze určit.
Tak holky jsem 13 týden už cítím pohyby na ultrazvuku,jsem byla ,ale pohlaví mi nerekl,ze je brzy...
Tak hledám odpověď ve starověkým Egypte (babske rady....)
holky, tak podle pana doktora je to kluk 🙂 takže naše tušení se potvrdilo 🙂
🙂
@olgaburisek to vypadá na chlapečka,ten genitální výběžek mu směřuje nahoru, holčičky ho mají dopředu... ale ber to opravdu jako názor laika..
@olgaburisek tak jak to u tebe dopadlo.... ?
Ahoj zatím nevíme na ultrazvuk jdeme v pátek tak uvidíme co a jestli se ukáže. 6ž se nemůže me dočkat.
Tak čekame holčičku, a máme nesmírnou radost!!!
ahojky jsem tu nová, ale chtěla bych se taky pochlubit, momentálně jsem 13+1 a byla jsem též na screeningu, vše v pořádku, ale pohlaví je stále 50 na 50 sice by to tipla na kluka, ale ruku do ohně za to doktorka nedá

@lucinka58 tak ti držím palce ať nás ty mimča nenapinaj dlouho.. 😀