Co myslíte, co to bude?
Maminky, pomôžte, čo myslíte, čo to bude? V 13 tt mi doktor naznačil, že by to mal byť chlapček, ale že si to ešte potvrdíme na ďalšom sone. Včera som bola na 3D a tam doktor tvrdil, že to bude holčička. Úprimne, tešila som sa už na toho chlapčeka, keďže dievčatko už doma máme.

Fotku z 3D nemáte? Tohle fakt nikdo nepozná:D
Vždy si říkám při těchto dotazech, kam chodíte k doktorovi. Mně to v tomto týdnu neřekli ani na screeningu, a gynekolog taktéž říkal, že to je ještě brzy. Max, že to jde určit z rozložení pánevních kosti a to se trefili, ale my jako laici bez techniky to tu nejspis nedáme 🤣ať nebo tak, hlavně ať je vše v pořádku a má to vše, jak mít má 👍
@flowerkacrochet 3D nemám, iba tvaricku. Úprimne o nič mi neide, len možno niekto z tohto obrázka prečíta viac ako ja 😄 už by som si chcela pomaly kupovať vybavicku, ale teda neviem ktorým smerom. Túto foto mám z 13 týždňa, ale teda ja ani tam pohlavie nevidím 😄
Lékař nám ve 13 tt říkal, že pravděpodobnost, že určí pohlaví správně, je v tomto týdnu těhotenství 50%.
@krupka3 ďakujem za odpoveď, ono pri prvej dcérke mi už v 13 týždni povedal, že to bude dievčatko a na každom jednom ulttrazvuku sa to iba potvrdilo. No nič, budem musieť vydržať 😄 samozrejme prvé čo ma zaujíma či je všetko v poriadku, či má ručičky, nozicky na mieste, toto je ale druhá vec ktorá ma zaujíma hneď potom 😄
@krupka3 me na genetice vzali v 10tt krev poslali do brna a do týdne mi řekli že čekám holcicku ale takhle brzy se to dělá pri genetických vadach..syn měl svalovou dystrofii a my potřebovali rychle zjistit zda to bude kluk nebo holka(50% riziko kluk sval.dystrofie a 50 % holka prenasecka)..ted jsem 21tt a u holčičky se dá prenasecstvi zjistit až se narodí
@makra1988 já věděla týden před 2.scr že to bude holčička, na screeningu se to jen potvrdilo
ja hlavne pochybuju ze my tady ti reknem vic nez doktor ktery provadel UTZ..
Mě taktež řekli již ve 13tt, no jako prvorodička jsem si tam ještě nechavala rezervu, co kdyby nahodou se to změnilo, ale pak to jen potvrzovali. V Brně sme si zaplatili i ultrazvuk na určení pohlaví. Všechno klaplo 🙂
@denisahlavicova njn ale druhý screening je až někdy cca kolem 20tt, to už se poznat dá. Tady se paní ptá, skoro o dva měsíce dříve. A mně to taky řekli na prvním ale u prvního chlapce se netrefili a teď u druhého jo. Takže jak říká můj muž, bude to buď a nebo, ale 100%je, že to bude dítě 🤣
U nás v rodině to všem vychází podle krve ... Mění se co 7 let takže pokud se někomu z partnerů vyměnila krev tak bude stejného pohlaví jako ten jehož krev je mladší ...ale všem to tak nevyjde 😂 a kór když jsou stejně staří
Je to 14tt 🙂
My byli na obou velkych utz i 3D v Brne v Prenatalu a pokazde holcicka... kdyz nam to na druhem utz potvrdil dr. Vlasin, tak uz jsem to brala jako jiste 😀 ale dr. ve 14tt rekl jasne, ze to jiste neni, jen ze ON VIDI holku... to je normalni 🙂
@flowerkacrochet bohužel je to zepredu, takze neni videt pohlavni hrbolek

@erika63 včera som bola 16+4